Vláda nadále přijímá NATRVALO do ČR migranty

- aktuálně to přiznal ministr vnitra Chovanec z ČSSD

Autor: Tomio Okamura | Publikováno: 4.7.2017

 

Vláda nadále přijímá NATRVALO do ČR migranty - aktuálně to přiznal ministr vnitra Chovanec (ČSSD) v interní odpovědi vedení Ústeckého kraje, které na žádost SPD (jsme ve vládnoucí krajské koalici), vyzvalo ministra ke zrušení migračního zařízení v Předlicích v Ústí nad Labem. Ministr Chovanec přímo píše, že odmítá zařízení zrušit a nadále bude pokračovat v TRVALÉM přijímání migrantů na základě nefunkčního azylového zákona (podobný platí i v Německu, Francii atd.). Podívejte se na interní dopis ministra Chovance. A prosím SDÍLEJTE!

 

Víte, kolik stojí Českou republiku provoz jednoho migračního zařízení, které provozuje Sobotkova, Babišova a Bělobrádkova vláda? Podívejme se například na zařízení v Balkové na Plzeňsku, kde tento měsíc proběhla vzpoura nezákonných migrantů. Vzbouřenci zdemolovali nábytek a zaútočili také na přivolané policisty. Přesná čísla zjistila naše krajská zastupitelka Plzeňského kraje za SPD Jana Levová.

Detenční zařízení v Balkové bylo otevřeno v souvislosti s migrační krizí v EU. Strava ubytovaných migrantů stojí české daňové poplatníky zhruba 325 tisíc korun měsíčně. Za rok je to dohromady přibližně čtyři miliony korun. Zajištění bezpečnosti na měsíc přijde na jeden a čtvrt milionu, za rok je to 15 milionů korun. Zdravotní materiál + různá zdravotní vyšetření stojí za měsíc necelých 300 tisíc, za rok je to 3,5 milionu korun. Jen na provozu tedy čeští daňoví poplatníci zaplatí 22,5 milionů korun za rok. K tomu je ovšem nutné přičíst náklady na ostrahu a rekonstrukci objektu, která stála 12,5 milionu korun, a tyto částky vynásobit počtem dalších migračních zařízení na území ČR.

Navíc bylo v Balkové zřízeno 85 služebních míst Policie ČR, což je další vícenáklad ze státního rozpočtu v desítkách milionů korun ročně. A přičtěme ještě státní dotace obcím, na jejichž území stojí zařízení pro zajištění cizinců. V průměru stojí český rozpočet jeden migrant v Balkové 676 tisíc korun za rok, tedy 56 tisíc korun za měsíc. A to do této ceny nepočítáme mzdy zmíněných 85 policistů.

 

A já se ptám - kolik z českých občanů je státem podporováno sumou 56 tisíc měsíčně? Kolik víček od limonád musíme vybírat, abychom měli na nehrazené operace a léčení některých našich dětí? Není tohle zvrhlost? Vláda ČSSD, ANO a KDU-ČSL prý nemá na penze pro naše důchodce. Pojišťovna nechce hradit léčbu některých onemocnění pro naše děti i dospělé. A tato vláda dopustí, aby ročně investovala 676 tisíc na každého nezákonného migranta. Doufám, že občané nebudou tyto strany ve volbách v říjnu volit. A já vás prosím o podporu našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD). My říkáme jasně – PENÍZE NAŠIM SLUŠNÝM LIDEM, NE NEPŘÍZPŮSOBIVÝM A PARAZITUJÍCÍM. A od počátku prosazujeme nulovou toleranci nezákonné migrace a zákaz islámu v ČR.

Euportal.cz