Němečtí vojáci jdou zpět na východní frontu,

kde už leží kosti jejich dědů

 

Lži a propaganda v německých tiskových zprávách a maistreamu od konce poslední války pod anglo-americkou kontrolou, tak jako kdysi za Goebbelse, píše se v článku německého Propagandaschau.

 

30.března 1941 poté, co Hitler vedení Wehrmachtu sdělil své válečné cíle, Joseph Goebbels si poznamenal do svého deníku:

 

"Náš válečný plán je téměř dokončen. Venku nikdo nemá ponětí, co chce vůdce dělat. O to budou všechny jeho údery ničivější. Naše kamufláž je zcela úspěšná."

 

Adolf Hitler používal metody válečné propagandy, které se používají i dnes v oficiálních zprávách a mainstreamových médiích, každý den se objevují znovu lži, podvody, informace o vojenských silách na údajnou "obranu".

 

Ministryně války Ursula von der Leyenová (již název "ministryně obrany" je bezchybná propaganda) s novými příkazy z Washingtonu stupňuje požadavky NATO. Němečtí vojáci jdou zpět na východní frontu - na místo, kde po posledním "vystoupení" německého wermachtu leží kosti jejich dědů.

 

K ospravedlnění další války se musí objevit silné "obavy" ze zemí východní Evropy a údajné "anexe" Krymu. Na tom je založena řada známých západních expanzi a militantní převrat proti demokraticky zvolené vládě na Ukrajině.

 

Pro německé vojáky by mělo být poučení z druhé světové války. Pro každého z nich je lepší odzbrojit než opět pochodovat na východní frontu. To platí ve stejné míře pro válečné štváče z tisku.

 

"Duchovní mobilizace je v případě nutnosti možná ještě důležitější než materiální militarizace lidí," tvrdil Goebbels.

 

V případě, že tlak od Washingtonu na vyzbrojení a expanzi dále sílí směrem na východ, pak je dalším krokem "výroba" nového vysílače v Gliwicích, incidentu Tonkin, nebo jakákoliv jiná záminka vhodná pro západní válečné štváče a omluvu jejich hromadných vražd.

 

Akce, které jsou vedené s úmyslem narušit mírové vztahy mezi národy, a to zejména pro přípravu agresivní válku, musí být odsouzeny. Mají být trestné.

 

(rp,prvnizpravy.cz,propagandaschau