Je vůbec možné aby vše bylo pravda?

Pokud ano, pak je to katastrofa

Přišlo e-mailem

 

Dne 9. února 2016 8:26 Pape napsal(a):

Dobré ráno, Josefe a všichni vespolek,

patrně jsem šlápl do vosího hnízda, když jsem identifikoval veřejně senátora Jaroslava Doubravu na False Flag operaci v Thunovské ulici.

Namísto nějaké kloudné reakce mě jeho klaka začala vylučovat ze skupin v sociálních sítích.

Je to velice, velice, ale velice divné! Buď byl součástí operace (a nepočítal, že bude v záběru). Anebo tam byl kýmsi vylakán, aby vzniklo i na něho kompro.

V každém případě zuřivá reakce jako klaky a mlčení na můj přímý dotaz z jeho strany je udivující.

Prima den

Pavel



Původní zpráva 

Vážený Norberte, vážený Zdeňku a vážený Pavle,

 

děkuji Vám za Vaše diskusní příspěvky. Chtěl bych především reagovat na diskusní příspěvek Pavla…, jako řadový člen ČSSD, ovládané mafiánskými strukturami a řízené českou zločinnou bandou humanitárních bombardérů a prolhaných pravdoláskařů, agentů a řiťoalpinistů ………….. Kriminální Finanční Oligarchie, která si z naší vlasti udělala svůj protektorát.

 

Pavle, měl by jsi si uvědomit, že se blíží krajské volby. O kandidátech na hejtmany za ČSSD rozhoduje … banda humanitárních bombardérů a prolhaných pravdoláskařů, agentů a řiťoalpinistů amerického … imperialismu, která si v čele ČSSD a v čele České vlády drží bezpáteřního Serbotku.

 

Pokud někdo chce kandidovat na hejtmana za ČSSD, tak se musí postavit za Serbotku a kritizovat našeho vlasteneckého prezidenta Miloše Zemana. Na konci minulého roku to udělal už "bývalý vlastenecký" poslanec za ČSSD, Jarda Foldyna, aby ho agenti amerického imperialismu řídící ČSSD jmenovali jako kandidáta na hejtmana v Severočeském kraji a nyní to udělal trochu jemněji Hašek.

 

Musíš si uvědomit, že nemáme statečné politické osobnosti jako byl Míla Ransdorf. Ve vedení všech parlamentních politických stran v České republice, včetně KSČM, jsou jenom bezcharakterní kariérističtí …., kteří nedovolí, aby za ně kandidovali vlastenecké, inteligentní a čestné osobnosti typu Míly Ransdorfa. Toho KSČM umístilo také na nevolitelné místo, ale čeští voliči to pochopili, tak ho přesto zvolili do Evropského parlamentu.

 

Všechny adresáty a diskutéry zdraví Josef, český vlastenec a osvětář

 

Ahoj

napsal jsi to dobře. Haló noviny sice nečtu, ani žádné jiné noviny, ale náhodou jsem je viděl v pátek v jedné restauraci na Vyšehradě a tak jsem se do nich podíval a tohle stanovisko jsem viděl a taky mě to vytočilo. Myslím že autor emailu není jediný komunista, který se ptá proč vedení strany zaujalo takové promuslimské, protinárodní a možná dokonce vlastizrádné stanovisko, pod které by se jistě podepsal i Václav Havel, kdyby ještě žil. Jak mohlo vedení KSČM tak hluboko klesnout?

Norbert

 

 

 

Vážený pane P…, vážím si Vašeho stanoviska k meritu diskuze. 

V souvislosti s tím, co napíši za chvíli, se zmíním o rčení, které mi řekl můj přítel z Darmstadtu, který žil do roku 1966 v Argentině a má jak argentinské tak i německé občanství. "Když  u nás v Argentině o někom řeknu, že s ním mohu jít bez obav krást koně, znamená to , že mu věřím až za hrob." (Za krádež koně tam byla na místě smrt)

O panu  Malém, který zde také píše, bych to v žádném případě neřekl...

Z Kladna zdraví Zdeněk

 

Dne 8. února 2016 18:42 Pavel …

Levice /nejen česká/ páchá na sobě i na voličích a oVčanech harakiri v přímém přenosu.

Pravicí a reakcí bude levice obviněna z ohrožení oVčanů multiculti. A oVčané to levici při volbách plošně spočítají.

Je to PAST na evropskou a českou levici.

 

A strkáním hlavy do písku a útoky na levicového presidenta si to česká levice jen a jen urychluje (viz. dnešní útok socdem z Jižní Moravy proti panu presidentovi po boku Sobotky)

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/regiony/1686928-jihomoravska-cssd-odsoudila-zemanovy-vyroky-za-sobotku-se-postavil-i-hejtman-hasek

 

 

From: Zdenek       ODPORNÉ stanovisko KSČM

Nehodlám k tomuto materiálu zaujímat stanovisko, jen si kladu otázku, komu to slouží??????

Kdo si mne ručičky a tetelí se radostí?????

Jistě si odpovíte každý sám.

 

Z Kladna zdraví Zdeněk

 

 

Dne 8. února 2016 18:10  josef.  napsal(a):

Vážení přátelé,

děkuji Václavu … za reakci a vyjádření jeho názoru na můj přeposlaný mail.  

Tvému názoru na moji osobu asi dost dobře nerozumím. Proto bych Tě poprosil, aby jsi ho upřesnila a vysvětlila nám, cituji Tě: "Začínáš se chovat poněkud podivně. Opravdu - velmi podivně."

 

Pokud máš na mysli to, že statisíce voličů KSČM, včetně mne, začínají chápat, že jste stejně zbabělí … jako vedení mé rodné ČSSD a dalších parlamentních stran starajících se jen o svůj osobní prospěch, tak máš asi pravdu, že se začínám (začínáme) ....."chovat poněkud podivně. Opravdu - velmi podivně." Jak mi píšeš.

 

Kdo to "podivné" chování způsobil pochopíš, když si níže pozorně přečteš smuteční projev vdovy Vlasty Ransdorfové nad rakví jejího manžela, Míly Ransdorfa, opravdového českého vzdělaného, inteligentního, obětavého a nezištného vlastence, kterého si vážily a váží statisíce českých vlastenců a občanů (včetně mne), napříč politickým spektrem:

 

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Vlasta-Ransdorfova-Cele-zneni-smutecni-reci-na-pohrbu-419520

 

A nyní pár otázek, na které bych si rád od Tebe přečetl alespoň stručné odpovědi:

 Co udělala KSČM v boji proti islamizaci Evropy a České republiky?

 

Vysvětlila KSČM českým občanům, že za vším stojí zločinná … Kriminální Finanční Oligarchie a její zkorumpované loutky řídící EU? Proto musíme nejprve společně ty vrahy vyhnat z Evropy.

 

Nevíš, proč ještě 71 let od skončení II. světové války okupují američtí imperialisté stále Německo, když Rusko již před 25 léty stáhlo svá vojska z Německa, východních Evropy, dokonce i z bývalých sovětských republik v Pobaltí, na Ukrajině, Moldávii.... Okamžitě tam svá vojska poslali američtí vrazi se svými spojenci. Proč? A co udělala KSČM, aby tomu zabránila?

 

Protestovala KSČM u homosexuálního protektora Říše zla, USA v ČR, Andrew Schapira?

 Co udělala KSČM pro 3 milióny ožebračených a ožebračovaných českých důchodců, kteří ji převážně volí. Nic a zase nic. Ani demonstrace nezorganizovala na jejich podporu.

Otázek mám hodně, ale můj mail by byl strašně dlouhý. Proto končím. ….

Josef, český vlastenec a osvětář

 

 

Pane Josefe, ale to jsou známé fakta! KSČM už od svého vzniku byla řízena americkou sionistickou centrálou, ostatně jako všechny mainstreamové politické strany. Musela ovšem provést amputaci od skutečně komunistických tezí a myšlenek, jako např. boj proti kapitálu a sionismu. Váš L.M

 

Útok na Autonomní sociální centrum Klinika na Žižkově včetně následného mediálního zneužití jeví všechny příznaky připravené provokace. Tvrdě útok odsuzuji, žádám důsledné vyšetření, plné a průběžné informování veřejnosti o průběhu šetření. V žádném případě nenechat zneužít jako "překrývačku" významné akce národní sebeobrany na Hradčanskémm náměstí 6.2. a začátku kvalifikovaného odporu vůči politice, která nejen v oblasti uprchlíků vede do slepé uličky. Havně nenechat vyznět do ztracena. Rovněž tak odsuzuji všechny, kteří   ještě před vyšetřením pozadí útoku akci zneužívají k podpoře svých stanovisek (pro které mají již jen uvadající argumenty).


http://radimvalencik.pise.cz/3136-k-prezentaci-demonstraci-6-2-na-nasi-ct.html

 

ODPORNÉ stanovisko KSČM

 

Miloši, bezvadný počin !!! Děkuji.

A k vám soudruzi z vedení KSČM doplňuji za sebe jen jediné: "Definitivně jste ztratili ve mně svého potenciálního voliče. A myslím si, že nejenom v mé osobě. Začali jste to hnusným odkopnutím Miloslava Ransdorfa i v jeho těžkých chvílích, a jak je vidět po minulém pátku "úspěšně" pokračujete dále. Je jen na vás jak se sami mezi sebou s tímto faktem vypořádáte. Projít si hlubokou katarzí vás ale zřejmě nemine...".

Jirka  

ODPORNÉ stanovisko KSČM

Vážená redakce Haló novin,

v Haló novinách ze dne 5. února 2016 jste zveřejnili stanovisko vedení KSČM. V něm byly organizace v České republice i jinde v Evropě, které uspořádaly protestní akce v sobotu 6. února proti masové nelegální imigraci HROMADNĚ A BEZ VÝJIMEK označeny za populistické, xeonofobní až krajně pravicové. Tímto prohlášením ovšem „nálepkujete“ i účastníky a vůbec význam těchto akcí znehodnocujete. Chci upozornit, že těchto demonstrací se pravidelně účastním, stejně tak jako moji blízcí příbuzní a řada přátel.

Otázek, které současná podoba imigrace přináší, je mnohem více než odpovědí. Varovných zpráv přichází mnoho. Větší část imigrantů NEPOCHÁZÍ ze zemí, kde se vede válka, ze samotné Sýrie pak přichází jen zlomek imigrantů. Současná imigrace není samovolná, je až překvapivě důkladně ORGANIZOVANÁ. Přicházejí především mladí muži, pro které jsou zřetelně důležitější jiné cíle a hodnoty, než budoucnost jejich rodných zemí. Příchod imigrantů je NELEGÁLNÍ, příslušné zákony pro vstup osob na území evropských států nejsou doržovány. Většina imigrantů jsou muslimové - toto náboženství se vyznačuje netolerancí k jiným nábožestvím a životním hodnotám, jeho radikální směry dokonce přímo vybízejí k násilí. Pobyt imigrantů v Evropě stojí OBROVSKÉ peníze - ptám se, proč tyto peníze nedostanou učitelé, zdravotní sestry, mladé rodiny s dětmi nebo poctivá občanská sdružení? Nebo snad životní osudy obyčejných lidí přestávají být tématem pro KSČM??

Ale už jen vlastně opakuji - vše co píšu, bylo už nespočetněkrát vyřčeno a napsáno. Varovné zprávy přinášely samotné Haló noviny – a nyní zveřejňujete takové prohlášení, které veškeré protestní akce dopředu hrubě pomlouvá? Protiřečíte si! Naopak – očekával bych, že KSČM bude STÁT V ČELE všech současných protestů proti nelegální imigraci!

 

Slovenský předseda vlády pan Robert Fico prohlásil: "Nestane sa, že tisíc migrantov v Bratislave bude vulgárně obťažovať Slovenské ženy!"

Ano – přesně takové jasné a přesvědčivé vyjádření chci slyšet také od českých politiků! Vyjádření vedení KSČM nemohu označit jinak než jako havlisticky humanitární VÝMLUVY! Doufám, že KSČM si vezme poučení ze své minulosti a bude se více řídit přáními a prospěchem obyčejných lidí – než různými IDEOLOGIEMI.

Vyjádření vedení KSČM, které nerozlišuje a nezdůvodňuje, považuji za mimořádně ODPORNÉ. Jsem voličem KSČM a denně čtu Haló noviny. Ale nejen to – velmi jsem oceňoval a vážil si politiky KSČM, která přitahovala stále větší podíl občanů České republiky. Až na některé jednotlivé výjimky jsem se s programem i činy KSČM plně souhlasil!
K vedení KSČM ale nyní ztrácím důvěru a Haló noviny přestanu číst do té doby, než zveřejníte omluvu. Tedy než se omluvíte těm z pořadatelů a účastníků, kteří takové demonstrace pořádají a účastní se jich - ne proto, že by jiným národům a rasám přáli něco zlého a odmítali jakékoli imigranty – ale aby projevili ROZUMOVĚ ZDŮVODNITELNÉ obavy o své rodiny, blízké, o osud vlastní země a své kultury!

S pozdravem Miloš  

 

Je vůbec možné, aby vše bylo pravda?

Pokud ano, pak je to katastrofa

Přišlo e-mailem

 

Dne 9. února 2016 8:26 Pape napsal(a):

Dobré ráno, Josefe a všichni vespolek,

patrně jsem šlápl do vosího hnízda, když jsem identifikoval veřejně senátora Jaroslava Doubravu na False Flag operaci v Thunovské ulici.

Namísto nějaké kloudné reakce mě jeho klaka začala vylučovat ze skupin v sociálních sítích.

Je to velice, velice, ale velice divné! Buď byl součástí operace (a nepočítal, že bude v záběru). Anebo tam byl kýmsi vylakán, aby vzniklo i na něho kompro.

V každém případě zuřivá reakce jako klaky a mlčení na můj přímý dotaz z jeho strany je udivující.

Prima den

Pavel



Původní zpráva 

Vážený Norberte, vážený Zdeňku a vážený Pavle,

 

děkuji Vám za Vaše diskusní příspěvky. Chtěl bych především reagovat na diskusní příspěvek Pavla…, jako řadový člen ČSSD, ovládané mafiánskými strukturami a řízené českou zločinnou bandou humanitárních bombardérů a prolhaných pravdoláskařů, agentů a řiťoalpinistů ………….. Kriminální Finanční Oligarchie, která si z naší vlasti udělala svůj protektorát.

 

Pavle, měl by jsi si uvědomit, že se blíží krajské volby. O kandidátech na hejtmany za ČSSD rozhoduje … banda humanitárních bombardérů a prolhaných pravdoláskařů, agentů a řiťoalpinistů amerického … imperialismu, která si v čele ČSSD a v čele České vlády drží bezpáteřního Serbotku.

 

Pokud někdo chce kandidovat na hejtmana za ČSSD, tak se musí postavit za Serbotku a kritizovat našeho vlasteneckého prezidenta Miloše Zemana. Na konci minulého roku to udělal už "bývalý vlastenecký" poslanec za ČSSD, Jarda Foldyna, aby ho agenti amerického imperialismu řídící ČSSD jmenovali jako kandidáta na hejtmana v Severočeském kraji a nyní to udělal trochu jemněji Hašek.

 

Musíš si uvědomit, že nemáme statečné politické osobnosti jako byl Míla Ransdorf. Ve vedení všech parlamentních politických stran v České republice, včetně KSČM, jsou jenom bezcharakterní kariérističtí …., kteří nedovolí, aby za ně kandidovali vlastenecké, inteligentní a čestné osobnosti typu Míly Ransdorfa. Toho KSČM umístilo také na nevolitelné místo, ale čeští voliči to pochopili, tak ho přesto zvolili do Evropského parlamentu.

 

Všechny adresáty a diskutéry zdraví Josef, český vlastenec a osvětář

 

Ahoj

napsal jsi to dobře. Haló noviny sice nečtu, ani žádné jiné noviny, ale náhodou jsem je viděl v pátek v jedné restauraci na Vyšehradě a tak jsem se do nich podíval a tohle stanovisko jsem viděl a taky mě to vytočilo. Myslím že autor emailu není jediný komunista, který se ptá proč vedení strany zaujalo takové promuslimské, protinárodní a možná dokonce vlastizrádné stanovisko, pod které by se jistě podepsal i Václav Havel, kdyby ještě žil. Jak mohlo vedení KSČM tak hluboko klesnout?

Norbert

 

 

 

Vážený pane P…, vážím si Vašeho stanoviska k meritu diskuze. 

V souvislosti s tím, co napíši za chvíli, se zmíním o rčení, které mi řekl můj přítel z Darmstadtu, který žil do roku 1966 v Argentině a má jak argentinské tak i německé občanství. "Když  u nás v Argentině o někom řeknu, že s ním mohu jít bez obav krást koně, znamená to , že mu věřím až za hrob." (Za krádež koně tam byla na místě smrt)

O panu  Malém, který zde také píše, bych to v žádném případě neřekl...

Z Kladna zdraví Zdeněk

 

Dne 8. února 2016 18:42 Pavel …

Levice /nejen česká/ páchá na sobě i na voličích a oVčanech harakiri v přímém přenosu.

Pravicí a reakcí bude levice obviněna z ohrožení oVčanů multiculti. A oVčané to levici při volbách plošně spočítají.

Je to PAST na evropskou a českou levici.

 

A strkáním hlavy do písku a útoky na levicového presidenta si to česká levice jen a jen urychluje (viz. dnešní útok socdem z Jižní Moravy proti panu presidentovi po boku Sobotky)

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/regiony/1686928-jihomoravska-cssd-odsoudila-zemanovy-vyroky-za-sobotku-se-postavil-i-hejtman-hasek

 

 

From: Zdenek       ODPORNÉ stanovisko KSČM

Nehodlám k tomuto materiálu zaujímat stanovisko, jen si kladu otázku, komu to slouží??????

Kdo si mne ručičky a tetelí se radostí?????

Jistě si odpovíte každý sám.

 

Z Kladna zdraví Zdeněk

 

 

Dne 8. února 2016 18:10  josef.  napsal(a):

Vážení přátelé,

děkuji Václavu … za reakci a vyjádření jeho názoru na můj přeposlaný mail.  

Tvému názoru na moji osobu asi dost dobře nerozumím. Proto bych Tě poprosil, aby jsi ho upřesnila a vysvětlila nám, cituji Tě: "Začínáš se chovat poněkud podivně. Opravdu - velmi podivně."

 

Pokud máš na mysli to, že statisíce voličů KSČM, včetně mne, začínají chápat, že jste stejně zbabělí … jako vedení mé rodné ČSSD a dalších parlamentních stran starajících se jen o svůj osobní prospěch, tak máš asi pravdu, že se začínám (začínáme) ....."chovat poněkud podivně. Opravdu - velmi podivně." Jak mi píšeš.

 

Kdo to "podivné" chování způsobil pochopíš, když si níže pozorně přečteš smuteční projev vdovy Vlasty Ransdorfové nad rakví jejího manžela, Míly Ransdorfa, opravdového českého vzdělaného, inteligentního, obětavého a nezištného vlastence, kterého si vážily a váží statisíce českých vlastenců a občanů (včetně mne), napříč politickým spektrem:

 

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Vlasta-Ransdorfova-Cele-zneni-smutecni-reci-na-pohrbu-419520

 

A nyní pár otázek, na které bych si rád od Tebe přečetl alespoň stručné odpovědi:

 Co udělala KSČM v boji proti islamizaci Evropy a České republiky?

 

Vysvětlila KSČM českým občanům, že za vším stojí zločinná … Kriminální Finanční Oligarchie a její zkorumpované loutky řídící EU? Proto musíme nejprve společně ty vrahy vyhnat z Evropy.

 

Nevíš, proč ještě 71 let od skončení II. světové války okupují američtí imperialisté stále Německo, když Rusko již před 25 léty stáhlo svá vojska z Německa, východních Evropy, dokonce i z bývalých sovětských republik v Pobaltí, na Ukrajině, Moldávii.... Okamžitě tam svá vojska poslali američtí vrazi se svými spojenci. Proč? A co udělala KSČM, aby tomu zabránila?

 

Protestovala KSČM u homosexuálního protektora Říše zla, USA v ČR, Andrew Schapira?

 Co udělala KSČM pro 3 milióny ožebračených a ožebračovaných českých důchodců, kteří ji převážně volí. Nic a zase nic. Ani demonstrace nezorganizovala na jejich podporu.

Otázek mám hodně, ale můj mail by byl strašně dlouhý. Proto končím. ….

Josef, český vlastenec a osvětář

 

 

Pane Josefe, ale to jsou známé fakta! KSČM už od svého vzniku byla řízena americkou sionistickou centrálou, ostatně jako všechny mainstreamové politické strany. Musela ovšem provést amputaci od skutečně komunistických tezí a myšlenek, jako např. boj proti kapitálu a sionismu. Váš L.M

 

Útok na Autonomní sociální centrum Klinika na Žižkově včetně následného mediálního zneužití jeví všechny příznaky připravené provokace. Tvrdě útok odsuzuji, žádám důsledné vyšetření, plné a průběžné informování veřejnosti o průběhu šetření. V žádném případě nenechat zneužít jako "překrývačku" významné akce národní sebeobrany na Hradčanskémm náměstí 6.2. a začátku kvalifikovaného odporu vůči politice, která nejen v oblasti uprchlíků vede do slepé uličky. Havně nenechat vyznět do ztracena. Rovněž tak odsuzuji všechny, kteří   ještě před vyšetřením pozadí útoku akci zneužívají k podpoře svých stanovisek (pro které mají již jen uvadající argumenty).


http://radimvalencik.pise.cz/3136-k-prezentaci-demonstraci-6-2-na-nasi-ct.html

 

ODPORNÉ stanovisko KSČM

 

Miloši, bezvadný počin !!! Děkuji.

A k vám soudruzi z vedení KSČM doplňuji za sebe jen jediné: "Definitivně jste ztratili ve mně svého potenciálního voliče. A myslím si, že nejenom v mé osobě. Začali jste to hnusným odkopnutím Miloslava Ransdorfa i v jeho těžkých chvílích, a jak je vidět po minulém pátku "úspěšně" pokračujete dále. Je jen na vás jak se sami mezi sebou s tímto faktem vypořádáte. Projít si hlubokou katarzí vás ale zřejmě nemine...".

Jirka 

ODPORNÉ stanovisko KSČM

Vážená redakce Haló novin,

v Haló novinách ze dne 5. února 2016 jste zveřejnili stanovisko vedení KSČM. V něm byly organizace v České republice i jinde v Evropě, které uspořádaly protestní akce v sobotu 6. února proti masové nelegální imigraci HROMADNĚ A BEZ VÝJIMEK označeny za populistické, xeonofobní až krajně pravicové. Tímto prohlášením ovšem „nálepkujete“ i účastníky a vůbec význam těchto akcí znehodnocujete. Chci upozornit, že těchto demonstrací se pravidelně účastním, stejně tak jako moji blízcí příbuzní a řada přátel.

Otázek, které současná podoba imigrace přináší, je mnohem více než odpovědí. Varovných zpráv přichází mnoho. Větší část imigrantů NEPOCHÁZÍ ze zemí, kde se vede válka, ze samotné Sýrie pak přichází jen zlomek imigrantů. Současná imigrace není samovolná, je až překvapivě důkladně ORGANIZOVANÁ. Přicházejí především mladí muži, pro které jsou zřetelně důležitější jiné cíle a hodnoty, než budoucnost jejich rodných zemí. Příchod imigrantů je NELEGÁLNÍ, příslušné zákony pro vstup osob na území evropských států nejsou doržovány. Většina imigrantů jsou muslimové - toto náboženství se vyznačuje netolerancí k jiným nábožestvím a životním hodnotám, jeho radikální směry dokonce přímo vybízejí k násilí. Pobyt imigrantů v Evropě stojí OBROVSKÉ peníze - ptám se, proč tyto peníze nedostanou učitelé, zdravotní sestry, mladé rodiny s dětmi nebo poctivá občanská sdružení? Nebo snad životní osudy obyčejných lidí přestávají být tématem pro KSČM??

Ale už jen vlastně opakuji - vše co píšu, bylo už nespočetněkrát vyřčeno a napsáno. Varovné zprávy přinášely samotné Haló noviny – a nyní zveřejňujete takové prohlášení, které veškeré protestní akce dopředu hrubě pomlouvá? Protiřečíte si! Naopak – očekával bych, že KSČM bude STÁT V ČELE všech současných protestů proti nelegální imigraci!

 

Slovenský předseda vlády pan Robert Fico prohlásil: "Nestane sa, že tisíc migrantov v Bratislave bude vulgárně obťažovať Slovenské ženy!"

Ano – přesně takové jasné a přesvědčivé vyjádření chci slyšet také od českých politiků! Vyjádření vedení KSČM nemohu označit jinak než jako havlisticky humanitární VÝMLUVY! Doufám, že KSČM si vezme poučení ze své minulosti a bude se více řídit přáními a prospěchem obyčejných lidí – než různými IDEOLOGIEMI.

Vyjádření vedení KSČM, které nerozlišuje a nezdůvodňuje, považuji za mimořádně ODPORNÉ. Jsem voličem KSČM a denně čtu Haló noviny. Ale nejen to – velmi jsem oceňoval a vážil si politiky KSČM, která přitahovala stále větší podíl občanů České republiky. Až na některé jednotlivé výjimky jsem se s programem i činy KSČM plně souhlasil!
K vedení KSČM ale nyní ztrácím důvěru a Haló noviny přestanu číst do té doby, než zveřejníte omluvu. Tedy než se omluvíte těm z pořadatelů a účastníků, kteří takové demonstrace pořádají a účastní se jich - ne proto, že by jiným národům a rasám přáli něco zlého a odmítali jakékoli imigranty – ale aby projevili ROZUMOVĚ ZDŮVODNITELNÉ obavy o své rodiny, blízké, o osud vlastní země a své kultury!

S pozdravem Miloš  

 

Poznámka: Emailové adresy a příjmení diskutujících redakce odstranila. Rovněž protečkovala některá vulgární slova. Obsah diskuse je tak závažný, že přes uvedené úpravy má velkou vypovídací hodnotu. Omlouváme se za uvedené zásahy. Učinili jsme je v dobrém úmyslu. ČNL