Bitva o Francii - globalisté udělají cokoliv, jen aby odstranili Le Penovou

 

Globalisté odkryli karty a přímo zaútočili na Marine Le Penovou. Prakticky se jim povedlo z volebního klání odstranit Fillona a rozvířit věc rothschildovského bankéře, liberálního socialisty Macrona. K zabránění volby Le Penové je globalistům dobré vše.

 

V posledních dnech se současný francouzský prezident rozhořčil v mediích a prosil Francouze, aby Le Penovou nevolili. Vyjmenoval všechny hrůzy, které by nastaly po jejím zvolení a které mu přišly na mysl. Francii by její zvolení mělo odvést z eurozóny a z EU. Podle něj dosáhla popularita krajní pravice ve Francii za více než 30 let vrcholu. Řekl: „Je mojí povinností udělat všechno pro to, aby projekt nezvítězil a aby na ni nepadla velká odpovědnost.“

 

Dříve měli francouzští prezidenti za úkol chránit svůj lid, pozvedávat prestiž státu a blahobyt obyvatelstva a nyní to vypadá na povinnost zabránit vstupu do prezidentské funkce Le Penové. V předvečer vystoupení Hollanda odhlasoval Evropský parlament odnětí poslanecké imunity Marine le Penové. Důvodem byly jí vložené fotografie násilných scén prováděných bojovníky IS na Twitter. Charlie Hebdo sice publikuje ve Francii různé karikatury a všichni tomu tleskají, všechen tisk tam uveřejnil fotografie Putina a Hitlera a Le Penové a Hitlera, ale najednou je rozčilují snímky obětí teroristů IS na jejím Twitteru. Nyní jí hrozí vězení. Protože jí byla odňata imunita, může být proti ní zahájeno trestní řízení za šíření materiálů „se zvláště krutými scénami násilí“. Může jí být uložena pokuta ve výši 75 tisíc EUR, nebo vězení do tří let.

 

Ovšem nepřátelé Le Penové z Německa chápou, že jejich kampaň za očernění šéfky Národní fronty se bortí. Německý Süddeutsche Zeitung s údivem píše: „Před rokem vložila Le Penová na Twitter kruté snímky jednání teroristů  IS. Podobné krutosti – to je její způsob, jak dát najevo přání vládnout. To, že ji může parlament zbavit imunity, to ji neznepokojuje. Ona naopak cení, když „systém“ – to znamená právní stát – ji pronásleduje. Jak ukazují obvinění z fiktivní práce členů Evropského parlamentu, ona dobře ví, jak chytře využít „systém“ s nímž bojuje. Každé nové předvolání k soudu jí umožňuje, aby se jevila jako Jana z Arku, ochránkyně utiskovaných. Její cena neklesá, ale naopak roste. Budoucnost Evropy se rozhodne za 65 dní. Francie nepotřebuje ‘zázrak’, ale ‘pouze’ dostatek demokracie.“

 

Spolčení proti La Penové má důvod v jejích otevřených projevech o situaci v Evropě. Před rokem uvedla: „Děkujeme, paní Merkelová, že jste se tu ukázali, spolu se svým vicekancléřem, správcem provincie Francie – váš evropský svazek kolabuje, snažíte se zachránit před smrtí pomocí vydírání, hrozeb a ponižování. Váš model – služba USA – taneček pod taktovkou bankéřů, nečestná konkurence, šmírování občanů a jejich ožebračení. Já ukazuji jiný model, založený na nezávislosti, mnohopolárnosti světa, protekcionismu a úplném zastavení masové migrace. Někdo řekne, že jsem proti Merkelové. To je pro mne čest. Madame, neuznávám tě! Německé zájmy nejsou důvodem k vazalství ostatní Evropy a já jsem zde za hlas jiné Evropy – těch Evropanů, kteří se k EU otáčejí zády, protože potřebují národy, a ne Evropu. Hollande, já jsem hlasem těch Francouzů, kteří se otočí zády k tobě, stejně tak jako dříve odmítli Sarkozyho, protože oni jsou oddáni Francii.“

 

Po tomto vystoupení evropské elity Le Penovou proklely a jsou ochotny k čemukoliv, aby ji nepřipustily k volbám. Pro případ jejího vítězství mají i plán B. Studenti, migranti a ostatní „obránci svobody“ už vyzkoušeli nepokoje a čekají na pokyn k pouliční válce.

 

Globalisty kromě Le Penové bouří „Putinův přítel“ Fillon, kandidát republikánů, který chce vytvořit nový tým pro sjednocení svých příznivců. Nemá v úmyslu svoji kandidaturu stáhnout, protože byl do prezidentské kampaně zapojen zcela „demokratickou cestou“. Pro její pokračování se rozhodl po shromáždění svých podporovatelů v Paříži dne 5. března. Údajně na něm bylo 200 tisíc lidí, ale podle některých pramenů 350 až 400 tisíc lidí. Přes veškerou podporu klesla pozice Fillona a jeho postup do druhého kola je problematický. Jeho šance oslabila mediální akce s vyšetřováním jeho ženy i jeho osobně.

 

Ani v tomto případě se to neobešlo bez vykřikování globalistů o „vměšování Ruska“. Generální tajemník strany Na pochod! Macron to tvrdil s tím, že ruská media jeho soupeře chválí a jemu spílají a ruští hackeři prý na jeho stranu útočí. Vytvořil stranu Na pochod! právě v této době před prezidentskými volbami. Svá tvrzení nijak nedokazuje, ale sdělil, jak bude komunikovat s „diktátorem Putinem“: „Přeji si odpovědný dialog s Ruskem, který by v rámci Minských dohod vedl k oslabení sankcí. Takový obtížný, ale nezbytný dialog s Ruskem musí být stejně jako s každou jinou autoritativní mocností, jejíž hodnoty my nesdílíme, ale která je ve světě neoddělitelným partnerem, konkrétně na Blízkém východě“. Nejkomičtější je, že ráno toto přesvědčivě vykládal z tribuny vzdálené 100 metrů od Elysejského paláce a večer téhož dne dostal na zemědělské výstavě od farmářů vajíčkem do hlavy.

 

Pro bývalého bankéře Rotshchildů pracují skoro všechna světová media. Německé Suddeutrsche Zeitung po Le Penové hází blátem a o Macronovi píše: „Dnes je ve Francii člověk, který je schopný i chodit po vodě. Je to Emmanuel Macron. Třicetidevítiletý bývalý bankéř a ministr je novou hvězdou Paříže a taktéž poslední nadějí Evropy. Podle průzkumů mu za 9 týdnů připadne historická role – zachránit EU od jejího nejnebezpečnějšího nepřítele. Je to Marine Le Penová, populistka a nacionalistka, která se snaží prezidentských volbách 7. května zvítězit. Jak sdělila, chce rozbít integrovanou Evropu, včetně eura a EU. Frexit by byl koncem Evropy. Zato Macron je francouzský Evropan a světoobčan. … Macron hodlá prosazovat politiku s trhem práce, založenou na skandinávském modelu. Jeho síla je především důsledkem slabosti téměř všech jeho soupeřů.“ Podobně jako tomu bylo před volbami v USA, ratingové agentury přiznávající vítězství Le Penové naráz změnily názor a uváděly vítězství Macrona.

 

Francouzská vláda se rozhodla nepoužít při volbách v roce 2017 elektronické hlasování. Důvodem je velmi vysoké riziko kybernetických útoků, které mohou poškodit průběh voleb, na což upozornila Národní agentura pro bezpečnost informačních systémů.

 

Odpovědnost za organizaci hlasování bude mít ministerstvo zahraničních věcí a mezinárodního rozvoje Francie. Je to totéž ministerstvo, které opakovaně podporovalo rezoluci o „ničení nebohých drobečků“ v Aleppu, ale nevidělo oběti v Musulu a do nekonečna obviňuje Rusko z porušování Minska a z odporu k homosexuálním mužům. Ve straně Národní fronta se žertuje, že ve Francii není ministerstvo zahraničí, ale je to jen filiálka amerického ministerstva zahraničí a ještě ke všemu Clintonovského ražení a dělat si naději na čestnost je dost těžké.

 

V krajním případě, pokud sčítání neumožní podvádět, připravují se masové protesty typu majdanu.

 

Převzato z Russiapost.su

10 března 2017

outsidermedia.cz