Evropu nezachrání politické lžibláboly, nýbrž činy

 

Přesně toto jsem si pomyslil po čtení článku "Ochránit hranice EU, prověřovat běžence" v Právu 16.11.2015. Jestliže premiér Sobotka prohlásí " Musíme pomáhat, ale současně se starat o bezpečnost našich lidí", pak by snad měl odstoupit! Povinnost předáka země je v první řadě postarat se o ochranu hranic vlastní země a o ochranu vlastních obyvatel, vlastních národů v zemí. Teprve poté je možno pomýšlet na pomoc druhým -  ilegálům a migrantům.

 

Kolik ještě musí proběhnout atentátů, kolik ještě musí zemřít nevinných Evropanů, aby si služebníci Unie uvědomili, která bije?

 

Místo rázných opatření na záchranu evropských zemí posloucháme stále nestravitelnější zaklínadla a mantry eurofanatiků - "Musíme zachovat vstřícnost uprchlíkům" - "Uprchlíci utíkají před teroristy" -"Nezměníme způsob našeho života a nedáme se zastrašit", a podobné lžibláboly.

 

V našem případě lze poukázat na slova TGM -" Proti násilí je třeba se bránit - třeba i železem". Protože kdo tu vnáší násilí do Evropy? Ti, kdo se snaží zastavit nebo omezit skutečnou, nikoli vymyšlenou muslimskou invazi? Ti jsou označováni za "xenofoby a fašisty"??? Vzpamatují se předáci tradičních politických stran tváří tvář nesmírné hrozbě, která hrozí celému evropskému kontinentu? Anebo setrvají v idiotské pozici " na špek vlítlých pašáků, trojských předáků", o nich zpíval klasik Jan Werich?

 

Nejvíce mne vyzvedla slova pan Bělobrádka, předáka křesťanské strany. tento učenec se vyslovil takto:" ...musíme se připravit na hrozné scény, že  budeme nakládat lidi, asi i násilím, třeba i ženy i děti, do letadel a vracet je zpátky". To pan politický učenec Bělobrádek neviděl dříve??? To musel neustále souhlasit s idiotenkoncepcí německé strany  "Frau Mutti Merkel" o neustálém šílenství přijímat migranty?? To musely přijít masakry v Paříži, aby ferdyšovsky prohlédl z dogmatického hnípání o migrantech??

 

Naše jediná možnost prostých voličů v této strašné situaci Evropy je tato - odmítnout ve všech volbách všechny strany, které neustále hlásají sluníčkářské principy přijímání migrantů. Nás už nepřesvědčí politické bláboly - nás přesvědčí jen praktické činy na záchranu státu, na záchranu Evropy před tím, co se označuje za "stěhování národů",za "uprchlickou krizi" a bůhvíjak ještě.

 

Maďarsko, Slovinsko a nyní i Rakousko ukazují cestu. Není jediný důvod je kritizovat. Naopak je třeba je všestranně podporovat v jejich praktických krocích na hráze proti migrantům. Akademikové a kavárníci si mohou své pseudoargumenty strčit.. za klobouk. Povinnost našich předáků je jednat - nebo odejít na smetiště dějin.

 

Nakonec jen poznámka. Naši vojáci a odbojáři ve dvou světových válkách nebojovali a nepadli za to, aby náš stát byl zničen nějakým migrantským přívalem. Pamatujme si to.

 

Dr, Jiří Jaroš Nickelli, předseda ČSBS Boskovice