Lidovci úplně zešíleli

Oplakávají porážku syrských islamistů, kteří vraždili křesťany!

Autor článku: -piš- • 18. 12. 2016 v 08:08

 

PRAHA | Lidovci se už úplně zbláznili! Vraždění syrských křesťanů protiasadovskou opozicí jim nevadilo, ale porážení povstalců podporovaných Saúdskou Arábií jim vadí, informuje euRABIA.cz a dokládá to vyjádření lidoveckého pošahaného europoslance.

 

„Musíme velmi jasně prohlásit, že situace v Aleppu se vyvinula, jak se vyvinula, jedině kvůli ruskému bombardování žen a dětí,“ publikoval na svém facebooku Pavel Svoboda vyjádření evropského vrchního lidoveckého šamana Manfred Weber, předseda frakce Evropské lidové strany v Evropském parlamentu.

 

Pod výroky bruselského s...e, se lidovecký potkan plně podepsal a ty pokračovaly těmito slovy: „Prezident Putin má krev na svých rukou. Proto usmiřování s Ruskem nepřichází v úvahu. Podporujeme proto rozšíření sankci vůči Rusku.“

 

Není snad ani více třeba komentovat tento lidovecký mentální průjem plný lží a dezinformací, jako i šířená rusofobní nenávisti. Lidovcům nevadilo vraždění křesťanů, ale osvobození města od islámských vrahů jim vadí.

 

Pavle Svobodo, nejsi hoden ani křestního jména po Pavlovi a ani tak krásného příjmení. Kup si provaz, aby jsi se mohl oběsit a nemusel se niž více trápit se svou hlavou mozku prostou.

Vlastenecké noviny