Chtějí se zbavit statečné Nely Lískové

 

Před týdnem se česká vláda propagující a podporující fašismus a terorismus, rozhodla prostřednictvím užitečných idiotů, které financuje, aby veřejně poškozovali osobnosti, které havloidní, prozápadně a homosexuálně orientované sebrance vadí, tedy aby se zbavili Nely Liskové.

Břetislav Olšer

14.3. 2017...Rukojmí  

 

Vadí jim, že ve funkci honorární konzulky Doněcké lidové republiky a šéfky Národní domobrany veřejnosti natvrdo prezentuje pravdu a aktuální politickou situaci, což ji masově zadělává na vysoké sledovanosti a popularitě u "normálních, obyčejných " lidí, které Nela Lisková zastává. Tvrdě svou činnosti dává přes prsty "elitám", to jsou ti homosexuálové a devianti, kteří se shodou pro nás nešťastných náhod nebo i podvodem, cíleně dostali ke korytům a aktuálně "vládnou" naši, nikoli jejich zemi.

 

Čím Nela Lisková tolik vadí těmto Sobotkům, Zaorálkům, fašounům okolo Štětiny a jiným zločincům, kteří by zasloužili trest nejvyšší za vlastizradu a podporu terorismu? Tak především dokáže svými jasnými a bez obalu vyjádřeními masově zaujmout. Má dosah v zahraničí, především na východ a to se pochopitelně havloidům nelíbí. Klade důraz na tradiční rodinu, což se převážně 4% vládě nelíbí a osobně se jich to dotýká. Podporuje z pozice konzulky uznání samostatnosti Donbasu, tedy Doněcké a Luhanské lidové republiky a za to ji vláda obviňuje z terorismu !

 

Obviňují ji za to, že se veřejně staví proti vyvražďování civilistů, proti masové genocidě obyvatel fašistickou vládou Porošenka, kterou EU poslanec Štětina veřejně podporuje a propaguje ! Tak daleko jsme se s tou naši slavnou demokracií dostali ! Slušní lidé jsou stíhání za terorismus a fašouni jsou u moci ! Nela Lisková je pro naši vládu, jak mi osobně sdělilo několik významných politiků velkým nebezpečím, protože dlouhodobě sledují její činnost a nelíbí se jim pochopitelně, že se veřejně vyjadřuje proti všemu, co vláda na náš národ páchá.

 

Rozhovory podává i zahraničním novinářům, kteří ji oslovují, jak z východu , tak ze západu. Zašli tak daleko, že ji pro její popularitu a neustále stoupající přízeň lidí, odstranili ze všech sociálních sítí a znemožňují ji , aby si založila další profily. Ty ji do hodiny vždy opět deaktivovali, jak mi Nela Lisková sdělila.

 

Zločinecká Sobotko-chovancovská vláda dokonce zašla tak daleko, že zřídila falešný FB profil, přesněji politickou stránku, kterou vydávají za stránku Nely Liskové a veřejně ji tam dehonestují hloupými příspěvky a vulgárními, nevhodnými komentáři. Tajné služby volají a posílají emaily její rodině, přátelům a obchodním partnerům, aby s ni ukončili veškeré kontakty, jinak budou obviněni, že napomáhají teroristce!

 

V telefonickém rozhovoru mi Nela Lisková sdělila, že ji to, co ji páchá vláda v žádném případě nijak nezlomilo, ba naopak ji to "nakoplo" k ještě větší aktivitě, protože naši vládou pohrdá a nenechá si jimi řídit osobní ani profesní život.

 

Ničeho se nedopustila, krom toho, že se svobodně a především pravdivě vyjadřuje, což umožňuje ústava všem občanům ČR. Ovšem o svobodě slova se v naši zemi vůbec nedá mluvit. Trapná hra na demokracii, které už stejně nikdo, krom havloidní svoloče nevěří. Se svými advokáty již činí potřebné kroky, bude se bránit a v žádném případě si šikanu od vlády nenechá líbit.

 

Držme Nele Liskové palce, a pokud jste její příznivci, sdílejte všemi možnými způsoby tyto informace. Není možné tolerovat to, co vláda působí slušným vlastencům a naopak toleruje vlastizrádcům podporující fašismus a muslimský terorismus! Z vlastní zkušenosti vím, co je to za politickou verbež, když i mě zařadila na 39. místo v seznamu extremistů, navíc se naše internetové noviny Rukojmi dostaly na seznam nevhodných proruských webů…

Našerepublika.cz