NATO se důrazně distancuje od ochrany hranic EU. K tomu prý NATO není. Tak k čemu tedy NATO je Evropanům dobré?? Komu a k čemu má sloužit?

Vladimír Valenta

15. 11. 2015   Rukojmí

 

Zaregistroval jsem rozhovor paní redaktorky Zity Senkové, jak to vidí pan RNDr. Václav Cílek, CSc.

Migrace je mocná zbraň proti západní civilizaci. Statisíce ba miliony běženců do ráje vyvolávají potíže ve všech zemích, kterými se provalí jejich nekontrolovatelná lavina. Extrémně liberálním Švédskem dovede zatřást, ba i německým hospodářským zázrakem. Tam je slabina celé Evropy.

Tahounem hospodářství EU je nepochybně Německo. A kam směřují statisíce běženců ? Skandují: "Germany, Germany!", kdykoliv narazí na překážku...

 

"Někdo" je v uprchlických táborech vybudil lákavou představou německého či EU ráje na zemi, kde se jim splní všechny sny. "Někdo"vyhecoval davy v beznadějném postavení uprchlických táborů fatamorganou Alláhova ráje v Evropě. "Někdo" jim stále hlasitěji našeptával "Dejme se na pochod! "Kdosi, cosi " přimělo jindy tak racionální političku a ekonomku paní Merkelovou, aby absurdně rozevřela svoji mateřskou náruč für alle Flüchtlinge.. .. Kostra ve skříni?

 

Aféra s CIA odposlechy rychle vyšuměla, aniž cokoliv objasnila. Teprve pod tlakem jiných politiků paní kancléřka nemastně neslaně "zpřísňuje" imigrační politiku. Ale to už se jich na milion, nikdo neví kolik, potlouká po Evropě.

 

Brusel lhal až totálně selhal. NATO se slovy jeho generálního tajemníka pana Stoltenberga důrazně distancuje od ochrany hranic EU. K tomu prý NATO NENÍ. Tak k čemu tedy NATO je Evropanům dobré?? Komu a k čemu má sloužit? Schengen je naservírován vetřelcům ke zhltnutí jako otevřená ústřice či hlemýžď s citronem bez ulity.

 

Z migrace se stal vysoce prosperující byznys se závratnými zisky turistických kanceláří. Jeden z migrantů se asertivně vlámával přes zátarasy, vykřikuje, že za to zaplatil převaděči 6000 USD, tj. v přepočtu 150 000 Kčs, což je celoroční příjem české prodavačky či pomocného dělníka. Někdo by se mohl zeptat, kde na to vzali, či kdo byl jejich sponzorem? Ať tak či onak zisky převaděčů se už točí v miliardách.

 

Naočkované primitivní sny se většině běženců nesplní. V náhle se přivalivší milionové mase davů je to nemožné i kdyby na ně Evropané pracovali 24 hodin denně. Do EU se jich už dostalo kolem milionu.

 

Někdo tvrdí, že mnohem víc, jiný že méně. Přesně to nikdo neví a ani nemůže spočítat. Nekontrolovaně se vyloďují na nekontrolovaných plážích jižní Evropy, jejich davy táhnou Balkánem či Itálií, válcují folklorní policisty a drtí bezmocné cínové vojáčky. Po "schengenu" se volně rozbíhají a prozkoumávají terén. Ty, které policie náhodou zachytí, byli jen v nesprávný čas na nesprávném místě.

 

Kdo chodí pěšky nebo jezdí po Praze "sockou" a chodí si sám nakupovat do obchodů, sám vidí, kolik nápadných fyziognomií náhle"zmultikulturalizovalo" tolik opovrhovanou fádní tvář regni bohemiae.

Vesměs rychle mizí, postřehnou-li něco, co připomíná stejnokroj. Jedna dvojice, slušně oděný pár kolem 30 let, ona v muslimském, něco chtěla ode mne vědět. Mluvili dobrou angličtinou. Na němčinu nereagovali. Když se dozvěděli, co chtěli, bez dalšího rychle zmizeli.

 

Miliony běženců budou v zimní Evropě brzy nespokojeni. 22 mladých Iráčanů nedávno u nás už hrubě manifestovalo svoji nespokojenost. Proč utekli z domova? Nechtěli nastoupit do irácké, tedy Američany zdemokratizované, armády proti IS. Prostě dezertéři. Ale kdo má jejich zemi, jejich vlast osvobodit od islamistů pod černým praporem smrti?

 

Ti běženci jsou většinou ve "vojenském věku". Jsou mladí, silní až násilní. Aktivních islamistů IS mezi nimi nemusí být mnoho. Vemlouvavým psychologům, strhujícím demagogům se podaří ovládnout a vybudit nespokojené masy k činu. Že nemají zbraně a výbušniny? K napadením a menším přepadením stačí pěsti, klacky, nože, sirky a kameny. Pro sabotáže a teroristické akce větších dopadů mají teroristé zbraně a výbušniny naservírovány u privátních obchodníků se smrtí minimálně chráněných muničních skladech – jako jsou bývalé chlévy a stodoly zemědělských podniků nebo obyčejné domy. Experti říkají, že po privatizaci vojenských opraven a skladů, v privátu je více tanků, samopalů, výbušnin a munice, než má celá Armáda ČR. Snad se ještě nezapomnělo na žhavé špičky ledovců - Vrbětice a Slatiňany.

 

Nespokojené davy vždycky někdo strhne na šílenou ideologii. Vždycky tomu tak bylo. U národa velikého Johanna Wolfganga Goetha stejně jako u lidu myslitele Lva Nikolajeviče Tolstého. Proto je správné nacvičovat blackout, obnovovat dovednosti civilní obrany (CO). Opět se zajímáme a čistíme vysmívané kryty z dob války a studeného míru.

 

Nabíráme zálohy, protože 15tisícová armáda se třemi tanky je sotva schopná střežit hranice, natož likvidovat terorizující bandy nebo dokonce blackoutové úderné bojůvky v zázemí. Ještěže má mediálně profláklé pandury.