Odchod Británie z EU zabrání 3. světové válce!

Paul Craig Roberts

 

Doufejme, že výsledek Brexitu bude znamenat rozpad EU a NATO, říká  Paul Craig Roberts, americký novinář a politolog.

 1.červenec 2016  

 

"Vystoupením Velké Británie z EU se zabrání začátku 3.světové války, do značné míry iniciované Amerikou, jejímž cílem je zavést kontrolu nad světem,"  říká Roberts.

 

"Velká Británie je velká země a důležitý člen EU a NATO, takže by to mohlo znamenat také i rozpad EU a NATO, Brexitu by měly využít menší země, jako je Řecko a Portugalsko, Itálie a Španělsko, které jsou bezohledně využívány  a rovněž by měly odejít, "pokračuje Roberts.

 

"Evropská unie je diktatura, to není žádná demokracie. EU má parlament jenom pro zábavu, nemá sílu. Rozhodnutí dělá Evropská komise. Takže správa EU se hodně vzdálila od běžných Evropanů," zdůrazňuje Paul Craig Roberts .

 

"Brexit by měl probudit lidi. Německé a nizozemské banky doslova drancují chudé země, jako je například Řecko," je přesvědčen Roberts.

 

Bruselské instituce jsou mocenské struktury, sloužící velkým korporacím

 

"Jestli se rozpadne EU, tak je velmi pravděpodobné, že padne i NATO a NATO je zástěrkou pro americké agrese. Díky NATu Washington mohl zničit Libyi, Irák a Afghánistán a pokusil se zničit Sýrii a Írán.

 

..Takže když se rozpadne NATO, Washington nebude mít "zástěrku" pro své agrese a Washington již nebude moci používat NATO k popohánění Evropanů do konfliktu s Ruskem ... a Íránem...

 

..Tím vlastně odchod Británie z EU dává příslib záchrany lidstva před třetí světovou válkou, protože Washington chce získat kontrolu nad celým světem, ale to znamená porazit Rusko, Čínu a Írán...

 

..Washington se nevzdá tohoto cíle, a jediný způsob, jak se to můžete zmařit je rozpad EU a NATO. Takže doufejme, že odchod Británie je počátek rozpadu dvou nejhorších institucí," je přesvědčen Paul Craig Roberts.

 

"Ale odchodem Británie ještě boj nekončí ... protože americká centrální banka, Federální rezervní systém, Evropská centrální banka a Bank of Japan a George Soros s největší pravděpodobností nyní zaútočí na britskou libru, což povede k jejímu poklesu  a terorizování britské ekonomiky a psychologický útok na Brity, aby si uvědomili, že "jsme  udělali velkou chybu. Vraťme se, zničí to naši ekonomiku." Je to možné," varuje  Paul Craig Roberts.

 

(rp,prvnizpravy.cz,pcr,foto:arch.)