Zmýlímeli se v těchto volbách tak žádné příště už nebude!

Jaroslav Tichý, Vladimíra Vítová

 

Vážení, abychom byli správně pochopeni, nejde nám v žádném případě o "volební boj" v rámci alternativy, jde skutečně o holou existenci naší země. Je nutno jednat velmi rychle a to SPD, Piráti, KSČM, SPO ani mnohé jiné tzv. alternativní strany bohužel ve svém programu nenabízejí. Chtějí podnikat změny pouze v rámci systému, ovšem my musíme ten systém opustit a to velmi velmi rychle, jinak z nás budou otroci ve vlastní zemi, a to do slova a do písmene. Například SPD se odvolává na přímou demokracii, ale volby jsou nejpřímějším a nejrychlejším prostředkem demokracie, který máme momentálně k dispozici, ovšem mnozí nejsou ochotni ho použít!

 

Volíte - li tedy TOP 09, ČSSD, KDU - ČSL nebo výše zmíněné strany, vyjde to úplně nastejno, protože ani jedna z nich změnu systému nepožaduje. Všechny chtějí setrvat v EU a v NATO, pouze některé podmiňují setrvání referendem. Protisystémové strany jsou pouze tyto malé neparlamentní politické strany: ČSNS, ČSNS 2005, DSSS, ND, Občané 2011, RSČMS a DSZ, protože jasně vyslovily své stanovisko, že chtějí vystoupit z EU i z NATO a neschovávají se za referendum. 

 

Vážení voliči, je to na Vás. Pokud ale budete volit stejně, jak to děláte obvykle, pak alespoň neposílejte po volbách zase své nářky dokola po Internetu. V takovém případě nejste schopni poučit se ani z vlastních chyb a takovým není pomoci! Podstatný je program, který Vás osloví, který Vám něco přinese. A pokud Vám bude vyhovovat, získá hodně hlasů. Jenže, chce to jednu "maličkost". Nejprve se s tím programem seznámit a pak o něm začít přemýšlet. Situace je vážnější, než si mnozí z Vás připouštějí. Teď půjde o všechno. Informace a varování jsou k dispozici. Máte k Vašemu rozhodování tedy vše potřebné. 

 

Reakce na článek: "Podivná a nelogická obava voličů ze ztráty hlasů při volbě malých stran", který vyšel na Nové republice ZDE:

 

Četli jsme jednotlivé komentáře k uvedenému článku a máme pocit, že někteří z diskutujících nepochopili to, co je jim sdělováno, příp. jisté souvislosti mezi informacemi. Takže dovolte, abychom některé z nich zdůraznili:       

 

1/ EU

Podle projektu globalistů má být EU změněna v poměrné krátké době na evropský islámský chálifát. Celá, tedy včetně naší vlasti! A někteří z diskutujících místo snahy včas z toho uniknout se stále dokola zabývají referendem, které nikdo neprotlačí. A za chvíli na něj bude pozdě. Stačí se podívat do Katalánska a sledovat, jak taková záležitost v podmínkách EU probíhá a jak se tam bude dále vyvíjet. A my zatím nejsme z důvodů legislativních překážek zdaleka schopni takové referendum ani vyhlásit. Přitom SPD a další tzv. alternativní strany  znají  informace o přípravě přeměny EU v evropský islámský chálifát. Proč tedy jasně neřeknou, hlasujme v těchto volbách rovnou pro vystoupení z EU!? (Pokud ale skutečně vystoupit chtějí. Nedávno to ovšem například nechtěl ani sám T. Okamura, ačkoliv chtěl pořádat referendum. Stačí si přehrát z archivu některé jeho rozhovory). Navíc Piráti, KSČM, SPO, Realisti a další chtějí v EU setrvat. 

 

Nebo jsou snad tyto strany proti migrantům avšak proti našemu začlenění do evropského islámského chálifátu nikoliv? A jak si to pak v praxi představují? Bránit hranice nám bude EU znemožňovat, bránit se kvótám nám bude EU znemožňovat také a staneme se zanedlouho součástí evropského islámského chálifátu! Snad bez muslimských migrantů? Chápete ten zásadní rozpor? 

 

My se naopak voličů na vystoupení z EU ptáme již v těchto volbách! Říkáme, že kdo chce vystoupit z EU a z NATO, nechť již v těchto volbách hlasuje pro strany, které tak chtějí přímo učinit a neschovávají se za referendum, které navíc nejsou schopné prosadit a kdy již není čas k dalším přetahovaným v parlamentě. Říkáme současně, že volby jsou více než referendum, neboť ve volbách se voliči vyjadřují k celým programům jednotlivých stran, zatímco v referendu je to jen k jedné, či několika málo otázkám. To, že máme pravdu, je nyní zřejmé i z ukázky, jak v praxi takové referendum v EU probíhá. Katalánci mohou vyprávět! 

 

2/ NATO

USA stěhují neustále tanky k ruským hranicím. Proč asi? A torzo naší armády tam jde s nimi. V Praze máme sídlo navigačního systému Galileo, který umožňuje řídit na dálku palbu. Jak bude asi Praha vypadat poté, kdy někdo z NATO poprvé vystřelí na Rusko a to zahájí odvetnou palbu? Jediná cesta, jak se nenechat zatáhnout do války s Ruskem a do pro nás smrtelného ohrožení, je vystoupit z NATO. Nechrání nás, naopak nás ohrožuje. Nechceme asistovat v cizích válkách a agresích po celém světě. Chceme klidný, mírový vývoj. To nám může zajistit vystoupení z NATO. Po uplynutí 20-ti let členství (což bude v krátké době) stačí k tomu pouhý dopis naší vlády se sdělením o vystoupení (podle podmínek zakládací washingtonské smlouvy). A samozřejmě taková vláda, která ho napíše a odešle. Kterou však nemáme, ale kterou bychom mohli mít po volbách, kdybychom ovšem chtěli. Těžko ovšem s Piráty, kteří chtějí setrvat v EU i v NATO, těžko s T. Okamurou, který dle vlastních slov "nevidí k NATO alternativu". Asi nikdy nic neslyšel o OBSE, či o závěrečném Helsinském protokolu, či o dalších možných alternativních řešeních. (Stranami, které se ani nevydávají za alternativní, se zabývat vůbec nechceme. Nemá to smysl).

 

3/  MZDY

Mzdy a platy nelze výrazněji navýšit, dokud se u nás výrazně nenavýší tržby a dokud nevystoupíme z EU. Pro EU je výhodné, že jsme její součástí, protože pro Západ jsme kolonie a proto nikdy nedopustí skutečné zvýšení mezd - krom pár drobných. To nepůjde v montovnách či ve fabrikách na výrobu pouhých subdodávek pro jiné. Je třeba přejít na vlastní výrobu finálních výrobků s vyšší přidanou hodnotou, kdy výrobky si budeme prodávat zase sami, aniž by zisk z jejich prodeje zůstával zejména v Německu. Tam z něj Merkelová uplácí své voliče. A tady jim děláme užitečné idioty. Nejlepší je to pod rouškou hájení lidských práv, která nám zejména v Číně leží tak na srdci.  Doma již ne, ve Španělsku či USA rovněž ne. Raději tedy prodáme naše výrobky či subdodávky do Německa, to je prodá samo do Číny a zisk si ponechá. V hlouposti jsme již dohonili Ukrajinu, která kupuje daleko dráže ruský plyn od Němců než přímo z Ruska. Kupuje ale přece „německý plyn“.  Nikoliv náhodou proto o nás stále častěji píší v zahraničí jako o kolonii či o rozvojové zemi.   

                                   

4/ Průmyslová revoluce 4.0

I k nám se již blíží průmyslová revoluce 4.0 charakterizovaná robotizací výroby. Kvanta lidí budou uvolněna z klasického výrobního procesu i ze služeb (prodavačky v supermarketech, řidiči kamionů a autobusů, dokonce pracovníci v bankách či právníci). Egon Musk již předvádí továrny, v nichž kromě několika údržbářů nejsou žádní pracovníci. Kam všichni půjdou? No za státem. A ten jsme udělali chudý, jak kostelní myš. Bude třeba urychleně začít s nápravou, nikoliv však s plošným zvýšením daní. Tu nápravu je třeba provádět jinde než u běžného občana. Ten klopýtá často pod tíhou v současnosti na něj naloženého nákladu více než dost. Ten potřebuje naopak ulevit.  A bude třeba se postarat nejen o takto postižené občany, nýbrž i o podporu našeho přechodu na tuto robotizaci. Pokud to zvládneme, můžeme dohnat západní země, pokud ne, naše ztráta za nimi se dramaticky prohloubí. Proto je životně nezbytné vystoupit z EU, z NATO a zestátnit přírodní zdroje a strategická odvětví národního hospodářství a to velmi rychle!!!! 

 

Ještě Vás to, vážení, nezajímá? Ale mělo by, a to ve Vašem vlastním zájmu!  Kdo vůbec dává nějaká alternativní řešení? Která ze stran se touto veledůležitou otázkou, na níž budou logicky navazovat otázky zdravotního a sociálního pojištění, minimální garantovaný příjem atd., vůbec zabývá? Kromě ANS prakticky žádná. Skutečně tomu tak je!

                                  

Čas chvátá, pojďme se bavit o životně důležitých věcech, pojďme podporovat strany, které se těmito otázkami zabývají. Že nejsou? Ale jsou, jen jim znemožňují, aby své programy prezentovaly. A že nejsou mediálně známé? No dokud se systém nezmění, nikdy ani být nemohou. Budou totiž umlčovány. Jsou nepohodlné. Proč? Protože nabízejí skutečné alternativní řešení oproti tomu stávajícímu, které nás dovedlo až tam, kde dnes jsme. Včetně jeho představitelů (oněch tak vzývaných "osobností").

 

K těm skutečně alternativních stranám patří zejména ANS, ČSNS 2005 a ČSNS, která s podporou obou předchozích stran kandiduje ve volbách pod číslem 25. 

 

Komplexní program ANS / ČSNS / ČSNS  2005 je uveřejněn a obsahuje následující body:

·                  vytvoření podmínek k realizaci změn (tj. boj za udržení míru, vystoupení z EU a z NATO, ale též ne migrantům a evropskému muslimskému chálifátu, ne otrocké práci v montovnách a exekucím devastujícím lidské osudy, ne snahám o útoky proti dekretům prezidenta Beneše a proti zachování územní celistvosti a existenci českého státu;

·                  komplexní ekonomický program, vč. změny ekonomického modelu, otázek sociálních, problematiky;

·                  návrhy na řešení dopadů průmyslové revoluce 4.0 u nás a návrhy na řešení v jednotlivých rezortech národního hospodářství.

Která z dalších stran něco podobného má? Žádná. A pak se řekne malá strana. Takto propracovaný program má Přípravný výbor Aliance národních sil. Na východiscích se shoduje s ČSNS a ČSNS 2005. 

 

Nehovoříme přitom o snu, jako třeba ANO. Není totiž vhodná doba na nějaké snění. Je třeba přijmout rozhodnutí a začít neprodleně konat. A bez vystoupení z EU a z NATO nás tyto struktury nenechají ani začít.

 

Podstatné je to, CO kdo říká a ne to, KDO to říká a jak často to říká. Ačkoliv dnes se uplatňuje goebbelsovské heslo „stokrát opakovaná lež se stává pravdou“.  Opusťme již konečně představu o tom, že pro nás a úkoly stojící před námi je povolaný ten, kdo umí lépe kotrmelec či běh na lyžích, příp. jiný sport, nebo ten, kdo (jak se často sám domnívá) umí lépe zpívat či hrát a v lepším případě se dobře naučí odříkávat svoji roli, aniž ve skutečnosti rozumí jejímu obsahu. Opusťme představu o tom, že ti, kteří jsou ze zákulisí podporovaní a mainstreamem proto do nebes vynášení, pomohou vyřešit naše problémy. Jsou protlačováni přece proto, aby řešili problémy svých kmotrů, nikoliv naše. Tedy aby je udrželi tam, kde nyní jsou, a jejich pořádky s nimi. Aby zachovali stávající stav, který jim (zatím) vyhovuje.