Média cenzurují výročí vpádu nacistického vlkodlaka mlčením

 

Novinář Pavel Fink ve své knize Hnědá bestie charakterizoval vpád pangermánského vlkodlaka do Československa 15.března 1939 takto: "Vlkodlak - Werwolf - přišel si nejenom pro zbývajících 200.000 Němců v českých městech, nýbrž také pro šest milionů Čechů."

 

A nastala hrůzovláda, jakou dějiny ještě nezapsaly. Nastal takový teror a masové vraždění Židů, Čechů, Romů a ostatních negermánských obyvatel,o jakém se ani kronikářům krutého středověku nesnilo.

 

A když přišel téměř zázrak osvobození. Chybělo tu rovných 364 tisíce padlých,zavražděných umučených a nezvěstných občanů osvobozeného - nikoli "dobytého" - Československa.

 

Pro naše média toto datum dnes neexistuje. Vymazala je prostě ze seznamu svých dějinných mezníků, podobně jako datum 8.listopadu, datum bělohorské katastrofy.

 

Komu to slouží, je nasnadě. Slouží to všem našim kolaborantům, kteří by nejraději náš moderní dějepis vymazali, když už jej nelze přepsat. Slouží to zahraničním nepřátelům československého a nyní českého státu. Slouží to různě hnědým a černým politikům, a jejich slouhům. Slouží to všem pangermánům, sudetům a landsmannschaftům. Slouží to také panhungárům a ukrajinským banderovcům, kteří se snaží utajit zločiny banderovců na československém území do roku 1947, kdy pod jejich vražednýma rukama padlo údajně 247 civilistů. Slouží to všem novým iredentistům, kteří by nejraději zadupali Českou republiku jako stát do země a instalovali nějaký nový protektorát Německa. Nebo jiné velmoci. Právě toto je ona pověstná "pátá kolona Česka" - nikoli panslávové, rusofilové a vlastenci. Pro ně mají nepřátelé jen pohrdavé názvy jako "xenofobové, šovinisté" a jiná nesmyslná označení.

 

Takže my pozůstalí po obětech nacistického řádění, jsme se ani nedočkali vzpomínky na příchod hitlerovského vlkodlaka do českých zemí.Naše média si opět vysloužila totální ostudu. Ostuduhodnou jejich kolaborantské pozice ve službách nových chlebodárců.

 

Jiří Jaroš Nickelli, předseda ČSBS Boskovice