Je opravdu možné zničit Ruskou federaci…

co je pod ochranou?

 

Blogy / Vlastimil Suchý |

28. březen 2017 |

 

Byla to zveřejněná informace na FB. Byla o tom, že Rusko má střelu Zirkon, které se anglické námořnictvo bojí. Kdo ví, zda je to jen fáma a vtip, ale mám za to, že by se měli ti, co si brousí zuby na Ruskou federaci, nechat zajít chuť na její uchvácení. Chuť na útok proti někomu, o kom skoro nic nevědí.

 

Rusko je silné. My Slované jsme silní. Možná, ač to tak nevypadá, máme sílu, která je mentální a proti té fyzikální a hmotné je bez konkurence.

           

I Hitler si myslel, že Rusko udolá a zdolá. Myslí si to i dnešní politici za velikou louží a jejich nohsledi a indulónoví čichači jejich zadnic v EU.

Pokud se vrátím k válce Rusů s Německem, pak by se mohli oněmi „siláky“ vedení indulónoví čichači z dějin poučit, pokud si myslí, že Rusko – Ruská federace - je jen laciná kořist, kterou si přivlastní a dobijí jen mávnutím kouzelného proutku. Myslel si to i Hitler. Ale se zlou se potázal.

My Slované, v nouzi nejvyšší umíme a dovedeme, jak se říká – a promiňte mi tu vulgaritu v tomto článku několikrát zmíněnou -, z ….. uplést bič. EU zatlačila Ruskou federaci do kouta s myšlenkou, že ji poškodí a znemožní jí mít vliv na chod dějin a vlastní sebeurčení. Opak je však pravdu.

Ten, kdo je zatlačen do kouta, byť se zdá situace a stav jeho bytí zoufalý, má z onoho kouta, při zachování střízlivého uvažování, východisko. Mnoho východisek. Stačí si jen počkat na chyby agresora, co jej do kouta dostal. Chvíli „trpět“ a sledovat, co agresor dělá.

Sun-C to v knize Umění války vše hezky vykresluje.

 

USA, EU a NATO už vítězně mává praporem, aniž by tušili, že ten, kdo je v koutě se v jediném okamžiku stává zaklínačem hadů. Dovolí agresorovi vstoupit na své území. Dovolí mu vyhrát několik bitev. Dovolí mu opít se slávou z vítězstvím. To vše mu dovolí, aby pak zasadil úder. Úder co útočníka zdevastuje tak, že už na útok ani nepomyslí a bude rád, když si zachrání holý život.

Dnešní politici si myslí, že ovládnout Ruskou federaci sankcemi bude hračka. I proto je prodlužují, přestože nikam nevedou. Ruská federace žije a kvete. A ti, co sankce na Ruskou federaci uvalili, hynou pod jhem teroristů. Ano… Omyl je jejich cesta k vystřízlivění. Je jen škoda, že do jejich hry jsme vtaženi i my, obyčejní lidé.

I Hitler si myslel, že blesková válka proti Rusku bude jen brnkačka. A jak šeredně se mýlil.

Budu-li střízlivě uvažovat a koukat a vycházet jen z faktů, pak agresor, všeobecně, nikdy nevyhrál. Možná se vše jevilo, jako že jo, ale skutečnost byla jiná. Napadenému hráli do noty příznivé okolnosti, které neuvěřitelným způsobem hatily plány agresora. I proto USA nevyhrálo žádnou válku. Vždy odcházeli z bojiště se staženým ocasem a pokořeni jednotlivci i skupinami, co proti nim a jejich dokonalým zbraním, měli jen „holé ruce“.

Podobně jako USA – nepoučitelné – dopadli v Rusku i Němci. Agresoři, co si mysleli, že mohou. Že je jim z vyšších hladin bytí dovoleno.

 

Dnes se opět vrací doba plánu Barbarossa.

Tlak na Ruskou federaci je veliký. Z vnějšku i uvnitř. Stejně jako u nás v roce 1989 je v Rusku mnoho prodejných hochštaplerů, co Rusko prodají za slib dobrých zítřku a budoucí prebendy.

Ale položme si otázku: „Je opravdu možné zničit Ruskou federaci, co je pod ochranou?“ To asi půjde jen stěží.

Když si uvědomíme, že v my Slované, opravdu umíme z hovna uplést bič a za korunu vymyslet zbraně, o kterých se západu ani nesnilo ani v těch nejdivočejších fantaziích, pak kdo může Slovany pokořit? Kdo???

Nikdo!

Snad jen samotní Slované v okamžiku, že se sami stanou agresory a budou chtít dobít území, co jim nikdy nepatřilo a proto nikdy patřit nebude.

Je-li tedy pravda to, co píše deník The Miror(http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/zpravy/britska-media-spustila alarm-kvuli-ruske-rakete-zirkon/), že nové Ruské střely jsou schopny zničit nejmodernější lodě britského námořnictva, co čeká agresora – EU anebo USA (NATO) – po překročení hranic Ruské federace?

 

Asi žádná klidná sezóna. Nebude to žádná selanka. Pro nikoho z těch, co si dovolí vstoupit na území, kde si všichni před tím vylámali zuby a ztupily své meče.

A po už kolikáté v řadě si ti devastanti ony zuby vylámou? Po milion šesté? Zase je pohltí Balšaja Rus. Zbude po nich jen prach rozpadajících se kostí vojáků, co přišli, viděli a zemřeli. Jen vzpomínka v dějinách. Stejně jako po Hitlerovském Německu a Napoleonovi.

Nemají šanci.

Nemají šanci……

Zdravstvujtě. Priviet Vam.¨

CFP