Imigranti nás vyhubí

Děsivé pitomosti z Bruselu, rozvrat a katastrofa,řekl Klaus naprosto drsně.

15.2. 2017   PL   

 

Institut V.Klause představoval novou knihu právníka  a publicisty Tomáše Břicháčka „Unie ve víru migrační krize“   moderoval V.K. 

...Hloupí lidé nechápou hrůzostrašnost Schengenu...

 

Klaus řekl, že odmítá jakékoli imigrační modely, i ten australský. „Odmítám jakýkoli imigrační či azylový model. Normální je nemigrovat. Australský model je mi ukradený,“ řekl a dodal, že USA a Austrálie byly víceméně prázdné země, když tam imigrovali Evropané – to ale není případ Evropy.

 

„Nechci migranty ze Sýrie. Ani absolventy matfyz, ani kopáče kanálů – ani toho, ani toho,“ řekl důrazně. O spoustě věcí se už u nás v ČR nerozhoduje a rozhoduje EU. Podle něho nemá cenu vést debatu o tom, zda zakázat islám, protože by nám to EU stejně zakázala.


Dalekosáhlý rozvrat civilizace a degenerace národů

EU místo toho, aby nelegální uprchlíky nevpustila a deportovala, je naopak vítá a imigraci vydává za evropské hodnoty. Kdo je proti, je podle EU xenofob a rasista. Centralismus v EU způsobil migrační, ale i ekonomickou a měnovou krizi (euro), ale odpovědí Bruselu je volání po více a více další centralizace. Neexistuje žádná sebereflexe. Takzvaná pohraniční stráž nestráží hranice, ale působí spíše jako záchranáři na moři, kteří další migranty do Evropy dovážejí.

Podle Břicháčka jde o velkou havárii evropského centralismu. Existuje synergie neomarxistů a obhájců Evropské unie – imigrace směřuje ke zničení národů a národních států. Migranti jsou pro novou levici „novým proletariátem“.

Možnost pro členské státy, aby se vykoupily z přijímání imigrantů na základě povinných kvót ve výši 250 tisíc na imigranta, Břicháček přirovnal k vydírání a k „dani za život“ z filmu Fantomas kontra Scotland Yard, kdy Fantomas vybíral peníze od boháčů za to, že je nechá naživu.¨

 

V EU dnes podle Břicháčka vládne nebezpečná destruktivní ideologie neomarxismu (gender, homosexualismus, feminismus, multikulturalismus), která může zlikvidovat Evropu jako civilizaci. Probíhá dalekosáhlý rozvrat civilizace a degenerace národů.
Evidentní pitomosti z Bruselu.

 

K Břicháčkově knize se pochvalně vyjádřil Václav Klaus. Podle něj je tam vše podstatné napsáno a obdivoval, že Břicháček se prokousal děsivým jazykem Bruselu a „evidentními pitomostmi“ z EU.

 

Jiří Pavel Pešek zmínil plán zakladatele Panevropy na vytvoření smíšené budoucí eurasijsko-negroidní rasy, kterou bude ovládat „Herrenvolk“. Kalergiho cenu obdrželi představitelé EU von Rompuy, Merkelová.

 

Klausův exkancléř Jiří Weigl zmínil další negativa volného pohybu osob. Mnohé východoevropské státy se totiž prakticky vylidňují a jejich obyvatelé jdou na západ – jde o Pobaltí, Rumunsko, Bulharsko, ale i Slovensko. Jde o ztrátu celé generace občanů a demografickou katastrofu.

 

Též dodal, že EU se pokusí centralizovat sociální dávky pro migranty, tím pádem migranti budou chtít žít i v ČR, protože například za tisíc či dva tisíce euro měsíčně se jim u nás nebude špatně žít. Klaus doplnil, že kvóty na migranty již platí v Německu, kdy centrální vláda přiděluje migranty jednotlivým obcím proti jejich vůli.u vést debatu o tom, zda zakázat islám, protože by nám to EU stejně zakázala

Nová republika