Pokud USA udeří v Severní Koreji, Putin bude namotávat řemínky na pěsti

Rabinovič

ybondar ,

14.04.2017

 

Pokud situace, která se vyvinula kolem KLDR půjde podle špatného scénáře, může utrpět hlavní město Jižní Koreje - Soul.

 

A tady nejde jen o jaderné zbraně, kterými leká vedení Pchjongjangu. Na hranici Severní Koreje tam je tak velké množství dělostřelectva, s nímž je možné zničit polovinu Soulu. Nejsem si jistý, že protiraketové systémy Jižní Koreje a USA mohou na sto procent chránit město. To je důvod, proč si mezinárodní síly nedovolily po celá desetiletí vypořádat se severokorejským režimem, informují zvěstija.com.

 

Nicméně raketovým útokem na Sýrii Donald Trump prokázal rozhodnost použít vojenskou sílu. A to, k čemu došlo v Sýrii, byly jen drobnosti. Vážnější by byl možný úder na Severní Koreu. Spoléhám pouze na veřejně dostupné informace. Američané plánují, kromě loďstvo a střel, použití letectvo. Mají naději, že síla možného úderu by byla tak velká, že severokorejský vůdce prostě nebude mít čas a možnost, aby použil své tlačítko. Útok USA by v průběhu minut musel zničit všechny klíčové síly KLDR. Přesto existuje riziko, že jakákoli severokorejská raketa nebo projektil poletí do Soulu.

 

Na internetu mnozí hádají, jak bude v tomto případě jednat Putin. Zde je vše jasné: bude namotávat řemínky na pěsti, jak to udělal během úderu USA na Sýrii. A rázná Máša Zacharovová nasadí svou tradiční hysterii. Zahájí prohlášením, že Američané provádějí nezákonné akce proti suverénnímu státu. Ale kromě těchto nedůležitých slov, nic nebude následovat. Putin nic neudělal, když na Sýrii letělo 59 „Tomahawků“. A on nesestřelil ani jeden, i když tam byly ve velkém množství systémy S-300 a S-400. Od roku 2013 mne unavilo číst propagandistické články o tom, že „Rusko uzavřelo oblohu Sýrie.“

 

Křičely, že Assadův režim je chráněn tak, že moucha neproletí. A pak 59 "Tomahawků". Nevyletěla ani jedna antiraketa. Všechny zasáhly své cíle s optickou přesností. Tehdy Putin nevylézal z Kremlu, nebo kde vlastně byl. Pochopil, že Trump to skutečně udělal. A já jsem si uvědomil, že nemůže nic dělat.

 

Putin měl poslat do Sýrie méně kněží moskevského patriarchátu, aby posvětily jeho své antirakety. Pokud by tam bylo méně kněží, armáda by věděla, že Země není plochá, ale kulatá. A nevedli by nepříčetné úvahy o tom, že jejich přístroje nebyly schopny vypočítat zakřivení dráhy střel. Komu nyní Rogozin prodá S-300 a S-400? Dokonce ani Severní Korea je nebude kupovat, vždyť u nich je Země plochá pouze v televizi.

 

http://politobzor.net/show-128734-rabinovich-esli-ssha-udar…