Globalisté vloni přejmenovali Českou republiku na Čechii kvůli Berlínu

 

Nová Evropa má mít model federativního uskupení. Jednotlivé země dostanou jednoslovné názvy (Germánie, Čechie, Austria atd.) a můžete si všimnout, že globalisté v ČR minulý rok prosadili změnu oficiálního názvu země z původního Czech Republic na obyčejné Czechia. To je práce globalistů. Má to ale důležitý akcent. Odstranění názvu „republika“ (res publica – věc veřejná) byla přípravou na vstup ČR do Nové Evropy. Jenže k tomu nedojde. V polovině minulého roku došlo k něčemu, s čím globalisté v EU nepočítali. Velká Británie si odhlasovala odchod z EU. Brusel se dodnes z toho nevzpamatoval, a to už je leden 2017. Nikdo v EU teď neví, jak situaci řešit a z toho pramení i neschopnost Theresy May, premiérky Velké Británie, dohodnout se s EU na zachování společného obchodu. Theresa May si na BBC stěžovala, že v Bruselu po Brexitu je dosud takový chaos, že nikdo neví, kdo má mandát a oprávnění k jednání, nikdo tedy nechce s Theresou May jednat a všichni přehazují horký brambor jedním směrem: do Berlína. A Berlín tuto situaci využívá k jedinému účelu, k vytvoření německého snu o vytvoření říše pod vedením Německa. Bez vlivu Velké Británie a bez vlivu USA.

GettyImages-498043744-1200x628.jpg

Marine Le Pen má našlápnuto ve Francii k vítězství v prezidentských volbách.

 

Druhý zásah proti globalizaci přišel 8. listopadu minulého roku. Zvolení Donalda Trumpa. Jeho kritika migrace v EU rozpálila doběla evropské politiky, francouzského prezidenta Hollanda a stejně tak Angelu Merkel. Trumpovi vzkázali, aby se nestaral o vnitřní záležitosti EU. Současně však začaly unikat informace o tom, že Donald Trump chce na post velvyslance v ČR někoho, kdo umí mj. mluvit i rusky a ČNB oznámila, že překvapivě tento rok skončí s regulací kurzu koruny, která byla na příkaz Berlína držena uměle dole, aby česká subdodavatelská výroba směřující k německým odběratelům byla pro německé firmy tzv. „za hubičku“.

 

Na úkor českého zaměstnance a jeho skandálně nízké mzdy ve srovnání s německým dělníkem na stejné pozici, nutno dodat. Co se to proboha stalo? Odpověď je jednoduchá, Berlín přišel ve vyšších procesech řízení o kontrolu nad Českou republikou. Tuto kontrolu získají USA a Trumpova vláda. Spolu s Českem se pod kontrolu Trumpa dostane i Polsko. Německo tak bude muset ustoupit a v Evropě vznikne nový mocenský blok, který má zabránit geopolitickému spojení Berlína a Moskvy.

Výňatek z článku na aeronet.cz