Jaké techtle  mechtle měl D. Herman s teroristy?

 

Předevčírem se lídr pražské kandidátky KDU-ČSL Herman

v on-line rozhovoru na portálu idnes, jako kluzký had vylhal z podpory teroristické organizaci lidoví mudžahedíni Íránu, kterou jim vyjadřoval slovem i písmem. Podpora nebezpečné zahraniční teroristické organizaci, jejíž členové dodnes se zbraní v ruce operují na území Íránu, Íráku a Sýrie, je bezprecedentním příkladem zvrácenosti některých českých politiků. Vedle Hermana, propuštěného kněze, vyslovili, podporu minimálně další dva čeští politici, jmenovitě evroposlanci Jan Zahradil a Richard Falbr.Podrobnosti o jejich podpoře byly popsány v článku: „Zahradil a Falbr v žoldu marxistických teroristů“. Daniel Herman obdržel od teroristů ve stejném duchu přesné instrukce, co má říkat a jak má dále postupovat a jak má využít i své sítě kontaktů k podpoře marxisticko islámského hnutí.

 

Jeho spojka z lidových mudžahedínů, která používá jméno „Tahrer“ mu psala: „Dear Daniel, Hello, attached please find a sample statement on condemnation of missile attack, you can use it for your statement and please ask other institutions and personalities in your network to do the same, it will be very important because as you know since we are an independent movement when we have more widespread support we will be able to change a policy,we need to have as many as possible before the end of the week, we will publish the statement immediately in our world wide network. Very best Taher“

 

Nutno dodat, že Herman v té době kraloval nad našimi archivy bezpečnostních složek ve funkci ředitele Ústavu pro studium totalitních režimů (ÚSTR). Komunikace s teroristy v tomto světle představovala mimořádné bezpečnostní riziko pro Českou republiku. Mimo to se snažil vyjednat teroristům audienci u kardinála Duky. Vzhledem k zdravému úsudku duchovního, metropolity a primase, Hermanovo úsilí nicméně selhalo. Navíc je známo, že se i jeden český diplomat, dobře znalý problematiky regionu, vyslovil proti takovému šílenství a faux pas, do kterého Herman hodlal za Jidášových 30 stříbrných, českou církev zatáhnout.

 

Kontrarozvědka, ale opět selhala, takže se Herman dále beztrestně pohybuje po politické aréně a vyčkává další vhodnou příležitost pro lukrativní spolupráci s mezinárodním terorismem. Nyní je Herman již v hledáčku zpravodajských služeb a to i na mezinárodní úrovni. Aktuální působení teroristů v Sýrii je totiž závažnou okolností i ve vztahu k jejich nedávnému draze zakoupenému vyškrtnutí ze seznamu FTO.

 

Herman, nicméně závažnost situace, patrně z pudu politické sebezáchovy, urputně bagatelizuje. V pátečním On-line rozhovoru „Osobnost odpovídá“ lze dočíst toto:

„OTÁZKA ČTENÁŘ: Dobrý den, pane Hermane, před časem jsem si se zájmem přečetl články o Vaší podpoře íránského hnutí Lidoví mudžáhedíni. Mohl by jste nám prozradit, co Vás k tomuto kroku vedlo? Jejich marxistická minulost, programové teze ani prostředky, které užívají k prosazení svých zájmů mi nepřipadají kompatibilní s křesťanskými hodnotami ani s obecnou kulturou evropské politiky.Děkuji, Peter Markup

ODPOVĚĎ HERMAN: NCRI je organizací, která byla v roce 2009 vyškrtnuta ze seznamu teroristických organizací EU a v roce 2012 z obdobného seznamu v USA. Je to jedna z organizací, která bojuje proti islamistickému režimu v Teheránu, který svým jaderným programem ohrožuje svět a doma terorizuje své občany.“

Odpovědí Herman jednoznačně uhnul do absurdna. Rétorika je prolhaně neokonzervativní. Herman nepíše, co jej k tomu vedlo. Ani se nevyjadřuje k faktu, že názory a postupy teroristů nemohou a ani nejsou kompatibilní s křesťanskými hodnotami, či obecnou kulturou evropské politiky. Herman prostě sděluje že teroristická organizace byla vyškrtnuta ze dvou seznamů teroristických organizací. Neříká nám ale již, že se tomu v případě EU stalo během předsednictví ČR a za usilovného lobování právě zmíněných evroposlanců Zahradila (ODS) a Falbra (ČSSD). Podobně tomu bylo i v SSA (USA), kde prodejní politici inkasovali v průměru 20.000 – 30.000 dolarů za proslov ve prospěch teroristů. V mnoha zemích lidoví mudžahedíni (MEK) doposud na seznamu teroristických organizací figurují. Jednou z nich je například Austrálie.

 

Hermanova podsunutá logika pokrytce je ta, že užitek těchto teroristů je v boji proti Íránské vládě. V Íránu mají Hermanovi teroristé na svědomí více než 17 000 lidských životů. Jak šlechetné od křesťana Hermana orodovat za vrahy, kteří nyní bojují v Sýrii bok po boku Al Kajdy. Existují zprávy o tom, že jeho teroristé celkem nedávno chystali útoky i v Evropě.

 

Jak licoměrné od Hermana argumentovat neokonzervativní zkratkou válečných štváčů, kteří mají na svědomí války v Afghanistánu, Iráku a Líbyii, že Teherán ohrožuje svým programem svět a terorizuje své občany. Nikdo nemůže ohrožovat svět programem, ale zbraněmi, pokud by měl nějaký motiv. Írán má jen jediný motiv někoho ohrožovat a tím někým jsou agresoři, kteří vnikají na jeho území, zabíjí vědecké pracovníky, vojáky a politiky a chystají válku proti zemi, která má druhé největší zásoby zemního plynu na světě a neméně významné zásoby ropy za účelem jejich uchvácení, jako obvykle.

 

Motiv Íránu je tedy jeden – obrana životů a majetku svých občanů a ochrana pořádku a nerostných surovin země. To je vcelku legitimní motiv, který vyplývá z mandátu, který občané dávají svým politikům ve volbách. Podobně tomu je i v Sýrii, kde dnes vláda prostřednictvím armády čistí zemi od nyní již převážně zahraničních teroristických brigád, placených a vyzbrojených zahraničním, zejména absolutistickými monarchiemi perského zálivu, Saudskou Arábií a Katarem, ale i některými evropskými zeměmi, Francií a Británií a Spojenými státy americkými. Důvod je celkem jasný: Zlomit osu Sýrie – Írán, pak se zhostit kontroly nad surovinovým bohatstvím obou zemí a použít stejný scénář na Ruskou federaci, další ze zemí bohatých na suroviny. Hermanovy ambice se u takových zločinech přiživit jsou okaté, leč neakceptovatelné. Írán má s Českou republikou smlouvu o přátelství, což Herman ve své rétorice naprosto ignoruje. Žádného velkého přátelství se Íránu, jak vidno, především od Hermana nedostává. Více v článku: Daniel Herman a jeho teroristé

 

Ba právě, naopak. Propuštěný kněz Herman patří do kategorie agresivních podporovatelů silových řešení geopolitických ambicí Spojených států amerických a Izraele. K oběma zemím má osobní vazby a z jeho rétoriky a činů je zřejmé že tam leží jeho loajalita. Kdo chce mít agenta cizích agresivních mocností v Parlamentu? Patrně nikdo. Dost bylo poklonkování se mocnostem, dost bylo přisluhování cizí agendě. Dost bylo úplatných politiků v české politice! Již v roce 1999 Herman společně s kazatelem Tomášem Halíkem veřejně horoval za bombardování Jugoslávie. Je to tedy zjevně chronický prodejný a nebezpečný válečný štváč, který nemá v české politice co pohledávat. Měl by spíše kandidovat mezi teroristy na post mluvčího marxisticko-islámských mudžahedínů. Více ve článku: Užiteční idioti aneb Lidovci ve vleku mezinárodního terorizmu

 

Nálety, které oba tito "humanisté" u české veřejnosti tolik prosazovali skončili smrtí obrovského počtu civilního obyvatelstva. Vzorec ekonomických zájmů nadnárodních korporací byl patrný také již tehdy.

 

„Během úderů NATO zahynulo podle Bělehradu asi 2000 civilistů a kolem 500 vojáků, podle NATO zahynulo na 5000 jugoslávských vojáků. O zaměstnání přišlo na 600.000 lidí a přes dva milióny osob se dostaly na hranici chudoby. Nálety NATO zasáhly především 374 průmyslových podniků - včetně automobilky Zastava v Kragujevaci a způsobily Jugoslávii škody ve výši 29,6 miliard dolarů. Útok NATO proti svrchovanému státu neměl žádnou oporu v mezinárodním právu ani dokumentech NATO. Z pohledu mezinárodního práva šlo o útočnou válku jako ozbrojeného útoku - agrese, jak je definovaná v rezoluci VS OSN ze dne 14. prosince 1974. Čl. 2 této rezoluce praví, že "použití ozbrojené síly státem v rozporu s Chartou (OSN) zakládá zřejmý důkaz útočného činu." Čl. 5 odst. 1 rezoluce praví, že "žádná úvaha jakékoli povahy, ať politické, hospodářské, vojenské nebo jiné, nemůže sloužit jako důvod k ospravedlnění agrese". Dále cit. Čl. 5 odst. 2 rezoluce - "Útočná válka je zločinem proti mezinárodnímu míru.“ Toto uvádí článek Humanitární bombardování.

 

Soroš se vrhnul na uhelné zdroje a barevné kovy ukryté pod povrchem uloupeného Kosova a Albrightová se později jala kupčit s mobilními telekomunikacemi. Viz články:

Válka pro nerostné bohatství Kosova

Kosovo a Metochie: brutální usurpace nerostného bohatství

Světoznámý režisér: Madeleine Albrightová je kráva

Střežme se tedy falešných proroků, kteří manipulují veřejnost lživými výroky a nepravdami o mezinárodních skutečnostech. Střežme se těch, kteří jsou za pár stříbrných ochotní prodat svou duši ďáblu a hnát svět do záhuby. Oblíbená legenda Hermana je o Sv. Prokopu který oral s ďáblem. Herman si patrně při své nabubřelosti doposud neuvědomil, že v jeho případě oře ďábel s ním. Nakonec se rozhodne informovaný volič křesťanské demokracie, zda sebou nechá orat licoměrným pokrytcem Hermanem, nebo zdali se raději neporozhlédne jinde.

 

Autor: Daniel Solis | Publikováno: 27.10.2016

Přišlo e-mailem

Název článku přičlenily ČNL