Adventní výzva biskupům ČR

(otevřený list)

 

Vážení biskupové ČR,

 

většinu z vás osobně znám ještě z dob studií z Litoměřic a pak i ze společné práce na cyrilometodějské vinici v období komunismu. Téměř všichni už máte sedmdesát let. Stojíme na prahu věčnosti a už brzy budeme skládat účty před Bohem. V hodině své smrti každý zodpoví za to, zda skutečně sloužil Kristu, anebo Ho zapíral a nakonec definitivně zradil.

Vžívám se do situace každého z vás. Nyní dozrál čas, kdy musíte učinit radikální krok, abyste se jasně postavili za Krista, Jeho evangelium i za duše, které vám byly svěřeny. Možná je to pro vás už poslední šance, abyste se navždycky nestali Jidáši, kteří skončí ve věčném zavržení. Jako mladí kněží jsme odsuzovali kolaboraci kněží „Pacem in terris“. Ale vy se dnes dopouštíte mnohonásobně větší kolaborace! Stojíme tváří v tvář systematické globalizaci NWO, která skrze islamizaci likviduje v kořeni křesťanství i český národ. Vy, jako pastýři, nejenže mlčíte k sérii zločinů, které vedou k sebezničení, ale co je paradoxem, vy jste se stali nejúčinnějšími nástroji tohoto naprogramovaného suicidu. Přijali jste jidášskou sumu 200 milionů, abyste prosadili islamizaci a prodali Krista, duše i český národ! Proberte se z tohoto deliria! Uvědomte si realitu, kterou selským rozumem chápe každý prostý člověk!

Je paradoxem, že za zachování křesťanství a národa v Česku bojují upřímní ateisti, a vy, jako zástupci Boha na zemi, prodáváte Krista a národ jako prostitutky.

Co máte konkrétně dělat?

1)      Vraťte těch 200 jidášských milionů!

2)      Rozpusťte ČBK, která vás drží ve falešném fluidu, abyste si neuvědomovali svou osobní zodpovědnost za svěřenou diecézi.

3)      Každý z vás ve své diecézi napište osobní pastýřský list, v němž vyzvete všechny křesťany, aby v okresních městech byly pravidelné manifestace, a to každou druhou sobotu, proti islamizaci a za záchranu církve a národa.

4)      Vzneste požadavky na vládu, aby se postavila proti likvidační politice Evropské unie, nenechala se svázat žádnými kvótami a nedovolila v žádném případě islamizaci českého národa, protože to je sebevražda morální, duchovní i fyzická.

5)      Veřejně se oddělte od pseudopapeže Františka, který je dle dogmatické buly svatého Pavla IV. pseudopapežem a všechno co koná, je neplatné. Proto nepřipomínejte jeho jméno ve svaté liturgii.  

6)      Odřekněte se všech herezí historicko-kritické teologie, která popírá podstatu křesťanství a zároveň se odřekněte i synkretismu s pohanskými náboženstvími, především s islámem a buddhismem.

Toto jste povinni v tomto historickém čase učinit! Z tohoto slova vás bude soudit Bůh v hodině smrti! Z tohoto slova budete rovněž brzy skládat účty před vámi zmrzačenou církví i českým národem! Proberte se! Staňte se hrdiny, jinak zůstanete Jidáši – zrádci!

Modlí se za váš radikální a historický krok

 

+ Eliáš

Patriarcha Byzantského katolického patriarchátu

 

+ Metoděj OSBMr                 + Timotej OSBMr

Biskupové sekretáři

 

http://vkpatriarhat.org.ua/cz/?page_id=27936