Z diskuse k článku Německá prokuratura je připravena  provádět razie a domácí prohlídky v ČR a na území SR

„…Podívejme se ale na skutečnost, jak se se svojí minulostí vyrovnávali Němci sami. Pro ilustraci uvedu nejmarkantnější a nejsledovanější hranici a to Berlínskou zeď. Němci dodnes nemají jasno v počtu obětí (o každém “incidentu” se psalo hlášení na velitelství, které končilo v sejfech STASI) co je vskutku zajímavý přístup.
Citace: “Od roku 2005 se bádáním na tomto poli zabývá i Ústředí pro soudobý historický výzkum v Postupimi, které 13. srpna 2006 uveřejnilo dosavadní stav výzkumu: z dosud 268 evidovaných případů lze 125 považovat za prokázané smrtelné incidenty, 62 případů lze vyloučit, 81 případů není ještě jednoznačně vyřešeno…” Dále si dovolím čerpat z obecné Wiki, kde se udává 90 obžalovaných z přímé účasti na smrti “narušitelů hranic”, nebo vydání a zabezpečování příkazů ke střelbě na tyto narušitele hranic. Z toho 35 obžalovaných bylo zproštěno obžaloby, 44 bylo odsouzeno k podmíněným trestům a 11 osob bylo odsouzeno k vězení až do 7,5 let nepodmíněne.

Proč to píšu do této diskuse? Počítejme. 11 osob odsouzených za 125 vražd, to máme cca 11 vražd na jednu osobu! Uvádím těch 11 osob jako skutečně odpovědné ve výsledku rozsudků, nebo ti co nedostali nepodmíněné tresty se zřejmě jenom nějakým způsobem dle soudních rozhodnutí na těch vraždách podíleli. Takže skóre německé spravedlnosti u Berlínské zdi je 11 vražd na 1 osobu s trestním maximem 7,5 roku nepodmíněne! A jaká je německá spravedlnost u české hranice?
54 lidí obviněno ze smrti 4 lidí. To zní v matematickém vyjádření 0,074 vraždy na jednu osobu.
Omlouvám se všem za ten chladný matematický přístup k událostem, ale neoperuji teď v morální, ale čistě pragmatické rovině. Co nám z toho plyne? Že celá tato kauza není skutečně iniciovaná německou stranou, ale že za celou touto fraškou stojí nikým nevolené velitelství EU! Proč by Němci, kteří řešili svůj problém (11 vražd na 1 osobu) a to navíc v politické rovině měli snahu bourat suverenitu sousedního státu pro obdobný účel v minimalistickém provedení 0.074 vraždy na 1 osobu a to navíc jenom v rámci indicií a podezření??? Chtějí dělat ze sebe blbce? Vždyť to pak žádný stát nemusí žádat o vydání zločinců nikde na světě, jednoduše si tam jeho komando vtrhne a vezme si je! Připomíná Vám tato praktika něco a někoho?

Tohle je práce EU. Pomalu dostávat do právního povědomí jeden Europský prostor, jedno europské právo, jednotná europská exekuce….rozbít všechny státní suverenity prostřednictvím svých pátých kolon vlastizrádců a zpravodajských vetřelců…  
Až jim sem naše protinárodní vláda dovolí vjet, je na nás, jestli jim dovolíme odejít s našimi občany. Dnes jsou to naši sousedé, zítra to můžeme být my…“

Z diskuse na https://aeronet.cz