Chovanec na nás, vlastence, československé vojáky v záloze, poslal URNU!

Nela Lisková

19.11.2015 Svobodné noviny

 

Události 17. listopadu 2015 dokresluje moje osobní zkušenost, kdy jsme spolu s Československými vojáky v záloze přijeli do Prahy společně podpořit pana prezidenta Miloše Zemana. Našeho demokraticky zvoleného pana prezidenta jsme v dobré víře přijeli podpořit, protože je to jediný vrcholný politik v naši zemi, který se nebojí otevřeně hovořit o stavu věci, nic nepřibarvuje a vždy velmi přesně definuje, jak naši politickou scénu, tak její aktéry, kteří jednají bez vyjímky proti národním zájmům a proti svému lidu, díky kterému jsou ve funkcích.

 

Nejprve jsme měli spolu s Markem Obrtelem a Československými vojáky v záloze setkání v restauraci Pod Slavínem, odkud jsme se chystali na Albertov za panem prezidentem. Před restaurací nás zablokovalo sedm policejních „antonů“ s po zuby ozbrojenými policisty z URNA (Útvaru rychlého nasazení). Bezdůvodně nás zadrželi a všichni bez výjimky jsme prošli osobní prohlídkou. Byli jsme vyfoceni a natáčeni na videokameru včetně našich dokladů.

 

Na dotazy, čeho jsem se dopustila, mi bylo sděleno, že nevědí a že se mám zeptat jejich velitele. Velitelem nám bylo řečeno, že dostali hlášení o skupině lidí v maskáčích, kteří působí nebezpečně, což mě upřímně pobavilo. Nikdo z nás nebyl v maskáčích…

 

Nicméně musím konstatovat, že se k nám chlapci chovali velice slušně a bylo vidět, že je jim celá tato absurdní situace snad ještě nepříjemnější, než nám. Po zhruba hodině a půl jsme byli propuštěni. Pana prezidenta jsme stihli…

 

Ano, toto je přístup dnešní americké administrativy a naší vlády k nám slušným lidem, vlastencům. Je evidentní, že „protektor“ Schapiro v součinnosti s ministrem Chovancem a poskokem Dienstbierem neztrácejí čas a jdou tvrdě proti všem slušným lidem, kteří se jim a především zvrhlým západním hodnotám nehodlají podvolit. Tato šikana, která nám měla znepříjemnit celou akci, nás měla patrně odradit od další činnosti. No, nic moc…

 

Mě osobně každý obdobný útok jen povzbudí a je mým hnacím motorem a známkou toho, že má naše společná snaha o lepší budoucnost smysl. Plýtvání prostředků nás daňových poplatníků tímto způsobem, je vyhazování peněz oknem.

 

Kdyby takto intenzivně zasahovali proti nelegálním imigrantům, mezi kterými se nacházejí i teroristé a bývalí bojovníci IS a snažili se zajistit bezpečnost našeho státu, ochranu života a majetku nás občanů, byli bychom jistě jejich snahu ocenili. Aktuálně ovšem konají zásadně proti zajištění bezpečnosti státu, proti ochraně života a majetku nás občanů a jen systematicky tvrdě zasahují na objednávku americké ambasády proti nám vlastencům ve snaze nás „nepohodlné“ umlčet. Toto se pochopitelně nikdy nepodaří!

 

 

Nemůžete nás, vy vlastizrádní zaprodanci, kterými pohrdáme, jako národ na nejvyšší možnou míru umlčet všechny…Naši vlast nikdy nedáme nemocným psychopatům vašeho ražení, vážení „vládní činitelé“.