Migrační strategie vlády pod vedením ČSSD

Luděk Prokop

 

6. 1. 2016 Komentář k článku „Korespondence předsedy vlády: Prokousejte se tím politickým protinárodním hnusem sami a udělejte si obrázek“ zde.

 

To nelze v klidu všechno ani přečíst. Při pomyšlení kam ty jejich snahy směřují, k jakým koncům povedou v případě zdaru úspěchy vládní migrační strategie, se dělá slabo od žaludku, přichází stress a s přibývajícími informacemi doplňovanými foto a video dokumentací o migrantech a jejich chování přichází deprese.

 

Deprese umocňovaná informacemi ze Švédska a z Německa. Radní Kolína nad Rýnem Judith Wolterová v reakci na násilné incidenty ze silvestrovské noci vydala prohlášení, v němž zejména ženám nedoporučuje pobývat v některých částech města. Doporučení se týká hlavně nadcházejících masopustních oslav. Ani město, ani policie nejsou schopny zaručit na uvedeném území bezpečnost turistů a místních obyvatel. Zejména pro ženy je třeba předpokládat ve večerních a nočních hodinách zvýšené bezpečnostní riziko,“ napsala radní a sama popsala místa, kde během silvestrovské noci došlo k incidentům, jako „no-go zóny pro ženy“. To vše korunováno radou nad zlato, aby ženy udržovaly vzdálenost od cizinců imigrantů, na délku paže. Takových a jiných informací ze zemí s vyšším počtem imigrantů, jsou již stovky i tisíce. A vedle těchto skutečností se dozvídáme o korespondenci poradců premiéra a jeho blízkých, jak se zbavit odporu "blbého národa". Dostáváme se k úniku interních vládních dokumentů o imigrační politice ČSSD a souvisejících mailů. (viz White Media.). Nechci to celé pozorně číst ani to rozebírat, nemám na to žaludek, ani trpělivost.

 

Ti vládní parazité se snad domnívají, že se jich výsledky jejich všeobecně záhubného úsilí nedotknou. Možná mají při krédu po nás potopa v tomto ohledu pravdu. Nicméně v budoucnu ta jejich zrůdná, (nejen migrační), politika se nevyhnutelně promítne do životů nejen našich potomků, dětí a vnoučat ale i do životů potomků těch jejich. To, že na rozdíl od našeho prezidenta je jim osud národa, občanů ČR, absolutně lhostejný, a nevidí si na špičku nosu, protože je přeci nikdy nic nepostihlo a jim se nikdy nic nemůže stát, vždycky jim všechno prošlo, to vyplývá z jejich konání zcela viditelně. V úniku dokumentů ČSSD ohledně imigrační politiky ČSSD, lze vedle množství uniklých mailů například vyhledat:

 

- návrhy nových strategií ke změně (jak dokumenty přiznávají) většinového, protiimigračního názoru národa

- návrhy nových (dobře zabezpečených) proimigračních orgánů do oficiálních struktur státu tak, aby je nešlo zrušit

- návrhy jak šikovně vymanévrovat (špatně spolupracujícího a hlasu lidu příliš nadbíhajícího) ministra vnitra co nejdále od řešení uprchlické krize.

 

V realizaci migrační vládní strategie jsme zřejmě na začátku, a sice v přípravné fázi, ve fázi komunikační strategie. V jejich zahleděnosti do vlastních prebend a výsad, v naprosté odtrženosti od lidí, v uzavřeném skleníku s trapnými soukmenovci vedenými stranickými kariéristy a pochlebovači, možná tuší ale nechtějí si přiznat, že příjem toho jejich lhaní a oblbování má své meze. Že bez zrušení informačních toků na internetu, dokumentů a informací ohledně chování migrantů z Německa, Švédska a podobně, tedy bez tuhé cenzury, nemůže žádná jejich komunikační totalitní strategie uspět ani náhodou.

 

Konec konců, co znamená slovo strategie, v souvislosti s nastíněnou migrační vládní strategií? Strategie sama o sobě znamená dlouhodobý záměr činnosti k dosažení určitého cíle. Vyvstává kardinální otázka, jaký určitý cíl je míněn migrační vládní strategií? Obávám se, že v daném případě u předáků ČSSD, jde pouze o uzoučký, krátkodobý, krátkozraký cíl. Udržet se co nejpohodlněji a nejdéle u vládních koryt, bez jakéhokoli ohledu na národ, na občany. Jejich cesta k tomuto krátkodobému cíli s jasně definovaným krédem „ po nás potopa“ je otrocké plnění strategie cizí mocnosti. Strategie, kterou lze odhadovat z viditelných, otřesných, počátečních výsledků migrační politiky EU. Totální devastace, rozvrat a chaos zemí EU, jako dílčí cíl na etapě k ovládnutí světa.

novarepublika.cz