Před našima očima se rozvíjí CIA vedený puč

 P.C.Roberts

 

Puč proti demokracii v naší zemi je v plném běhu. Nepředstavitelné lži, páchané médií a členy americké vlády, směřují k jedinému: zabránit Donaldu Trumpovi převzít prezidentský úřad. Jiný důvod pro do očí bijící lži, pro něž chybí i nejnepatrnější špetka důkazu, neexistuje. Přesto puč pokračuje a nabírá páru.

 

Před půl stoletím nás prezident Eisenhower varoval před nebezpečím, které vojensko-bezpečnostní komplex představuje pro americkou demokracii. A desetiletí po desetiletí od jeho varování získával tento komplex na síle, takže je dnes mnohem mocnější než americký lid, a celou svou moc a sílu dnes napírá ke svržení prezidentských voleb.

 

Uspěje ten puč?

 

Podle mého mínění by se někdejší i současní členové americké vlády a média nejspíš neopovážili otevřeně se k puči přihlásit, kdyby neočekávali, že bude mít úspěch. Pro vládnoucí zájmy není žádný problém podplatit volitele, aby při konečné volbě volili jinak, než volily jejich státy. Náklady, vložené do těchto úplatků jsou směšné, srovnáte-li je s biliony dolarů, které vojensko-bezpečnostnímu komplexu až dosud každoročně z amerického státního rozpočtu přitékaly A tak falešné zprávy o spikleneckém spřažení Trumpa s Putinem, které údajně americké volby ukradlo, šířené CIA, prezidentem Obamou a presstitutkami, směřují k jedinému: poskytnout volitelům potřebné krytí k tomu, aby se „ v zájmu záchrany Ameriky od ruské loutky“ vzepřeli staletému precedensu volit prezidenta stejně, jak jej volili lidé v jejich státech.

 

CIA řízená evropská média a politici evropských vazalských států, představitelé NATO i vymytými mozky vybavený evropský lid by puč proti Trumpovi přivítal.

 

Takže jediní, kteří se  dnes proti puči vyjadřují, jsou voliči, kteří volili Trumpa – o nichž se ovšem dnes mluví jako o lidech, kteří se ruskými falešnými zprávami, ruskou vládou a 200 webovými stránkami, jež Washington Post a tajemná organizace PropOrNot označily za ruské agenty, nechali oklamat.

 

Řečeno jinak: Ti, kteří jsou proti puči, jsou ti, kteří ten puč učinili nezbytným.

 

Opravdu netuším, zda ten puč uspěje. Ale když přehlížím ty zástupy lidí, kteří se s ním už nechali svázat, mám za to, že všichni mají za jisté, že projde.

 

nwoo, org

Zdroj: http://www.paulcraigroberts.org/2016/12/17/a-cia-led-coup-against-american-democracy-is-unfolding-before-our-eyes-paul-craig-roberts