Německá opoziční strana varuje, že národ je „na pokraji anarchie a sklouzává k občanské válce“

hansmullerNěmecko je teď v podstatě na pokraji anarchie a sklouzává k občanské válce nebo k tomu, aby se z něj stala banánová republika bez nějaké vlády, říká Hansjörg Müller ze strany Alternativa pro Německo. Hansjörg v interview po zavolání RT.com zdůraznil, jak až rozpolceným se národ už stává…

RT: On říká, že je pošle do Berlína, má ale tu moc?

Hansjörg Müller: Člověkem, který je chce poslat do Berlína, je pan Dreier. Je šéfem okresu Landshut, města u Mnichova. Normálně takovou pravomoc nemá, my ale nežijeme v normálních časech. To, na co se teď díváme, je sklouzávání Německa k anarchii. Myslím si, že tato situace je stále méně a méně determinována zákony, a čím dál více a více determinována tím, kdo jedná. A člověk, který jedná, má ve skutečnosti tu moc. Takže, když ty uprchlíky do Berlína pošle, … tak je prostě pošle!

Bavorský činitel Peter Dreier zavolal německé kancléřce Angele Merkel, aby jí osobně řekl, že když Německo uvítá milion uprchlíků, jeho město Landshut jich vezme jen kolem 1 800.

Všechno, co bude nad to, se strčí do autobusů a pošle se jejímu kancléřstvu do Berlína.

RT: Půjde takovýmito hrozbami ovlivnit politiku Merkelové?

HM: V to doufám, protože Německo je teď někde na pokraji anarchie a sklouzává k občanské válce nebo k tomu, aby se stalo banánovou republikou bez nějaké vlády. Doufám, že tato hrozba nějaký účinek mít bude, ale se znalostí psychologie počínání Merkelové v těchto dnech – tomu bohužel ale nevěřím.

RT: Myslíte si, že Bavorsko bude jedinou oblastí, která říká takovéto věci, nebo očekáváte, že se přidají i další oblasti?

HM: Ano, samozřejmě, Bavorsko je prvním takovým regionem, protože jsme nejvíce postiženi – žijeme na hranici s Rakouskem, odkud příliv těch uprchlíků vyvěrá. Ale dalšími regiony Německa, kde se něco takového děje, jsou Sasko a Duryňsko. V první řadě mají také hranici s Českou republikou, což je ten první důvod. A druhý důvod je ten, že lidé ve Východním Německu si pořád ještě dobře uvědomují, co to znamená žít v diktatuře. Mají docela správně pocit, že ta naše tzv. demokracie sklouzává více a více k totalitnímu státu. Takové je mé osobní vysvětlení, proč jsou ty demonstrace v Duryňsku a Sasku ve své dynamice tak zuřivé.

RT: Dovolit zůstat pouhým 1 800 zoufalým uprchlíkům, když se jich celonárodně čeká více než milion, připadá vám to tak úplně spravedlivé, ano? Ten region by s tím snad něco mohl trochu něčeho udělat, ne?

HM: Ne, to číslo 1 800 uprchlíků nebude mít dopad jen na Bavorsko. Bavorsko jich může pobrat daleko více. To má dopad na okres kolem města Landshut a město Landshut má více méně 50 000 obyvatel a do původního obyvatelstva je má vetřít skoro 2 000 uprchlíků – což už je docela velké břemeno. Takže Bavorsko může vzít více, ale ne města jako Lundshut.

* * *
Mezi těmito výše uvedenými komentáři a nedávným „Mezi tím v německém městě“ propuká islamofobie, důsledky Obamova impéria chaosu na Středním východě, teprve začínají. Jak nedávno uvedl Raul Ilargi Meier:

Ignorance a popírání hrozí, že povede ke zbytečnému nárůstu nacionalismu, fašismu, násilností, bídy, smrti a válčení. Pokud to uznáme, tak je změna nevyhnutelná a připravte se na to, spoustě z toho se šlo vyhnout.

Myslíme si, že víme, že existují dva hlavní tahouny změn, které začaly přetvářet Evropu. Tím prvním je masová migrace spuštěná záplavou uprchlíků z těch světových regionů, kterým Evropa aktivně pomáhala upadnout do smrtonosného chaosu. Druhým je takový ekonomický propad, jaký asi tak 80 let nikdo nezažil (myslím, že je to Kondratěvův cyklus).

V mnoha oblastech jsou to už negativním představy o uprchlících, co každodenně utváří názory a politiku, a to všechno těžce zhoršuje hrozná ekonomická deprese, která prozatím zůstává převážně ukrytá za zoufalou kouzelnickou eskamotáží předváděnou centrálními bankéři, politiky a médii.

Submitted by Tyler Durden on 11/04/2015 11:03 -0500

Zdroj: http://www.zerohedge.com/…/german-opposition-party-warns-na…
nwoo.org