Sudetoněmecká a katolická verze našich národních dějin usiluje o klerikalizaci České republiky

Memorandum celostátní odborné konference Klubu českého pohraničí

 

My, účastníci celostátní konference Klubu českého pohraničí v Brně dne 8. dubna 2017, pozorně sledujeme sudetoněmecké útoky na republiku a s nimi spojené podpůrné akce klerikální české politické strany spojené s Vatikánem a s vysokým klérem římské církve.

 

Tyto ataky, trvající desetiletí, zesílily v poslední době na neúnosnou míru jak pro republiku, tak pro její právní řád a sociální poměry. Máme na zřeteli nejen monotónní útoky landsmannschaftů na presidentské dekrety let 1940–1946, ale též praktické kroky naši vlády a politických klerikálů, které přinesly hrozivé plody jak v tzv. církevních restitucích, tak v omlouvání a přeceňování role tzv. Sudetoněmců v dějinách ČSR. Hlavním praporečníkem těchto útoků, dokonce i v Evropském parlamentu, je pan Bernd Posselt, vítaný v jihomoravské metropoli svými magistrátními uctívači.

 

Nutno zdůraznit nebezpečí pro republiku, zahájené nemorální, neobjektivní a bezprecedentní tzv. omluvou expresidenta Havla tzv. Sudetoněmcům. Expresident se svými následníky vyvolali nepravdivý dojem jakéhosi generálního ublížení odsunutým československým Němcům, alias Sudetoněmcům. Na tento katastrofální politický akt navázaly další generace politiků, kteří dovedli republiku na pokraj nového mnichovanství a kolonialismu vůči Německu.

Pátá kolona českých obhájců tzv. Sudetoněmců vyvíjí po dvacetiletí od převratu 1989 nezměrné úsilí o dehonestaci Masarykovy a Benešovy republiky, jejího založení, a poté i na poválečné uspořádání určené velmocemi v Postupimi, které nejen iniciovaly, ale též nařídily odsun rozbíječů ČSR zpět do jejich mateřské země, aby nemohly opakovat ničitelskou politiku proti republice. Mezinárodní dohody Postupimská a Pařížská jsou součástí právního pořádku republiky a spolu s presidentskými dekrety nevratně určily osud československých odsunutých Němců. I nepříliš zdařilá Česko-Německá deklarace toto plně uznala, s výjimkou označení odsunu ve dvou vydáních.

 

Jako účastníci konference, která rozkryla jak katolickou, tak sudetoněmeckou verzi našich národních dějin jako verze neobjektivní, historicky nepravdivé a účelově útočné vůči českému národu a republikánskému zřízení ČSR, odmítáme a pranýřujeme tyto verze, které počaly padílem kolektivu PODIVEN a vyvrcholily omluvou expresidenta Havla, kterou bizarně završil poražený prezidentský kandidát, u nás občan Schwarzenberg, svým nepřijatelným útokem na presidenta Budovatele dr. Beneše, který se dvakrát zasloužil o stát.

 

My, účastníci této konference, odsuzujeme trvalé útoky na presidenta Dr. Beneše, na jeho dekrety určující nepřátele státu – fašistické Němce, Maďary, a české i slovenské zrádce, kolaboranty, gardisty a vyznamenané Svatováclavskou orlicí. Odmítáme lživá tvrzení našich politiků pana Hermana, Bělobrádka a dalších, o dekretech jako mstě, jako etnické čistce ve stínu Moskvy. Neuznáváme vyjádření politiků Nečase a Sobotky o roli Sudetoněmců jako případných „spojenců“. Tyto politické bláboly nemají místo ani pardon v české politice. Každý, kdo takto jedná, účastní se sudetoněmeckých srazů a omlouvá tzv. Sudetoněmce, nemá místo ani ve vládě, ani v české demokratické politice. 

 

My nejsme protiněmečtí, my jsme protisudetští. Němečtí antifašisté jsou našimi bratry a jejich oběti a památku ctíme a uznáváme. Neuznáváme většinu tzv. sudetoněmeckých nacistů, henleinovců, když každý třetí z nich byl vyznamenán Hitlerem za zločin uloupení českého pohraničí.

 

Varujeme české politiky, aby nepokračovali v kabinetním smlouvání s landsmannschafty a nenarušovali ústavní pořádek republiky, což by mohlo vést i k jejímu rozbití.

Klerikálům České republiky vzkazujeme, že tzv. restituce – v podstatě druhé pobělohorské restaurace majetků římské církve – rozdělily národ na nesmiřitelné tábory a nevyřešily postoje k odluce církve od státu, jak je žádala již zakládací listina státu – Washingtonská deklarace. Národ nedělí prezident Zeman, nýbrž jeho odpůrci – a zejména obhájci tzv. Sudetoněmců a nároků římské církve i řádů jako jsou tzv. Němečtí rytíři a jejich nástupci.

 

Toto vše připomínáme naší veřejnosti a zejména našim politickým předákům – vládě, sněmovně, senátu, krajským politikům a církevním hodnostářům. Buďto dodrží dekretální a sociální politiku republiky – anebo svým přisluhováním zahraničním chlebodárcům a vatikánskému kolosu tuto republiku zničí.

 

V Brně dne 8. dubna 2017

 

Účastníci konference Klubu českého pohraničí a zúčastněných vlasteneckých organizací

 

Autorem Memoranda je dr.Jaroš Nickelli.

Účastníci konference schválili jednomyslně hlasováním bez abstence toto Memorandum v Brně na Křenové 67 dne 8.dubna 2017.