Washington připravuje nukleární útok proti Rusku

Jste připraveni zemřít? Žádná varování a žádná diskuse

 

Dr. Paul Craig Roberts

Global Research, 12.5.2017

 

V dystopickém románu George Orwella (z roku 1949) :  1984, je informace, která již není v souladu s vysvětlením jak Big Brother vymývá mozek (překrucováním informací). V reálné americké dystopii, ve které v současné době žijeme, nejsou tyto informace vůbec nikdy hlášeny.

 

26. dubna, před 16 dny – generál Viktor Poznihir, náměstek hlavního operačního velitelství  ruských ozbrojených sil, uvedl na Mezinárodní bezpečnostní konferenci v Moskvě, že operační velitelství ruského generálního štábu došlo k závěru, že Washington připravuje nukleární úder jako první na Rusko.

Viz:

https://www.rt.com/news/386276-us-missile-shield-russia-strike/

http://www.fort-russ.com/2017/04/us-forces-preparing-sudden-nuclear.html

https://www.times-gazette.com/ap%20general%20news/2016/10/12/russia-china-to-mull-joint-response-to-us-missile-shield

http://themillenniumreport.com/2017/04/us-forces-preparing-sudden-nuclear-strike-on-russia-moscow-security-conference/

 

The Times-Gazett v Ashlandu v Ohiu, byly jediným americkým tiskovým médiem, ve kterém vyhledávání Google našlo ohlášení tohoto alarmujícího oznámení. Vyhledávání Google neobjevilo žádné zprávy v americké televizi, a v žádném z kanadských, australských, evropských, nebo jakýchkoliv jiných prostředků, kromě RT a na internetových stránkách. Nebyl jsem schopen najít žádnou zprávu, že jakýkoli americký senátor nebo zástupce nebo jakákoli evropský, kanadský, nebo australský politik zvedl hlas pro tyto obavy.

 

Nikdo ve Washingtonu netelefonoval Putinovi, že to všechno byl omyl, že USA nepřipravují nukleární útok jako první na Rusko, nebo nežádal Putina o projednání, jak by mohla být tato vážná situace zneškodněna. Američané o tom ani nevědí, s výjimkou mých čtenářů. Očekával bych, že alespoň CIA zašlou stanovisko do Washington Post, New York Times, CNN, MSNBC a NPR, že generál Poznihir vyjadřoval svůj osobní názor, že jej není třeba brát vážně. Ale zřejmě Američané a jejich evropští vazalové ani neví, že takové prohlášení bylo učiněno.

 

Jak jsem informoval již před nějakou dobou a více nedávno ve svém sloupku o Severní Koreji, čínské vedení rovněž dospělo k závěru, že USA má v úmyslu zasadit jaderný úder jako první proti Číně. Buď samotné Rusko nebo Čína nás mohou zničit. Pokud budou jednat společně, zničení Spojených států by bylo mnohonásobné. Co je to za inteligenci, pokud existuje, a morálku, u vedení USA, že z nedbalosti a nezodpovědnosti vybízí Rusko a Čínu, aby se bránili útoku Washingtonu na ně, útokem na USA?

 

Jistě ignorantní Američané nejsou tak hloupí, aby si mysleli, že Rusko a Čína budou jen sedět a čekat na jaderný útok Washingtonu. Prožil jsem každou fázi studené války. Podílel jsem se na politice. Nikdy v životě jsem nezažil situaci, kdy by dvě jaderné mocnosti byly přesvědčeny, že třetí se chystá překvapit je jaderným útokem. Podpořil jsem Trumpa, protože, na rozdíl od Hillary řekl, že by normalizoval vztahy s Ruskem. Místo toho zvýšil napětí mezi jadernými mocnostmi. Nic není více nezodpovědné a nebezpečné.

 

V současné době jsme v nejnebezpečnější situaci mého života, a není o tom žádné povědomí a žádná diskuse!

 

Jak je to možné? Putin vydává varování léta. On řekl, že západní presstitutská média při více než jedné příležitosti, tlačí svou nepoctivostí svět do jaderné války. Putin to říká znovu a znovu. „Vydávám varování a nikdo je neslyší.“ „Jak se k vám mám dostat?“ Možná, že blbci zaregistrují, když se objeví atomový mrak nad Washingtonem a New Yorkem, a Evropa přestane existovat. Bude-li Evropa pokračovat v konfrontaci s Ruskem, jak je požadováno od dobře placených vazalů Washingtonu.

 

Během posledních několika letech jsem informoval o reakci čínské vlády na americké válečné plány na jaderný útok na Čínu. Číňané ukázali, jak by jejich ponorky zničily západní pobřeží Spojených států a jejich ICBM by dorazily zbytek země.

Informoval jsem o všem, ale nebyla odezva. Vymývaní mozků není nutné, protože ani Washington, ani presstituté ani Internet si toho nevšimli. To je bezstarostnost na tisíc procent.

 

V Americe a u jejích vazalů lezoucích po kolenou není od informace, která nikde nebyla hlášena, potřeba vymývat mozky. Pokud víte o někom, že se vás chystá zabít, zaútočíte  první. Vláda (to, co existuje ve Washingtonu), která přesvědčuje silné země, že jsou cílem jejího překvapivého útoku, je vláda, která nemá vůbec žádnou úctu k životům svých vlastních lidí a národů na světě, nebo k jakémukoliv životu na planetě Zemi. Takové šílené vládě,  jako je ve Washingtonu, slouží mediální děvky a evropští, kanadští, australští a japonští vazalové, na úkor svých vlastních občanů.

 

Přes veškeré úsilí věřit něčemu jinému, ruští a čínští vůdcové si konečně uvědomili, že Washington je zlo až do morku kostí a je agentem Satana. Pro Rusko a Čínu zúžily satanské síly, které vládnou na Západě, volbu na - buď oni, nebo my.

 

http://www.globalresearch.ca/washington-is-preparing-a-nuclear-first-strike-against-russia-are-you-ready-to-die-zero-awareness-and-no-discussion/5589829

Pro České národní listy volně a kráceně přeložil P. Rejf