K mapě sjednocení s říší

 

Vážení přátelé,

jistě jste si všimli, že na mapě je uvedené chybně datum, rok 2016.  Velké Německo má být  vytvořeno o něco později.  Chybička se vloudila díky nepřátelům, zjevným i skrytým, čtvrtého evropského rajchu.

Předpoklady pro jeho konstituování se postupně vytvářejí.

 

Nejprve musíme přemoci mýtus o blízkosti slovenského národa, který, viděno z nadhledu germánské Walhally, je vlastně jen součástí  maďarského národa, zrovna tak jako ten český  součástí německého.

 

Brzy napravíme chyby tzv. českých obrozenců, kteří jsou vinni umělým zkonstruováním českého národa a jeho následného odcizení domovské germánské říši.

 

Na tom se pracuje s plnou intenzitou. Odpor proti návratů do domovského lůna říše slábne. Říšský zmocněnec se svými stoupenci ke zdaru díla pracuje, a to bez ohledu na nějakou volební lapálii. Tajná jednání, která svým historickým významem, předčí i ta mnichovská z roku 1938, jsou v plném proudu. Sudetoněmecký kmen, jinak druhý český státotvorný národ, oplývá nesmírnou vstřícností. Českému lidu bude včas sděleno, kdy jednání dozraje.

 

Proto prosíme ještě jednou, vezměte datum na uvedené mapě  jako nepřesné.

Doba jej vbrzku určí, pokud ti zlí a nechápaví čecháčkové, podněcovaní z pozadí bojovnými tzv. všeslovanskými elementy, zvláště pak těmi proputinovskými, se nebudou vzpírat "historickým nutnostem." Dojde-li k těmto nežádoucím projevům, víme si s nimi rady.

 

Přepíšeme jim historii, všechna média začnou je neustále zahrnovat přívalem nových pohledů na dějiny, čeští slavní politici je pak, i prostřednictvím strategického dialogu mezi ČR a SRN, dovedou s pomocí církve svaté přes lokální odpor do germánského ovčince.

A tak datum našeho "návratu do domovské  náruče říše" bude definitivně určeno.

 

K našim sudetským spojencům máme ještě jednu prosbu, kterou již dříve vyjádřil "náš" ministr kultu a orby. "Mějte s námi ještě trochu strpení." Uděláme vše možné, abychom vám, z křesťanské lásky k bližním, udělali vše, co na očích vám uvidíme. Hluboce se kajeme za to, že jsme vás vyhnali z vašich domovů, okradli vás o váš majetek a prolili vaši nevinou krev. Za tyto barbarské zločiny se omlouváme a prosíme o odpuštění.  Omlouváme se vám i za zločiny, kterých se na vás dopustili i naši předkové  koncem 30. let a v době slavného Protektorátu Böhmen und Mähren, kdy jsem pod ochranou Vůdce a Velkoněmecké říše, která již tehdy bojovala za novou Evropu, v poklidu žili a pracovali.

 

Blíže neuvedení češti germanofilové a sudetomilové