Semena destrukce, skrytá agenda genetické manipulace

 

Tato kniha se šikovně zaměřuje na zkoumání, jak se nepočetná společensko-politická americká elita snaží zavést kontrolu nad samotným základem lidského přežití: poskytováním obživy. "Ovládni jídlo a budeš ovládat lidi." Není to běžná kniha o nebezpečích GMO. Engdahl zavádí čtenáře dovnitř koridorů moci, do zadních pokojů vědeckých laboratoří, za zavřené dveře podnikových rad.

 

Autor neúprosně odhaluje ďábelský svět zisku - řízení politických intrik, vládní korupce a nátlaku, kde genetické manipulace a patentování forem života jsou používány po celém světě, pro získání kontroly nad produkcí potravin. V případě, že kniha často vyvolává dojem jako o příběhu zločinu, nemělo by to být žádným překvapením. O tom to je. Engdahl jde s pečlivě vyargumentovanou kritikou daleko za hranice známých sporů kolem praxe genetické modifikace, jako vědecké techniky. Kniha otvírá oči a musí ji číst všichni, kdo usilují i sociální spravedlnost a mír ve světě.

 

F. William Engdahl je přední analytik, zabývající se Novým světovým řádem, autor bestselleru o ropě a geopolitice: A Century of War: Anglo-American Politics and the New World Order (Století válek: Anglo-americká politika a Nový světový řád), "Jeho práce byly přeloženy do více než tuctu jazyků.

 

Co je tak děsivé na Engdahlově obrazu světa je to, že je to skutečnost. Přestože naše civilizace byla postavena na humanistických ideálech, v tomto novém věku "volného trhu", vše - věda, obchod, zemědělství a dokonce i semenářství - staly zbraněmi v rukou několika málo vládců globálních korporací a jejich politických spřeženců. K dosažení světové nadvlády, se již nelze spoléhat jen na bajonety vojáků. To hlavní, co potřebujete, je řídit produkci potravin. (Dr. Arpad Pusztai, biochemik, pracoval v Rowett Research Institute Institute ve Skotsku.)

 

Když se chcete dozvědět o sociálně-politické agendě - Proč biotechnologické koncerny trvají na šíření GMO semen na světě, měli byste si přečíst a pečlivě analyzovat tuto knihu. Dozvíte se, jak se tyto společnosti chtějí dosáhnout kontroly nad celým lidstvem, a proti tomu musíme bojovat ... (Marijan Jost, profesor genetiky, Krizevci, Chorvatsko.)

 

Kniha se čte jako tajemství vražd neuvěřitelných rozměrů, v němž čtyři obří Anglo-americké konglomeráty agrobyznysu bez váhání použijí GMO pro získání kontroly nad našimi prostředky k živobytí ...(Anton Moser, profesor biotechnologie, Graz, Rakousko).

 

Původní zdroj tohoto článku je Global Research

F. William Engdahl

https://store.globalresearch.ca/store/seeds-of-destruction/

 

Copyright © F. William Engdahl , Global Research, 2016 OBJEDNAT TADY

Pro České národní listy volně přeložil P. Rejf