Establishment zkouší ukrást Trumpovi jeho prezidenství

P.C.Roberts

 

Reuters ohlásil, že 2700 amerických vojáků (jiné údaje hovoří o 4000 vojácích), směřuje skrze Polsko k ruským hranicím. Plukovník Ch. Norris, velitel 3. obrněné brigády, tvořící část tohoto kontingentu, prohlásil, že „ hlavním smyslem jeho jednotky je nepřítele odstrašit a předejít hrozbě“. Doufejme ve zdravý rozum plukovníka, a tedy v to, že si uvědomuje skutečnost, že jeho jednotka žádné hrozbě nepředchází, ale že ji naopak vytváří.

 

Jaký je tedy smysl této přesunující se armádičky? Pro Rusko by hrozbu nepředstavovala ani kdyby byla stokrát větší a ani kdyby byla tisíckrát větší. Vzpomeňme, že Hitler napadl nepřipravené Rusko s nejmocnější vojenskou silou, jakou kdy svět kdy spatřil, čítající 3 800 000 mužů, 600 000 motorových vozidel a 2 700 letadel. A Rudá armáda, třebaže s důstojnickým sborem značně prosetým Stalinovou čistkou, dokázala tuto obrovskou vojenskou dílu Německa porazit.

 

Na rozdíl od Ruska Stalinova je ovšem Rusko Putinovo na případný konflikt připraveno, a NATO není schopno shromáždit dostatečnou sílu k tomu, aby do Ruska vtrhlo. Takže ještě jednou: Jaký je tedy smysl onoho tažení 4 000 amerických vojáků přes Polsko směrem k Rusku?

 

Odpověď je tato: Udržet při životě západní propagandu, že Rusko je hrozbou, a tím učinit Trumpovo snažení normalizovat vztahy s Ruskem tak obtížné, jak je to vůbec možné. Je přece průhledné, že americké ozbrojené síly provádějí toto tažení jako provokaci a vzdor vůči zamýšlené politice nastupujícího prezidenta. Americká soldateska, CIA a jejich presstituti a presstitutky v médiích tak zcela nedemokraticky jdou svou starou cestou, absolutně neodvislou od politiky nastupujícího prezidenta – a vlastně proti ní. Podle izraelského listu Haaretz, varovali dokonce američtí zpravodajští činitelé izraelskou vládu, aby nastupující Trumpově administraci neposkytovala žádné zpravodajské informace, jelikož Putin prý má na Trumpa páky, takže ten by jak Rusku tak i Iránu ony informace prozradil.

 

Jako v přímém přenosu tak můžeme pozorovat, jak vojensko-bezpečnostní komplex při sabotáži Trumpovy politiky pracuje.

 

Bude či nebude úspěšný?

 

Lubomír Man

Zdroj: http://www.paulcraigroberts.org/2017/01/13/the-establishment-is-trying-to-steal-the-presidency-from-trump-paul-craig-roberts/

Nwoo.org