Nela Lisková - Zaorálek na popud Štětiny a Kalouska podal návrh na zrušení Zastupitelského centra DLR

1. 4. 2017      Fašistovi  Porošenkovi poslali z našich daní 60 milionů na další vyvražďování civilistů na Donbasu ! Přes neustálé intervence europoslance Štětiny mi byl soudem doručen dokument na návrh likvidaci Zastupiteského centra Doněcké lidové republiky. Nejprve napsal Štětina otevřený dopis Zaorálkovi, kde mě označil za  teroristku a  kde navrhnul, aby mě přímo na tiskové konferenci při zahájení a otevření prvního Zastupitelského centra DLR v Evropě zatklo komando. Toto se konalo 1.9. 2016. Tiskové konference se zúčastnily desítky novinářů z celé Evropy, takže mě této scény ušetřili. Takovou popularitu by mi přece nedopřáli.  Aktuálně jsem obdržela dokument Usnesení o zahájení řízení s nařízenou likvidací  Zastupitelského centra Doněcké lidové republiky.

Tímto se Zaorálek, Štětina a Kalousek podepsali pod dokument, který je přímo usvědčuje z podpory a propagace fašismu  a podílení se na genocidě obyvatel na východě Ukrajiny. Ale po vyjádření Langšádlové z TOP 09, kdy veřejnosti sdělila, že atomová válka s Ruskem je naši národní povinnosti se už nelze divit v naši zemi ničemu.

Jestliže se formou mezinárodní spolupráce snažím veřejnost pravdivě, na základě osobních zkušeností informovat o válečném konfliktu v Donbasu a zřídím na své náklady Zastupitelský úřad z oficiálního pověření ministerstva zahraničních věcí Doněcké lidové republiky, se kterým již rok intenzivně spolupracuji a naše vláda se snaží zlikvidovat úřad, který má nevinným  civilistům postiženým válkou pomáhat a místo toho pošle z našich daní Porošenkově "gestapu" 60 milionů na páchání další genocidy, pak to naši vládu přímo usvědčuje z přímé podpory a propagace fašismu a zcela jasném podílení se na genocidě obyvatel na východě Ukrajiny.

Aktuálně má kauzu v rukách můj advokát.

Měli bychom se zamyslet nad tím, kam nás "naše" vláda tlačí a směruje a co nejdříve občansky zakročit. Toto je vrcholný zločin nelidskosti a naprosto amorální přístup. V Evropě již vznikly další zastupitelské úřady Doněcké lidové republiky a jedině "naše" vláda chce záměrně zničit centrum pomoci válkou postiženým civilistům na východě Ukrajiny. Je to nehorázná hanebnost a arogance moci.

Jestliže je pro vládu přijatelné vyvražďování obyvatel na východě Ukrajiny a ještě to finančně a dodávkou zbraní a těžké techniky z našich daní podporuje, pak by pro ně bylo jistě zcela morální a přijatelné "humanitární" vyvražďování nás prostřednictvím muslimských imigrantů, kteří jsou přesně za tímto účelem systematicky a dnes již v počtu 100 000 vpouštěni do naši země !

Moc času na změnu nám již nezbývá a ocitáme se v době, kdy budeme mít jedinou a poslední šanci tomuto šílenství zabránit, protože druhá šance už nikdy nebude.

Žije v Ostravě, profese Obchodní ředitelka, krátce působila v ČSSD, v komunálních volbách v roce 2014 kandidovala na primátorku Ostravy a starostku Ostravy -Jihu, aktivně se účastní politického života.

http://www.ovkscmfm.estranky.cz/clanky/zpravodajstvi/nela-liskova---zaoralek-na-popud-stetiny-a-kalouska-podal-navrh-na-zruseni-zastupitelskeho-centra-dlr.html