Spokojený občan děkuje Havlovi


Děkuji Havlovi, že přinesl svobodu, demokracii a kapitalismus.

Děkuji Havlovi, že jako jiní, nemohu kdykoli a kamkoli cestovat, protože na to nemám.

Děkuji Havlovi, že jako loutka rozdával svá „moudra a vize“venku a doma nepřekážel mocným v plundrování republiky, vstupu do NATO a EU.

Děkuji Havlovi, že se podílel na rozbití Československa. Toto zneuctění díla a odkazu Masaryka a desetitisíců padlých, podílejících se na vzniku svobodného samostatného státu, dneska, nejen vládnoucí horda, ještě z hrdostí vyzdvihuje jako Havlův přínos pro stát.

Děkuji Havlovi, že spolu s jinými, za pakatel nechal rozprodat 70% státního a národního majetku cizákům (ČKD, Škoda, Pilsner Urqel, bižuterie České sklo,Tatra, zbrojní průmysl, Mattoni, porcelán atd.)

Děkuji Havlovi, že pro jeho „světonázor a politický rozhled“ náš stát přišel o 80% světových trhů a odbytišť našich výrobků, (Asie, Afrika, Jižní Amerika, Rusko atd.)

Děkuji Havlovi, že nechal totálně rozpadnou a zkrachovat naše zemědělství.

Děkuji Havlovi a jiným za kuponovou privatizaci a tím zlegalizování možnosti rozkrádání toho, co ještě ve státě zbylo.

Děkuji Havlovi za nezaměstnanost, protože nemusím mrznou ve frontě na banány, ale stát v teple na pracáku, kde se poskytuje štědrá “sociální“ pomoci i těm, kteří nikdy nepracovali, nepracují a pracovat nebudou.

Děkuji Havlovi, že skoro 70% občanů za práci nedostává ani polovinu průměru celostá tního platu.

Děkuji Havlovi, že za odpracování více jak čtyřiceti tří let, pobírám důchod ve výši třetiny průměrného celostátního platu.

Děkuji Havlovi za jeho slova o svobodném sebeurčení národů, pak schvalování a doporučování vysílání naší armády, po boku agresora, do Kosova, Iráku, Afganistánu.

Děkuji Havlovi za jeho příkladné morální vlastnosti. Ještě neuvadly květiny na hrobě ženy, která se po celý život o něj starala v jeho deliriích, a už se pelešil s jinou.

Děkuji Havlovi za jeho oduševnělou a smysluplnou dramatickou činnost.

Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí!

Proto, že já nezapomenu!


Přišlo e-mailem


Václav Havel – padouch, nebo hrdina ?

Štěpán Forgáč


Tvrdím, že soubojem společenských formací v moderní společnosti nebyl a není souboj demokracie se socialismem, ale kapitalismu se socialismem. Demokracie je v tom nevinně. Není a nikdy nebyla souboje zúčastněna, pouze zneužívána. Z tohoto pohledu se mi Václav Havel jeví jako facilitátor návratu kapitalismu do Československa… Lid mohl zase vykročit a také to udělal, v čele se svým novým milovaným vůdcem, svému zmaru vstříc.


Konstatuji,že, že se záměr kapitalismu – návrat do Československa hladce podařil. Vtrhl do země pod škraboškou svobody a demokracie a za všeobecného nadšení naivního, obelhaného a zmanipulovaného lidu. Lví podíl na tom má právě Václav Havel.

- See more at: http://www.blisty