Německé statistiky

15.01.2017  

 

Blíží se doba podání daňového přiznání, radostný to čas. Budu se totiž moci pokochat, kolikpak eurozlaťáků jsem darovala německému fašistickému státu na migráčky. Člověk by si pomyslel, že když německé policii nevadí vykuk se čtyřmi identitami a kriminální minulostí běhající po svobodě, tak to bude země volných mravů a zákonů. Leč nenechte se mýlit: o co více Německo toleruje bordel v imigračních záležitostech, o to více musí trvat na buzeraci a okrádání vlastních občanů.

 

Při této příležitosti jsem se tedy rozhodla sesumýrovat si pár dat, abych měla přehled, koho podporuji. Nezřídka se totiž ještě pořád stává, že nějaký chytrák začne plácat o rodinách s dětmi či chudáčcích Syřanech a málokterá média se obtěžují zprostředkovat oficiální údaje (nebo tak okrajově, že to mnohdy proklouzne mezi bulvou a očním víčkem).

 

Taky mě mrazí, když vidím, že se do řízení společnosti hrnou lidé jako Jakub Janda či Dominik Feri, co hýří povrchními a naprosto hloupými výroky jako je například tato demagogická perla:

 

“Jsem dost kritický vůči všem, kteří hrají na protiuprchlickou strunu. Politici by měli veřejnost v první řadě uklidnit, zásobit objektivními informacemi, a ne jim naopak podsouvat svoje panikářské a účelové názory.” (D. Feri)

 

Doufám, že si pan Feri přečte následující statistiky, než začne hrát na nějakou strunu.

Dle německého úřadu pro migraci (Bundesamt für Migration und Flüchtlinge):

 

Od r. 2012 se každým rokem zvyšuje počet žadatelů o azyl 1,5 až 2x.

 

2012: cca. 78 000 kusů

 

2013: cca. 127 000 kusů

 

2014: cca. 203 000 kusů

 

2015: cca 477 000 kusů

 

2016: cca. 746 000 kusů (z toho 722 370 prvožadatelů)

 

Jo ale pozor, to jsou jen kusy, které němečtí oficíři zaznamenali. Poslední dva roky krosuju česko-rakouské, česko-německé a hlavně rakousko-německé hranice poměrně pravidelně. Občas je provoz sveden do jediného pruhu, což je krásné až hodinové zpestření (kdo zná situaci Salzburg-Rosenheim, tak ví…). Inu, dvakrát jsem se obtěžovala stáhnout okýnko, pozdravit a mávat občankou – setkalo se to pouze s automatickým kývnutím. Jasně, napadá mě, že sympatické lidi prostě nekontrolují  – nemůžou stavět každého. Jenže potom je taková kontrola úplně na deset kadiboudek. Nehledě na to, že já bejt Flüchtling, tak si najdu milion jiných způsobů, jak takovou srandovní semtam kontrolu obejít. Opět jedno neefektivní opatření, které pouze komplikuje život slušným lidem. Tak dál.

 

Téměř třetina příchozích míří do Severního Porýní-Vestfálska. (To je u Nizozemska, tam, jak mají největší bordel – Kolín např.)

 V roce 2016 bylo 73,8% žadatelů o azyl mladších 30 let. Téměř dvě třetiny všech prvožadatelů tvoří muži. (Takto to přesně stojí ve výroční zprávě Úřadu pro migraci a uprchlíky – viz níže. To jen pro blbečky, co se to stále snaží popírat.)

 

 

Jen 36,9 % žádostí bylo podáno těmi médii tolik propagovanými Syřany. Musíme si ale ještě sami odečíst ty, co Sýrii poprvé viděli na své německé žádosti o Azyl. Na druhém místě je Afghánistán s 17,6 % a na třetím Irák s 13,3 %. To je křesťanskomilovné složeníčko…

 

Z 695 733 vyřízených žádostí bylo v r. 2016 vyhověno 433 920. Co se děje s tím odmítnutým zbytkem, to už na svém webu ouřad raději neuvádí.

    Kolem 80 % žadatelů o azyl v prvních třech měsících r. 2016 nemělo žádné osobní doklady. Německo prostě nemá tušení, komu uděluje azyl.

 

Kriminální perličky dle Úřadu pro kriminalitu (Bundeskriminalamt)

 

Jen během prvních 3 měsíců r. 2016 bylo zaznamenáno 69.000 trestných činů či pokusů o trestný čin ze strany žadatelů o azyl. To je cca. 765 denně. Téměř třetinu z toho tvořily krádeže (29 %), dále pak padělání (28 %) a omezování osobní svobody/ fyzické obtěžování se sexuálním motivem (23 %). Výrazný podíl na této statistice (proporcionálně porovnáno s jejich zastoupením mezi příchozími) mají především Alžířané, Gruzínci, Maročané, Srbové a Tunisané – tak to stojí ve zprávě Úřadu pro kriminalitu (4) i v deníku Die Welt (2).

 

A teď pozor, teď se podíváme na to, jak se dělá propagandistická žurnalistika. V oficiální ouřední zprávě (kterou moc lidí nečte) stojí, že absolutní čísla u Syřanů, Afghánců a Iráčanů jsou vysoká, ale ve vztahu k jejich celkovému podílu mezi příchozími jde o nízké procento. Matematická mysl se už teď musí zhoupnout na vágnosti konečného sdělení.

 

Navíc vzhledem k tomu, jaký je v Německu bordel, a vzhledem k tomu, že 80 % příchozích nemá žádné papíry, mnoho jich podává hned několik žádostí o azyl pod různými identitami, o mnohých nemá německý stát ani páru, nevypovídá to v konečném důsledku vůbec o ničem a jsou to štatistiky na patnáct kadiboudek.

 

Ale deník Die Welt (s vysokou čteností) už veřejnost informuje pouze o tom, že Syřané, Afghánci a Iráčané mají na kriminalitě výrazně nízký podíl. Takhle se pracuje se štatistikami. (Když chce Jakub Janda a spol. bojovat proti dezinformacím, mohl by místo cenzury – tedy násilného a negativního přístupu – začít třeba právě sdílením INFORMACÍ – tedy přístupem konstruktivním, pozitivním.)

 

Také připrchlouši jsou občas oběťmi útoků. Za stejné období – tedy první 3 měsíce r. 2016 – jich bylo 345, což je podle úřadu pro kriminalitu (BKA) “vysoký stupeň”. A já si to nemyslím. Když se někdo pokouší aplikovat nefunkční model multikulturní společnosti, a ještě k tomu tak hloupě, tak mi číslo  345 přijde v poměru k těm 175 000 nových žadatelů o azyl v prvním kvartálu 2016 celkem nízké. Při stávající agresivní politice je nutno počítat s uvolněnými ventily agrese některých jejích odpůrců. Nuž rekapitulácia:

 

    175 000 nových žadatelů o azyl (nutno vzít v úvahu, že už jit tu ale pár je)

    69.000 trestných činů či pokusů o trestný čin ze strany žadatelů o azyl

    345 útoků proti migráčkům

 

To je teprv panečku štatistička!

 

Ale pozor, Die Welt neopomíná zdůraznit, že poštvávání a rasismus jsou kontraproduktivní, sám Úřad pro kriminalitu ve zprávě upozorňuje, že většina žadatelů o azyl se nedopustila žádného deliktu. Je potřeba si na tom najít to pozitivní.

 

Nakonec mám vzkaz pro média – a to i ta, která mé články s mým svolením či bez něj přebírají: je to vaše práce, tohle jsou veřejně dostupné informace, stačí jen umět hledat a rozumět německy psanému textu. Proč neděláte svoji práci? Popřípadě kopírujete články blogerů, kteří je píší ve svém volném čase? Je celkem možné, že o tom někdo někde napsal, ale tento vzkaz je zcela logicky pro ty ostatní lenošivce.

 

Jakube Jando, když chcete tolik bojovat za pravdu a potlačovat údajné dezinformace, proč neinformujete o těchto statistikách? Proč tyto informace nešíří Česká televize, která místo toho za české zlaťáky natáčí absurdně dekadentní bordelpohádky?

Zdroje:

 

1 http://www.bamf.de/SharedDocs/Anlagen/DE/Downloads/Infothek/Statistik/Asyl/aktuelle-zahlen-zu-asyl-dezember-2016.pdf?__blob=publicationFile

 

2 https://www.welt.de/politik/deutschland/article156051826/BKA-Bericht-zeigt-welche-Straftaten-Fluechtlinge-begehen.html

 

3 https://www.welt.de/debatte/kommentare/article156077703/Diese-Zahlen-ueber-Fluechtlinge-sind-bemerkenswert.html

 

4 https://www.bmi.bund.de/SharedDocs/Downloads/DE/Kurzmeldungen/lage-kriminalit%C3%A4t-kontextzuwanderung-1-2016.pdf?__blob=publicationFile

Zdroj

Více zde: http://www.quintus-sertorius.net/news/nemecke-statistiky/