Černé šlechtě překáží jen ruský lid

Včera v 21:51 | afinabul |  Ponerológia

Sergej Sall

titulky:

https://www.youtube.com/watch?v=wxogkCO6haA

 

Německý ministr volá po zkvalitnění naší rasy

Už šlechtí "nové Němce"

 

Adolf Hitler:

"Vy o mně nic nevíte, moji kamarádi ze strany nemají nejmenší představu o snech, kterými jsem posedlý, a o obrovité budově, jejíž základy budou alespoň položeny, až zemřu...To, co se děje, je něco více než nástup nového náboženství..."

"Nejde vůbec o potlačení nerovnosti mezi lidmi, ale naopak o její znásobení a o to, aby se z ní stal zákon chráněný nepřekročitelnými hradbami," říká Hitler... "Jak bude vypadat budoucí společenský řád? Kamarádi, řeknu vám to: bude v něm třída pánů, bude v něm dav různých členů strany hierarchicky utříděný, bude v něm veliká masa anonymů, kolektiv sloužících, navěky podřízených a ještě pod nimi třída ovládnutých cizinců, moderních otroků. A nad tím vším nová vysoká šlechta, o níž nemohu mluvit... Ale o těchto plánech nesmějí nic vědět prostí bojující."

http://afinabul.blog.cz/1511/benjamin-disraeli-adolf-hitler-heinrich-von-coudenhove-kalergi-rabbi-yitzhak-kook

 

Thomas P. M. Barnett

"Konečným cílem je homogenizace všech států na zeměkouli. Toho musí být dosaženo smíšením ras s cílem vznikem světlé hnědé rasy v Evropě. Proto musí Evropa přijmout ročně 1,5 milionu přistěhovalců z třetího světa. Výsledkem tak bude vznik populace s průměrným IQ 90, lidí, kteří budou příliš hloupí na to, aby chápali, ale dost inteligentní, aby pracovali."

http://afinabul.blog.cz/1509/nevinnost-jehudim-koncept

 

Heinrich von Coudenhove-Kalergi

"Človek budúcnosti bude zmiešaninou rozličných rás. Dnešné rasy a triedy postupne zaniknú, hlavne z príčiny čoraz menšieho priestoru, času a predsudkov. Euroázijsko - negroidská rasa budúcnosti bude podobná, ako to bolo v starom Egypte - rozličnosť rasových skupín vystrieda rozličnosť jednotlivcov".

http://afinabul.blog.cz/1506/heinrich-von-coudenhove-kalergi