Voliči  se řídili svým rozumem,

Miloš Zeman je naším Prezidentem !

 

Poslední hlasy jsou již sečteny, …. prezident Miloš Zeman dnes opět zvítězil, potvrdil tak svůj volební úspěch z prezidentských voleb 2013 ! Získal dokonce více hlasů, oproti roku 2013. Výsledek prezidentské volby tak vyslal do světa zcela jasnou zprávu, my občané České republiky stojí za svým Prezidentem ! Miloš Zeman zvítězil v naprosté většině krajů.

Občané přišli podpořit Miloše Zemana v nebývalém množství… Přišli dát hlas svému kandidátovi, vysoká účast voličů tak potvrdila vážnost této volby.  Miloš Zeman žil po celých pět let s svými občany. Dnešní vítězství Zemana je tak zcela zasloužené ! Stalo se tak i přes několik let trvající mediální útoky a také často, až nevybíravé ukážky z tábora jeho dnešního oponenta  Jiřího Drahoše. Miloš Zeman potvrdil, že má důvěru většiny svých spoluobčanů.

Slovy Jiřího Drahoše, „Miloš Zeman se tak stal  prezidentem nás „ dolních deseti milionů “. Potvrdilo se, že máme v sobě stále tu slavnou husitskou tradici…. Stáli jsme spíše pod prapory husitských zemanů, něž pod prapory panskými či císařskými.  

 

Dnes, ale také zvítězili voliči České republiky, složili zkoušku své vyzrálosti  a svou volbou  poslali vzkaz i do Evropy. EU se s tímto výsledkem bude těžko smiřovat, mnozí její politici si přáli spíše porážku našeho Prezidenta a vsadili tak svou prestiž na vítězství Jiřího Drahoše.   Vítězství Miloše Zemana je přínosem pro politickou a ekonomickou stabilitu České republiky. Tento výsledek zaručuje i lepší výchozí posicí pro sestavení většinové vlády, pod vedením Andreje Babiše.  Tento výsledek zcela jistě, po dnech vybičovaného napětí a nervozity,  přinese částečné uklidnění. Jen ta média a ti stejní Kalouskové, Fialové,  ….ve své většině se těžko budou smiřovat se svou,  tedy Drahošovou porážkou. Vítězství Miloše Zemana je  jejich totální porážkou, my ostatní jsme ale zvítězili.  

 

Jako občané i národní socialisté jsme hrdi na svou podporu, kterou jsme zejména v posledních měsících svému Prezidenta vyjadřovali. Nezradili jsme své ideály. Národní socialisté stáli včera a stojí i dnes, za svým prezidentem Milošem Zemanem.   Proto také dnes posíláme blahopřání svému Prezidentovi.

 

 

Přemysl Votava

místopředseda

Národní socialisté