Spolu s tím, jak CIA kuje pikle k zavraždění Trumpa, tak Putin nařizuje bojovou pohotovost

 Vytvořeno 16. 1. 2017 

Spolu s tím, jak média mainstreamu intrikují s podvodnými a zrádnými povídačkami o zvoleném prezidentovi Donaldu Trumpovi, tak až doteď do Evropy proudí tisíce amerických tanků, obrněných vozů a vojáků.

Povídačka vyfabrikovaná sekuriťáckou společností patřící bývalému operativci britské MI6 Trumpa líčí jako sexuálního devianta a Rusy vydíraného dvojího agenta.

Nepotvrzená zpráva od Zahraniční zpravodajské služby (SVR) Ruské federace varuje před spiknutím v americkém hlubokém státě za zavraždění zvoleného prezidenta Trumpa, z čehož ale bude obviněno Rusko, a to pak prezidentu Obamovi umožní na základě „stanného práva“ zůstat u moci.

V Kremlu dnes obíhá vskutku chmurná zpráva Ministerstva obrany (MoD), která konstatuje, že k včerejší náhlé aktivaci stovek protileteckých systémů S-400 do stavu bojové pohotovosti došlo, protože prezident Putin obdržel od Zahraniční zpravodajské služby (SVR) „hrozivé varování“ tvrdící, že určité živly „Hlubokého státu“ ve Spojených státech připravují zavraždění zvoleného prezidenta Trumpa, aby mu znemožnily převzít 20. ledna moc, z čehož následně americká Ústřední zpravodajská agentura (CIA) obviní Rusko a vyvolá válku.

Spolu s varováním SVR, že si k obvinění z vraždy zvoleného prezidenta Trumpa CIA vybrala Rusko, tato zpráva uvádí, že prezident Putin podobně obdržel zpravodajské hlášení na vysoké úrovni od bývalého mluvčího německého ministerstva obrany Willyho Wimmera, které uvádí: „Proti prezidentu (Trumpovi), který má nastoupit 20. ledna do úřadu, vznikla síť odboje… a to, co se ozývá z Washingtonu, zní jako začátek občanské války,“ což Putina přimělo, aby vydal vážné válečné rozkazy, a Ministerstvo obrany chmurně konstatuje:

Bojové jednotky SAM Aerokosmických sil v Moskevském okruhu zařadily do služby nové protiletecké systémy S-400 Triumf a nasadily je do bojové služby k protivzdušné obraně Moskvy a centrálního průmyslového regionu Ruska.“

K SVR a k mluvčímu německé obrany Wimmerovi se s líčením skutečně hrozivé a nebezpečné situace v Americe přidal, jak tato zpráva konstatuje, spisovatel a analytik o globálním zpravodajství a nositel Pulitzerovy ceny Glenn Greenwald, který před pár hodinami publikoval děsivý článek nazvaný, „Hluboký stát vstupuje do války se zvoleným prezidentem za využití neověřených tvrzení, jako demokratičtí roztleskávači,“ v němž varoval, že americký „Hluboký stát“ je teď zapojen do otevřené války proti řádně zvolenému, i když už i široce nesnášenému prezidentu Donaldu Trumpovi.

S tím, jak vrcholný německý žurnalista Dr. Udo Ulfkotte předtím varoval, že „všechna mainstreamová média píší pod přímým tlakem CIA,“ tak tato zpráva rozpracovává podrobnosti o tom, jak zpravodajská organizace amerického „Hlubokého státu“ takto zahájila svou operaci na zavraždění zvoleného prezidenta Trumpa vypuštěním svých propagandistických „falešných zpráv“ přes mainstreamová média v podobě naprosto falešného dokumentu tvrdícího, že příští americký vůdce je „ruská loutka“ pod kontrolou prezidenta Putina.

Snímek z Twitteru: Někdo, kdokoliv… oddělá Trumpa i jeho potomky. Je mi fuk, že mě tento Tweet dostane na sledovací seznam FBI, já toho chlapa k smrti nenávidím.

Tato zlovolná a naprosto vykonstruovaná fabrikace proti zvolenému prezidentovi Trumpovi (která byla označená jako „důvěrná“, ač Británie nikdy pro své tajné spisy nikdy nepoužívá „oficiálně“ takovéto označení), sepsaná bývalým operativcem britské Mi6 jménem Christopher Steele, o níž experti ministerstva obrany ve své zprávě konstatují, že je vylhaná, však stejně dosáhla pro CIA „žádoucích efektů“ u bezelstných Američánků, z nichž desítky milionů této lži uvěřily.

Stejně, jako to dělali zpravodajští operativci „Hlubokého státu“ i během amerických prezidentských voleb 2016, kdy posílali i tajná předvolání, aby špehovali kampaň zvoleného prezidenta Trumpa, tak tato zpráva pokračuje tím, že k jeho nepřátelům nepatří jen zuřiví komunističtí levičáci podporující režim Obama-Clinton, nýbrž i někteří z jeho vlastní Republikánské strany – zvláště pak Georgem Sorosem financovaný americký senátor John McCain, který tuto zlovolnou lež narval zpravodajským činitelům, aby už s tím vražedným spiknutím konečně začali.

Snímek z Twitteru: Je třeba, aby Trumpa někdo zamordovat už co nejdřív.

Experti ministerstva obrany si v této zprávě rovněž všímají, že zvoleného prezidenta Trumpa také šokujícím způsobem varoval vrcholný senátor z americké Demokratické strany Chuck Shumer, že CIA „má své způsoby, jak vrátit úder“, ale Trump to ignoroval s tím, že tyto spiklence z „Hlubokého státu“ nazval tím, čím opravdu jsou: Jsou prostě jen jako němečtí nacisté.“

Avšak i s tím, jak se CIA už vměšovala do voleb v 81 zemích a manipulovala je, kdy lze seznam zemí, kde provedli převrat, opravdu označit za úctyhodný, a jejich dovednost zvoleného prezidenta zavraždit a svést to na Rusko s následnou instalací prezidenta Obamy, aby nadále vládl na základě „stanného práva“ je nepochybná, tak je jí téměř nemožné uvěřit – avšak s nejvyšší určitostí je pravdivá. 

Snímek z Twitteru: Bolí mě u srdce nebo je to morální svědomí, když to říká, že bude-li Trump zvolen, provedu na něj atentát, a ten se mi povede.

A s tím, jak až do této hodiny do Evropy nadále proudí tisíce amerických tanků, obrněných vozidel a vojáků, tak ministerstvo obrany jasně varovalo, že „my si to vykládáme jako své ohrožení a jako akce ohrožující naše zájmy a naši bezpečnost,“ a že jakmile spiklenci z „Hlubokého státu“ zvoleného prezidenta zavraždí, tak Rusku nezbyde než „v Americe rozpoutat peklo“, aby té globální elitě zabránilo ve zničení celé naší planety.

Poznámka: Ač je americkými federálními zákony přísně zakázáno prezidentovi nebo zvolenému prezidentovi hrozit smrtí, tak když jsme hledali, našli jsme na Twitteru přes 1 800 hrozeb zavražděním zvoleného prezidenta Trumpa, ale ani jedna osoba nebyla obviněna. Ví někdo proč?

AC24.cz