Stanovisko Českého národního sdružení k nebezpečí islamizace Evropy

 

 

Evropa čelí nové hrozbě. Za pasivního přihlížení Evropské unie, připlouvají do Evropy, zejména přes Turecko, statisíce ilegálních občanů z islámských států. Děje se tak v důsledku občanských válek a následného ekonomického rozvratu v arabských státech, vyvolaných zejména USA a jejich spojenci.  Tento stav vyvolává v nás nejen obavy,  že jde o řízenou akci zaměřenou ke vstupu islámu do Evropy. 

 

Konstatujeme, že EU neplní své poslání, nechrání své hranice, ani občany, naopak dovoluje statisícům  ilegálních běženců z muslimských zemí zaplavit zcela cíleně nepřipravenou Evropu. Jižní státy Evropy se hroutí pod přívalem běženců. Představitelé EU, zejména Německa, svoji záměrnou vstřícností, otevřeli svoji náruč nejen zoufalým běžencům, ale i radikálnímu islámu, prezentovaným zejména Islámským státem (IS). Události v posledních dnech v Paříži, či Bruselu,  jsou toho dokladem. Armáda a policie s vypětím všech sil čelí útokům malých bojůvek IS. V ulicích vládne strach. EU stojí před hrozbou rozpadu.

 

Naopak Islámský stát se vydal na své vítězné tažení Evropou. Není tajemstvím, že v tom tažení IS pomáhají i zájmy Turecka, které je proti účastí Kurdů a Ruska, v boji proti IS.  Je zcela zřejmé, že se tak děje i s posvěcením NATO.   

 

Poslední vývoj události po sestřelení ruského letadla nad Sýrií Tureckem,  je toho dokladem.  Slovní potyčky nemohou zakrýt otázku, komu je to ku prospěchu? Proti komu skutečně bojuje Turecko, když zasahuje vojensky v Iráku, Sýrii, vždy cíleně ve prospěch IS. Děje se tak nejspíše za vojenské podpory NATO. V pozadí tohoto vývoje je pokračující protiruské tažení. Tedy cílená snaha USA (NATO) připojit Turecko k  protiruské koalici.

 

České národní sdružení, odmítá tyto snahy. Ruská federace která čelí islámskému radikalismu, podobně jako západní Evropa,  je v tomto boji proti IS naším spojencem. 

ČNS vyzývá představitele České republiky k jasnému postoji k nejen k nelegální migraci, ale k obraně kultury a zásad křesťanské Evropy. 

    

 

                                            České národní sdružení

 

 

Přemysl Votava                                                            RNDr. Viktor Trkal Csc.

místopředseda ČNS                                                      předseda ČNS

 

 

V Praze dne 24.11.2015