Kód 291

Švédská policie ututlává tisíce zločinů spáchaných „uprchlíky“ - Znásilnění, přepadení, teroristické hrozby drženy v tajnosti

Paul Joseph Watson

14. 2. 2016   Zvědavec

 

Švédská policie ututlala v posledních čtyřech měsících tisíce zločinů spáchaných přivandrovalci, z nichž všechny byly označeny tajným „uprchlickým kódem 291“.

 

Podle zprávy švédských novin Svenska Dagbladet bylo utajeno asi 5,000 incidentů, včetně 559 případů násilí, 194 přepadení, dvou teroristických hrozeb a čtyř znásilnění.

 

Článek vysvětluje, že incidenty byly ututlány kvůli směrnici Národního operačního oddělení (NOO), že jakékoliv informace týkající se chování „uprchlíků“ musí být cenzurovány.

 

Oficiální zdroje obvinily z násilí „traumatizované lidi“ držené v „přelidněných místech“, kdy velitel NOO Thomas Wallberg dodal, že je „smutné“, že informace nebyly dostupné veřejnosti.

 

Wallberg také „řekl novinám, že existuje ještě více incidentů, ke kterým nebyl švédským novinám poskytnut přístup“, uvádí Speisa.

 

Policie také nařídila, aby nebylo uveřejněno, kolik zdrojů použili k vypořádání se s přišedšími do Švédska, kdy jeden policista řekl Dagens Nyheter, že tajný kód je „naprosto absurdní“.

 

Minulý měsíc Svenska Dagbladet také informoval o směrnici, že policie nemá poskytovat popisy uprchlických zločinců zapletených do všeho, od malých dopravních nehod po závažné zločiny, jako loupež, zneužití a vražda“, aby nevypadala „rasisticky“.

 

Nicméně obvinění švédské policie, že tutlá zločiny spojené s přistěhovalci, sahají dále do minulosti, kdy byly podrobnosti o sexuálním obtěžování žen muslimskými přivandrovalci na koncertu ve Stockhomu drženy pod kobercem i vloni v létě, aby „nedošlo k proti-imigrantským protestům a náladám“.

 

Úřady byly načapány při zakrývání zločinů spáchaných přistěhovalci před veřejností i v několika dalších evropských zemích, včetně Německa, kde podrobnosti o silvestrovských sexuálních útocích na stovky žen v Kolíně byly z počátku pohřbeny.

 

Policie v Detmoldu také odmítla prozradit podrobnosti o znásilnění 13leté dívky v táboře přivandrovalců, protože nechtěla „poskytnout legitimitu kritice masové imigrace“.

 

Přední německý kanál ZDF také odmítá vysílat detektivky o muslimských podezřelých ze znásilnění, protože, slovy šéfredaktorky Iny-Marie Reize-Wildemann, „nechceme rozvášnit situaci a šířit špatnou náladu; (migranti) si to nezaslouží“.

 

Počátkem týdne bývalý šéf ZDF Bonn, dr. Wolfgang Herles, odhalil, že stanice přijímá od vlády příkazy ohledně toho, o čem informovat, a novinářům „není dovoleno říct o uprchlících nic negativního“.

 

Jak jsme upozornili již v říjnu, také policii ve Finsku bylo nařízeno správou státní policie neuveřejňovat identitu migrantů podezřelých ze zločinu, kvůli obavám, že by se tím povzbudila „rasistická“ negativní reakce na vlnu hledačů azylu vstupujících do Skandinávie.

 

 

Code 291: Swedish Police Cover-Up Thousands of Crimes Involving “Refugees” vyšel 5. února 2016 na infowars.com. Překlad   Zvědavec