Proč tu vyvstávají nevolitelní presidentští kandidáti

 

Nevolitelní presidentští kandidáti - Dienstbier, Fišer, Fischerová, Halík, Horáček, Pavel, Pithart, Švejnar, Vašáryová, atd., nemohou být presidenty Česka, protože nejsou schopni představit Česko jinak než jako koloniální federátní protektorát NATO EU US pode velením Washingtonu-Bruselu-Berlína.

 

Oni nepřipouštějí jinou alternativu - a právě toto je činí aktivisty "Panské jednoty" proti tribunu lidu Zemanovi, který je sice diplomatem vůči velmocem a vrchnostem, ale současně je agentem národních zájmů zbytkové republiky. Proto Zeman podle nich musí být odstraněn stůj co stůj - třeba i formou státního převratu.

 

Národ, široké vrstvy lidu, toto podvědomě, neracionálně cítí, a proto nedávají svůj hlas pseudokandidátům presidenta. Jediný,k do byl v minulosti manifestním nepřítelem české státnosti a otevřeně to říkal, byl občan kníže - a proto prohrál přímé volby. Od té doby členové "Panské jednoty" (elitáři a příslušníci vládnoucích band) naříkají na přímo volbu presidenta a nejraději by ji rovnou zrušili, nebo okleštili či zničili tuto funkci hlavy státu. Jim by stačil místodržitel, nebo nejlépe říšský protektor. Jejich antivize "státu" je zachování stávající polokolonie Německa s dominancí EU, protože tento statut zachovává v bezpečí hlavní důvod jejich snažení - majetkový polistopadový lup podle hesla starého agrárníka Berana - "Hitler mi prkenici nevezme, bolševik ano". A vše mají chránit tanky US NATO proti případným vzpourám špatně uvědomělého lidu. Proto ty promenády tanků u nás. (Jen krátkozrace zapomínají na nové nebezpečí - muslimskou kolonizaci a okupaci, kdy vše všem - i německým restituentům, vezme nakonec muslim!)

 

A tento permanentní souboj o mocenskou pozici tu vytváří permanentní krize společnosti, které tlampači Panské jednoty vysvětlují dle zadaných instrukcí nevědecky, netřídně a antisociologicky jako "krize národního vědomí", " jako "temné řádění starobolševiků", jako výsledek štvavých kampaní Východu a ďábelské Moskvy se zlosynem Putinem" atd. Soubor těchto idiotenideologií nalezneme v krystalické podobě v think-tanku "Evropské hodnoty" v čele s pornohercem převlečeným za politruka. Zde je permanentní pramen hluboké frustrace národa a kořen tzv. Havlovy "blbé nálady", jejímž ideovým strůjce byl právě on! Totéž pak na vládní úrovni vyrábí ministři jako katolický sudetomil sloužící jako ministr kultu a orby. Jsou to všechno tzv. Havlovi nástupníci čil Nachfolgři.

"Panská jednota" si s tímto stavem neumí poradit jinak, než neustálou mobilizací "pražské kavárny" katedrových profesorů odpracovávající své platy službou Europrotektorátu, organizováním "občanských neklidů", strháváním presidentské standarty a jejím hanobením atd. do nekonečna. K tomu znějí jako jerišské trouby denní masážní dávky tzv. oficiálního tisku, což se projevuje dokonce i na stáncich tak, že oficiální režimní trouby jsou na horních policích na očích čtenářů - Lidovky, Mladá fronta Dnes (Jungfront Heute), Hospodářky, Reflex a Respekty a dole jsou trpěné Právo, nenáviděné Haló noviny a brak jako Aha nebo Blesk, který je ovšem povolen, protože odvádí masy čtenářů od reality virtuálním kauzami čili pitomostmi či skandály a tragediemi tzv.celebrit.

 

Tento stav se podobá nemocnému organismu zachvácenému vředy, které politikové a služební politrukové nedokáží léčit,protože nesmějí podle nařízení eurovrchnosti porušit mantinely vnucené (oktrojované) společnosti. Tyto smrtelné abscesy  pak ve společnosti metastázují a vyvřou  anobrž prasknou ve volbách do nových novokvětů. Hnis se částečně odplaví, většina však zůstane uvnitř organismu a společnost trpí metastázami dále. Tento stav trvá celé čtvrtstoletí s menšími či většími pauzami  léčitelských snah. Konečné řešení je ovšem v nedohlednu a za stávajícího nastoleného společenského řádu ani řešitelné není. Pokud bych naznačil řešení (podle mne například typu zničeného jugoslávského, či žijícího kubánského modelu), tato společnost takový model nepřijme - lid protože je ještě přece jen zmožen neustálým opiátem pravdoláskového havlismu-schwarzenbergismu, navíc  vydatně živeného vatikanismem ( klasický případ jsou voliči lidovců jižní Moravy, kteří jsou homogenní  téměř jako ve středověku). Zatím ne. Až voliči konečně procitnou z iluzí opiátu zvaného havlismus - šířeného neustále také pseudokandidáty presidentského stolce - může dojít ke zlepšení.

Jednou to už dokázali. Volbou presidenta Zemana.

- jjn  2016