Islám kráčí Evropou

Ty desítky mrtvých z Nice, či z Paříže, a z Bruselu, nejsou posledními oběťmi islámského fanatismu. Na ulicích evropských měst probíhá střet civilizací. Hořící svíčky za oběti teroru, ani kondolence evropských politiků, nemohou zakrýt bezradnost Evropská unie.

Po dalším teroristickém činu, který opětně dopadl na Francii, je zcela zřejmé že islámský terorismus se stává důsledkem migrační politiky Evropské unie. Státy, zejména západní Evropy, doplácí na svoji politiku bezbřehé naivity a otevřenosti, směrované k multikulturní společnosti. Evropa dnes sčítá své mrtvé. V městech Evropy vládne strach. V mnoha městech západní Evropy se dokonce stáváme „bílou“ menšinou. EU k tomuto stavu pod pláštíkem multikulturní politiky, jen pasivně přihlíží, dokonce své názorové oponenty kritizuje, či trestá.

Ještě nedávno média přinášela zprávy o desetitisících migrantech, kteří ve člunech připlouvali do Evropy. Jejich naděje a sny živila samotná Evropská unie, jak svou vstřícností a sociálními nabídkami, tak i mediální propagandou. Tisíce, často mladých naivních dobrovolníků z celé Evropy, jim přicházelo na pomoc. Miliardy eur humanitární pomoci, z kapes občanů EU přitahovaly, jak tyto migranty, tak i obchodníky s tímto neštěstím.

I dnes, po částečném vystřízlivění z tohoto migračního opojení, připlouvají další tisíce migrantů do Evropy. Doba se ale změnila….. Také média vystřízlivěla, z televizních obrazovek zmizely rozzářené tváře naivních dobrovolníků, vystřídaly je drastické záběry z míst islámského teroru při pohledu na nešťastné pozůstalé obětí.

Islámský fanatismus si nevybírá své oběti, udeří bez varování. Také ten poslední atentátník v Nice přišel do Evropy před několika lety, místo vděku za novou životní šanci, svým náklaďákem rozséval smrt.

Současná migrační politika Evropská unie zcela ztroskotala, dokonce ohrožuje samotnou existenci Evropy, položené na křesťanských základech. EU svou migrační politikou provádí zradu na svých občanech. Současná politika EU, tedy bezbřehá tolerance, sociální velkorysost, migrační vstřícnost, to vše je vydáváno islámským světem za naši slabost.

I to pokrytecké protiruské tažení, má jen zakrývá bezradnost EU, k migrační invazi z islámského světa. Zároveň je třeba říci, že za touto migrační invazí nesou vinu i ty státy, které stály za falešným, ničím nepodloženým, válečným tažením proti Libyi, Sýrii, či Iráku. V těchto státech místo míru, nastal chaos, bezvládí. Dnes se k tomuto dobrodružství příliš nikdo nehlásí.

A po posledních událostech v Turecku, významného člena NATO, migrační prohra EU jen zesílí. Islám z těchto událostí vychází posílen, je na cestě k vítěznému tažení Evropou.

Přemysl Votava

( mpř. České národní sdružení )