"Zeman vyhrál ve všech krajích, jen v Praze ho porazil Drahoš

 

Miloš Zeman vyhrál v prvním kole prezidentských voleb ve všech krajích republiky kromě Prahy. Tam zvítězil Jiří Drahoš, který jinak ve zbytku republiky skončil vždy na druhém místě. V Brně skončil Drahoš těsně druhý za Zemanem, naopak v Ostravě výrazně zvítězil současný prezident..."

Novinky.cz

 

Praha volí v posledních letech odchylně od ostatních krajů v republice. Pražská kavárna, spojená s havlovci, má zde zatím prim. Je velké štěstí, že voliči, kromě Prahy, si zachovali ještě normální lidský rozum a nedají tolik na média a na falešné proroky, jimiž se to v politice a na její periférií jen hemží.

 

Které skutečné osobnosti nám zbývají? Je to především M. Zemana V. Klaus, kteří jsou též vlastenecky zaměření. Nyní máme velkou šanci svými hlasy v druhém kole prezidentských voleb podpořit pana prezidenta M. Zemana. Využijme plně této významné příležitosti! Přijďme k volbám i se svými blízkými a volme M. Zemana! Dobrá věc se podaří. Věřme zdravému politickému cítění našeho lidu

 

Vzpomeňme na naše slavné kapitoly z dějin. Tehdy boží bojovníci stáli celé roky proti spojeným křižáckým vojskům. Vzali na sebe kříž, synové nejrůznějších národů, aby nás, kacíře, vyvraždili, aby přinesli do naší vlasti meč a oheň.Přesto však nezvítězili. My jsme je porazili. Naučili jsme je utíkat. Někdy utíkali z naší vlasti tak rychle, že jsme je nemohli ani dostihnout.

 

Dnes poražení kandidáti se scházejí s panem J. Drahošem. Slibují mu hlasy svých voličů. Jsou to však již generálové bez vojska. Jejich voliči ve chvíli, kdy půjde o budoucnost republiky a naše národní zájmy, z větší části, jak jsme přesvědčeni, přejdou do českého vlasteneckého tábora. Vznikající panská jednota, raněná slepotou a nafouknutá falešným sebevědomím, se již cítí být vítězem. Nás však nemůže ohrozit. Neprojdou! Jejich snahy ztroskotají na lidové většině, která se vytváří za prezidentem M. Zemanem.