Desatero odbojářů  k superlži rakouského europoslance Ewalda Stadlera

 

Za první - zabitých Němců u nás po květnu 45 nebyly ani miliony, ani statisice, ani desetisíce,dokonce ani ne tisíce, nýbrž jen stovky - a ještě s velkou rezervou.

 

Za druhé - řada tzv. "masakrů nevinných Němců" a tzv."hromadných hrobů nevinných Němců" - jsou výmysly - fabuláty tzv. politologů,redaktorů a komediantů novorežimu ( Doležal, Herz, Vondráček, Palata, Mandler atd.) Dobronín, Postoloprty, Přerov, Ústí n.L.Pohořelice atd. nesnesou srovnání s pochody smrti v dubnu a květnu 45 a s masakry Čechů Letovice,Brno-Medlánky, Velké mMziříčí, Třešť,  Vícov-Suchý, Životice atd. Navíc Dobronín, Nový Bor a Postoloprty jsou z 99 procent vymyšleny sudetskými politiky a jejich hlasateli.

 

Za třetí  - odsunu Němců předcházelo vyhnání Čechů z pohraničí 1938-39 a vyhnání Čechů z vnitrozemí 1940-1944. Z pohraničí bylo vyhnáno celkem 276.000 Čechů ve dvou hlavních vlnách. Z vnitrozemí bylo vyhnáno v několika etapách až 100.000 Čechů. Ztráty na životech přitom dodnes nebyly vyčísleny, i když jsou známy řady případů.

 

Za čtvrté - vyhnání Čechů z pohraničí bylo provázeno takovou německou brutalitou,že vyděsilo i chladné Angličany ! Londýnský starosta Twofold kvůli tomu přijel do Prahy s humanitární pomoci,a byl šokován pohledem na zbědované české uprchlíky.

 

Za páté - Následkem německé brutality v protektorátu byla řada zcela zničených, vysídlených, vypálených a zbořených obcí. Byla provedena genocida v Lidicích, Ležákách, Javoříčku, Lejčkově, Vel.Meziřící, Životicích, Letovicích atd. Dokumentuje to Iniciativa vypálených obcí (Dubovka u Neveklova, Baldovec, Hrabyně, Javoříčko, Krásensko, Lipovec, Maršovice, Ploština, Prlov Lidice, Ležáky, Lejčkov, Krásensko, Senetářov, Velká Polom, Suchý-Vícov, Zderadice, Životice atd.)

 

Za šesté -  Dva miliony stodvacet tisíc sudetských a československých Němců fanaticky požadovalo připojení k říši. Jen 26.000 Němců se postavilo proti připojení a mnozí za to byli kaceřováni, zavíráni a trestáni říší.  98 procent sudetských a čs.Němců hlasovalo pro reich !  Zdaleka nikoli 10 procent,jak jim to přičetl ve své velkorysosti a mravní převaze pan prezident Zeman !

Pro přímou obranu ČSR se postavil jen jeden tisíc Němců mikulovské Republikanische Wehr ! (Sociáldemokrati+komunisté).

 

Za sedmé - jeden milion stošedesát dva tisíce sudetských a čs. Němců obdrželo záslužnou medaili "Sudetskou medaili Za osvobození Sudet" a to výnosem Hitlera z 18.října 1938 a 1.května 1939. Hitler pravil ve výnosu :"Medaile je udělována těm osobám, kteří se v Sudetech nebo na říšském územi zasazovali a připravovali návrat území do Říše".

 

Za osmé - Henlein roku 1941 veřejně ve Vídni v projevu publikovaném v tisku prohlásil,že se sudetští Němci museli přetvařovat v ČSR, aby splnili svůj úkol rozvrátit čs.stát.

 

Za deváté -  Henleinovo přiznání ve Vídni k rozvrácení ČSR sudetskými Nemci se stalo důkazem Norimberského soudu.

 

Za desáté - Československo právně zastoupené  gen. justiční služby JUDr. Ečerem na Norimberském soudu podalo kolektivní žalobu na sudetské Němce, již soud přijal. Norimberský soud konstatoval kolektivní vinu i individuální viny sudetských a čs. Němců na zničení demokratického státu ČSR.

 

Jiří Jaroš Nickellli, člen Historicko-dokumentační komise ÚV ČSBS