Projekt „Das neue Europa“ oficiálně odstartoval!

Předválečná verze německé hymny zazpívaná v USA na Fed Cupu byla vyslaným vzkazem a symbolem americkým elitám.

 

Včera byla vypálena ze strany Německa první salva, která oznamuje návrat Berlína z poválečného mezidobí do čela událostí, které budou definovat novou podobu Evropy. Všemi světovými médii [1] včera proletěla zpráva o omylu, kdy americký zpěvák Will Kimball na havajském ostrově Maui u příležitosti ceremoniálu skupiny tenisového Fed Cupu mezi Německem a USA zazpíval (prý omylem) předválečnou verzi německé národní hymny. Rozhodně však nemohlo jít o omyl, ale o řízený úmysl, protože ten samý zpěvák už několikrát v minulosti zpíval současnou a tzv. korektní poválečnou verzi německé hymny, jak si ihned všimla americká alternativa. Byla to tedy ze strany zpěváka jeho vlastní iniciativa? Provokace? Soukromé rozhodnutí? To určitě ne, protože takový omyl by mohl stát zpěváka jeho celou kariéru a pokud dostane za úkol zazpívat hymnu, dostane do ruky její text předem.

 

Proč tedy Will Kimball zazpíval původní verzi hymny, kterou přihlouplá mainstreamová média označují zcela chybně za nacistickou, když to není pravda, protože původní text německé hymny pochází z roku 1841 a nemá s nacistickou ideologií nic společného? Jedná se zcela nepochybně o symbol, o vyslaný vzkaz Donaldu Trumpovi a americkým elitám, že Německo definitivně odchází z područí a okupačního podřízení pod vlivem USA. Píseň zazněla na globalistické sportovní události, na Fed Cupu a symbolicky na území USA, konkrétně na Havaji. Německo nade všechno na světě, zazpívané před zraky nejprve zkoprnělých a potom v euforii zpívajících německých fanoušků, lze považovat za výstřel z Aurory. Navíc hymna zazněla spolu s americkou hymnou, což symbolický vzkaz a adresáta tohoto vzkazu pouze podtrhuje.

Zazpívaná hymna je salvou proti americkým elitám

 

Berlín hodlá v březnu předložit členským zemím EU návrh na reformu Evropské unie podle pravidel, které v minulých měsících předestřel vicekancléř Sigmar Gabriel pod označením „Das neue Europa“ a v samotném Bruselu se o takové Evropě hovoří jako o „dvourychlostní“, ve smyslu rychlosti integračních procesů směrem k vytvoření Evropské federace. Ta by měla zrušit současné státní útvary v Evropě, nejprve de facto a později i de jure. Nová Evropa pod řízením Německa by měla společnou měnu, společné daně, společné zákony, společnou ústavu, společnou fiskální politiku, společnou armádu, společnou migrační a sociální politiku a společnou zahraniční politiku. Země, které by se na těchto procesech nepodílely, by zůstaly zeměmi „druhé rychlosti“, které by postupně ztrácely současné i budoucí benefity členství v EU.

 

Jak už dříve uvedl Martin Schulz, nový šéf německé SPD, že státy EU přece věděly do čeho jdou, když do EU vstupovaly, anebo se bály to občanům říct. Vstupem do EU se země zavázaly, že budou usilovat o integraci v jeden celek, který skončí federalizací. Kdo si myslel něco jiného, nepochopil smysl a cíl Evropské unie. Podle Schulze, který je mnohem větší globalista než Merkelová, až na pokraji radikalismu, se musí členské země EU rozhodnout, jestli chtějí jenom ujídat ze společného koláče, do kterého nejvíce přispívá Německo, anebo jestli se chtějí integrovat a přispět k rozvoji Evropy jako silného státu, který v určité chvíli bude vystupovat jako jeden státní útvar, a to i na sportovních hrách, takže např. na hokejových hrách už by nehrály státní reprezentace, ale pouze reprezentace „evropské“.

 

Sportovní události jsou válčiště, na kterých se vyhlašují války

Vzpomeňme si na podivné symboly vysílané při zahajovacích ceremoniálech olympiád, nebo třeba ceremoniál k otevírání Gotthradského tunelu. Pokud jde o sportovní události, ty mají vysokou sledovanost jako bitevní přenosy. Sporty jsou totiž odvěkým nástrojem válčení beze zbraní. Jde o mocenské hry, kterými elity mezi sebou soupeří o moc, aniž by byly použity zbraně hromadného ničení. Sportovní válčiště ovládají globalisté, je to jejich bitevní pole, které plně kontrolují. Všimněte si Ruska, které je nyní pod záminkou dopingu vytlačováno ze sportovních kolbišť a v čele tohoto tažení stojí francouzský biatlonista Fourcard. Nastrčená figurka a užitečný idiot, který za svoji politizaci sportu dělá práci za dopingovou agenturu, která prý se nechce příliš ve věci dopingů angažovat.

Němečtí fanoušci byli evidentně rozveselení, když slyšeli předválečnou verzi německé hymny.

 

Všichni si pamatují na bojkoty olympiád za dob studené války, jak značnou důležitost měla sportovní utkání, která byla prostorem k vyřizování účtů mezi velmocemi, což bylo vidět hlavně při hokejových zápasech a rvačkách mezi hráči SSSR, USA, Kanady apod. Německo se tak znovu hlásí o velmocenskou pozici a Evropa v současné chvíli stojí před počátkem mohutné transformace, kdy za několik let budou mizet národní vlajky, hranice na mapách, názvy států a bude se rozrůstat nový útvar s názvem Evropská federace. Podobné události na sportovním válčišti jako byla ta na Havaji potom slouží symbolicky jako vyhlášení války mezi mocnostmi. Nejsou to náhody ani omyly, když zazní předválečná německá hymna na globalizační sportovní akci v USA. Německo stojí na počátku svého snu, vytvoření IV. Říše.

 

-VK-

 

Šéfredaktor AE News