Boj o Rusko

Prezidentu RF

Vladimiru Putinovi

 

Vážený pane prezidente,

dovolte, abychom Vám u příležitosti svátku sv. Vladimíra popřáli mnoho zdraví, síly, Božího světla a také Boží moci k uchránění ruského národa před satanizací a genocidou, kterou mu chystají světové elity – architekti NWO. Hlavně Vám ale přejeme, abyste Vy sám odevzdal svůj život Ježíši Kristu a po smrti dosáhl věčného života.

Nepřáteli Ruska nejsou pouze USA a NATO, které obklíčily RF svými vojenskými základnami. Nepřáteli Ruska a celého lidstva jsou dnes světoví zednáři.

Těmto „vládcům“ světa, kteří se zasvětili satanu a vykonávají jeho vůli, nejde jen o fyzickou likvidaci lidstva (redukci lidstva na tzv. zlatou miliardu) a totální kontrolu nad každým jedincem (čipizace), ale jde jim především o satanizaci lidských duší a věčné zavržení každého člověka.

Architekti NWO vědí, že každý člověk, který nepřijal Ježíše Krista a nebojuje proti zlu ve svém srdci, tvoří jednotu s hříchem, který pak prosazuje.

Vážený pane prezidente, nepostavíte-li na první místo v soukromém i veřejném životě Ježíše Krista jako svatý Vladimír, ruský národ nezachráníte. Je šokujícím, že Vy v tyto dny konáte pravý opak. Podepsal jste tzv. antiteroristické zákony. Netrestáte jimi teroristy, ale terorizujete křesťany! V dokumentech vlčího soboru na Krétě podobné likvidační zákony prosadil krypto-ideolog NWO a arciheretik Kirill Gunďajev. Jeho cílem je likvidace křesťanství v Rusku a globalizace do antikristovského náboženství New Age!

Rovněž je šokujícím, že jste podepsal zákon o trestání rodičů za výchovu dětí. Pane prezidente, Vy si myslíte, že Vás rodiče, dědečkové a babičky budou volit za to, že je posíláte za výchovu dětí do vězení? Jakou budoucnost připravujete ruskému národu? Nevychované dítě vyroste v nezodpovědného egoistu a v potencionálního zločince! Tento sebevražedný zákon likviduje národ účinněji než vojenská invaze nepřítele. Komu vlastně sloužíte? Copak si neuvědomujete, jakým způsobem architekti NWO vedou skrytou válku?

- Masmédia a internet propagují nemorálnost, magii a okultismus.

- Pod pozitivními pojmy „demokracie“ a „lidská práva“ je prosazována destruktivní gender ideologie (homosexualismus a jiné zvrácenosti).

- Masově uzákoňovaná juvenilní justice dle genocidních programů NWO krade děti, ničí jejich psychiku a demoralizuje je.

- Téměř na všech univerzitách RF jsou prosazovány Sorosovy programy likvidující školství. Je už dostatečný počet profesorů (rektorů), kteří jsou členy zednářských lóží anebo aspoň přijali jejich myšlení a vtělují ideologii popírající objektivní existenci morálních hodnot. Mládež už podle těchto sebevražedných principů žije!

- Mnoho Vašich spolupracovníků, ruských oligarchů a politiků jsou členy zednářských lóží a vědomě či nevědomě prosazují samodestrukci národa.

Jaké je východisko?

Vážený pane prezidente, chápeme Vaši bezmocnost, zdědil jste Rusko už v téměř okupovaném stavu – jak ideologicky, tak ekonomicky. Na mnoha klíčových místech jsou „medvědi“, kteří skrytě bojují proti Vám i proti vlastnímu národu. Je třeba je z klíčových míst odstranit a do vlády, školství, kultury a církve dosadit takové lidi, kteří budou radikálně vtělovat program obnovení morálních a křesťanských hodnot.

Současná demokracie slouží nepříteli k vybudování struktur NWO. Řešení je jen jedno: návrat ruského národa ke Kristu a k Jeho zákonům. Bez obrácení a pokání nemůže ruský národ v této válce o své území a o svou věčnou spásu obstát. Pokud nezrušíte tyto dva a rovněž i jiné zločinné zákony, které prosadily lobbyistické kruhy NWO, vše prohrajete!

Modlí se za Vás

 


+ Eliáš

Patriarcha Byzantského katolického patriarchátu

+ Metoděj OSBMr             + Timotej OSBMr

Biskupové sekretáři


 

http://vkpatriarhat.org.ua/cz/?page_id=27936