Racionální slovo válečného hrdiny proti blábolu občana knížete

 

Když jsem přečetl na Parlamentních listech vyjádření našeho brigádního generála bratra Emila Bočka, nositele řádu Bílého lva, o situaci republiky a o postoji k migrantům, hluboce jsem se v duchu poklonil a řekl si - podepisuji každé slovo bratra generála. Naproti tomu při čtení výroku pana knížete Schwarzenberga, emeritního ministra a kancléře, jsem se chytal za srdce a nevěřil svým očím. Hned ukážu rozdíl obou projevů.

 

Generál Emil Boček se ve svém prohlášení připojil ke komunální výzvě z Brna, která po vládě požaduje plán na ochranu země před migranty a  odmítá přerozdělování kvót, stanovených Unií a Berlínem. A co k tomu praví náš generál? Říká jasně, pravdivě a nesmlouvavě fakta:

 

"Žádné migranty živit nebudeme, oni stejně nechtějí pracovat, a natahali jsme do republiky kde koho. Republika je rozkradená, vše je v cizích rukách. A my je tu budeme živit jako Angela Merkelová, která si je pozvala do Německa". Dále náš generál praví: "Teď na nás Merkelová tlačí, abychom je přijímali taky, ale my máme dost svých nezaměstnaných, o které se musíme postarat,a ne abychom přijímali nějaké muslimy". Slova jasná, nesmlouvavá, nepřikrašlující skutečný stav věci. Slova stavící se za řešení našich problémů, ne cizích na úkor našich!

 

Na otázku PL o rizicích terorismu generál Boček odpovídá:

Vezměte si ten proces s burkou, tady se soudí studentka o šátek. Když chce chodit do školy se šátkem, ať jde tam, kde to škola dovolí,ale u nás se musí podřídit našim zákonům". Nakonec dodává, že naši politici by měli kvóty migrantů tvrdě odmítat, protože při masových počtem milionů migrantů nikdo nemůže vědět, kolik teroristů mezi nimi je. A teď Němci nám přikazují, kolik jich máme přijímat. Je to vnitřní věc každého státu. Generál Boček dodává, že president Klaus byl v tom ohledu vždy proti Unii a generál je s ním zajedno stejně, jako v tom ohledu s presidentem Zemanem. Generál je rád, že tu president Zeman nechce migranty. Nakonec připomíná naše bratry Poláky, kteří si rovněž nenechají nic diktovat od Unie a k mezinárodní situaci odmítá vývoz zbraní muslimským agresorům na Přední východ i jinam.

 

To vše jsou slova, s nimiž každý řádný občan republiky musí stoprocentně souhlasit. My příslušníci legionářské a odbojářské obce víme, co váleční veteráni jako generál Boček prodělali, a víme, že nebojovali za žádný nový protektorát, ani Německa,ani Unie, ani nikoho jiného. Nebojovali za žádné "sdílení státní suverenity národů Unii", jak se nám to snaží diktovat páni Schulzové, Junckerové, nebo madam Merkelová, se svou tragickou "Migrantspolitik", která pohřbila málem celou Evropu.

 

V naprostém kontrastu s vyjádřením generála Bočka zaznívají výroky občana knížete Schwarzenberga, neštěstím osudu emeritního ministra a kancléře republiky. Co nám sděluje za zjevené moudro občan kníže? Především nám sděluje dvě politické mantry převzaté od emeritního ministra Německa Klause Kinkela - ano od tohoho ministra, který se podílel na rozbíjení Jugoslavie schvalováním iredenty Chorvatska a Slovinska!

První mantra zní: "Německo zvládlo integraci migrantů dobře".

Druhá mantra zní: V Německu nerozumějí zemi s deseti miliony obyvatel, že nechce přijmout minimální počet 4 tisíc uprchlíků". Ani jedna z těchto politických manter není pravdivá.

Podívejme se, jaký obraz poskytuje tolik vychvalované Německo dnešní doby v migrantské krizi. Mnistři Bundestagu si neustále stěžují na to, že po zemi pobíhají nekontrolované statisíce (!) migrantů, jež nelze žádným způsobem ani registrovat, natož dohledat. Země byla vystavena stovkám ataků na německé ženy a vláda a orgány se nezmohly ani na řádné vyšetřování, jen na bezzubé rady, aby ženy nevycházely, zahalovaly se apod. Německým ženám se nedostalo ani  plné ochrany ani plné satisfakce od orgánů policie a justice. Teroristický útok náklaďákem v Berlíně byl důkazem opětného selhání orgánů ochrany země, atd. A tomu říká pan Klaus Kinkel  "analytická politika" chválené Frau Merkel? Tomu náš  pan herold kníže říká "dobré zvládnutí situace"??

 

Když v Bundestagu vystoupí s kritikou levice, jako dr. Sahra Wagenknechtová, a vyčte všechna selhání státu od doby arabských jar až po Ukrajinu, Frau Merkel není schopna rekce na naprosto oprávněnou kritiku stejně, jako když jí vlastní spojenci pravice vyčítají naprosto nesprávné pozvání migrantů do Německa a její fatální výrok "Wir schaffen das" (Zvládneme to). Madam Merkel, jak to vidím sám, zvládla akorát rozvrátit fungování Německa, což se nepodařilo snad v úplnosti ani prokleté führerově klice...Madam Merkel dle mne je nejtragičtější kancléřkou Německa od doby obnovení německého státu, a plody jejího "Migrantsfreundschaftu" se hořce zajídají nejen Německé spolkové republice, ale i celé Evropě.

 

Madam Merkel je matkou nejen vitačské politiky,ale i matkou alternativní politiky odpůrců migrace, což se projevuje i ustavením "Alternative für Deutschland". A jak by řekl náš otec národa Palacký, den úmrtí migrační politiky bude dnem znovuzrození národních politik, dnem jara národů Evropy.

 

Tak o čem to blábolí Herr Klaus Kinkel a jeho herold občan kníže u nás? Pan Kinkel navíc ustěpačně pomluvil Česko v tom smyslu, že prý "Česká republika se drala o členství v Unii a těžila z jejích výhod" (sic!). Sancta Simplicitas! Kde zase toto Herr Kinkel sebral? Ví pan Kinkel jak probíhalo referendum o vstupu ČR do Unie? Ví pan Kinkel, že jediné výhody v Česku mají zahraniční firmy, všechny ty řetězce a firmy, které "z lásky k Česku"platí daně jinde než v republice?? Jaké výhody získala republika?? Dotace, které vrací v dávkách,jež dotace převyšují? Že o vstupu do Unie hlasovala jen polovina národa? Ví pan Kinkel, že do Unie se draly jisté politické elity bez obecného souhlasu národa, což se nakonec projevilo i v přímé volbě presidenta? Ví pan Kinkel, že řev o Unii provozovaly víceméně kolaborantské politické kruhy, které se bály a dodnes bojí o privatizační a restituční lup - plodem čehož je rozkradená republika, o níž hovoří generál Boček? A že tytéž kruhy, stejně jako v Německu by nejraději k potlačení vlastního lidu zavedly "evropskou armádu" nikoli k ochraně před migranty?? Je štěstí, že blbnutí o "euroarmádě" nemá ani materiální, ani finanční, ani fyzické zdroje". Jinak už by tu dávno byla a tanky euroarmády by drtily svými pásy všechna lidová povstání v Evropě.

 

Zrovna pan Kinkel,který neslavně proslul potlačením integrity federativní Jugoslavie by nám měl jako reichsprotektor nakazovat, koho máme přijímat do republiky? Sice již jsme německá ekonomická kolonie, jak napsala docentka Švihlíková, ale ještě nejsme protektorát. Chamberlainové evropské politiky jako je pan Kinkel, a jeho souběžec (Mitlaufer) občan kníže, opět nechvalně proslulý podepsáním tzv. "lažne države Kosovo", pastátu ovládaném zločinci, uloupeném Srbům, by měli mlčet - a ne dávat knížecí rady doposud samostatným republikám!

 

Pro nás vlastence republiky, oddané idejím TGM, dr.Beneše a gen.Svobody, je jakýkoli diktát zvenku, ať z Bruselu či Berlína - nepřijatelný. Proto nevolíme ani strany pátých kolon, které sem oktrojují migranty, sudety nebo jiné cizí a nepřátelské inkluze. Pro nás je nepřijatelná volba strany s Hermany a Bělobrádky stejně jako stran s knížaty, pány Kalousky, madam Langlšádlovými. Pro nás je nepřijatelný štětinovsko-putnovský antirusismus, stejně jako nyní nový kurs antutrumpovské upírologie. Jsme malý, doposud politicky nezávislý stát, a měli bychom žít v míru a soužití se všemi velmocemi všech světových stran. Politické strany ať levice či pravice, které se snaží zavléci republiku do vazalství a vojenského avanturismu, jsou pro nás státoborné strany, strany voličsky nepřijatelné. Máme své historické zkušenosti,které sice jsou nepřenosné, ale sdělitelné.Takové je stanovisko odbojářů i legionářů, aspoň z našeho kraje. Stojíme za generálem Bočkem. Nechápeme bláboly občana knížete jinak, než jako projevy jakéhosi novoprotektorátního aktivismu  pod rouškou panhumanity.

 

Jiří Jaroš Nickelli, ČSOL Brno I

Autor je pozůstalý po oběti gestapa, příbuzný obětí Osvětimi