Dopis českého lva ruskému medvědu

 Praha 9. 5. 2016

 

Drazí přátelé,

 

velice nás trápí, že se naše rodná země dostala na první místo v šíření protiruské propagandy. Věřte však, že vnímání Ruska českými lidmi je úplně jiné. Nositelem protiruské ideologické války nejsou občané, ale hrstka zkorumpovaných politických a mediálních vlastizrádců a pár jedinců z neziskovek. Avšak jejich devastační strategie jim v České republice zdaleka nevychází. Pravda je, že nadnárodní predátoři rozkradli, co se dalo. To vše s pomocí místních kolaborantů. Podařilo se jim zdevastovat školství, zmocnit se médií a touží zcela přepsat historii. Jenomže nezávislé myšlení občanů, historická zkušenost národa a vědomí vyspělých duší se koupit nedá.

 

Ujišťujeme vás, že považujeme ruský národ - stejně jako ostatní slovanské, ale i další mírumilovné národy světa - za svoje bratry. S velikým znepokojením sledujeme, jak se nejmocnější bankéři a korporace světa snaží za každou cenu vyvolat vojenský konflikt EU s Ruskem. Věřte, drazí přátelé, že nikdy dobrovolně nepůjdeme do jakéhokoliv konfliktu, namířeného proti našim bratrům. Zneuctili bychom tak společné kořeny, sahající až do dávné Tartárie a ještě mnohem a mnohem dál.

 

Lidé naší země, ale i okolních států vnímají, že mocní tohoto světa rozpoutali největší bitvu o vědomí člověka v historii. Jenomže podcenili mentalitu Slovanů, kteří mají v genech zakódovánu úctu k pravdě, k vyšším zákonům Života a ke svým kořenům.

 

V tomto kontextu také vnímáme islámskou invazi do Evropy. Víme, že není náhodná, že ji – stejně jako většinu válečných konfliktů a převratů - rozdmýchávají USA. Vnímáme, že eurozrádci prodali světovládě osud Evropy a naši vlastizrádci prodávají osud náš. Ale čím víc nás rozdělují, tím víc se začínáme spojovat. Lidé už pochopili, že chceme-li zachránit Evropu, musíme nejprve vystoupit z EU, chceme-li zachránit mír, musíme opustit NATO!

 

V této době zrychlujícího se času bylo vypuštěno snad všechno zlo světa k poslední bitvě s dobrem. Velikou nadějí pro každého se dnes stává Rusko s výjimečným politickým a ekonomickým stratégem prezidentem Vladimírem Putinem. Bohudíky za Vás a Vaši nádhernou zemi!

 

Nevěřte, drazí přátelé, ani jedinému slovu z těch, která k vám z našich médií doputují. To není náš hlas, ale hlas těch, kteří nás chtějí zničit.

 

Zůstáváme vašimi přáteli, ať se stane cokoliv. Rok 1968, jak víme, nebyl projektem našich národů, ale světovládců, kteří chtěli (po kolikáté už) rozbít partnerství Slovanů a zasít do našich srdcí nenávist.

 

S přáním společného dobra všem, kteří dobru otevírají svá srdce a dobro přejí jiným

 

a s pozdravem „Ať žije a bdí Ruský Medvěd!“

 

Váš bratr - Český Lev

novarepublika.cz