V Brně útočili Arabové napojení na Ústředí muslimských obcí Muneeba Alrawiho.

Co pohledávají v Česku? Máme exkluzivní informace! Co pohledávají v Česku? Stopy vedou k vojenským misím v Afghánistánu!

 

Česko zažilo první případ islámského útoku a Bakalovy servery okamžitě vyrazily do boje na ochranu všech 3 útočníků. Zvrácenost, s jakou pracují média Zdeňka Bakaly, už překračuje všechny meze. Naše redakce získala podrobné informace zevnitř okruhu vyšetřování a přinášíme je zavčas jako první médium v České republice. Co se přihodilo? Den před Štědrým dnem došlo v Brně před místním klubem Caribic k brutálnímu útoku 3 mužů arabského původu, kteří zaútočili na dva muže. Ti se zastali ženy, kterou Arabové obtěžovali, načež vypukla ozbrojená rvačka. Jeden z Arabů vytáhl repliku tradičního arabského nože “khanjar” a pokusil se zaútočit na krčn&iacut e; tepny obou mužů. Ti měli obrovské štěstí, protože stačili uhnout a čepel tak nezasáhla krk, což by znamenalo okamžitou smrt. Alternativní média přinesla informaci, že útočníci pochází z Egypta, Libanonu a Afghánistánu. Naší redakci se však podařilo získat podrobnější informace, které vnáší do celé kauzy více světla.

Skupina Arabů, která v Brně útočila, nejsou uprchlíci. Jde o muže, kteří jsou členy muslimské obce v Brně, která spadá pod Ústředí muslimských obcí v ČR, kterým šéfuje Muneeb Alrawi. Článek o propojení muslimských obcí na americkou ambasádu v ČR jsme přinesli zde: 
https://aeronet.cz/news/vrchol-provokace-americky-velvyslanec-schapiro-navstivil-mesitu-v-brne-a-vyjadril-plnou-podporu-inkluzi-islamu-v-cr/ . V Česku pobývají již několik let a naučili se základy češtiny na brněnské Masarykově univerzitě, viz. níže propojení na výměnný program Erasmus. Tito Arabové pochází z tzv. 1. vlny skautů, což jsou Arabové, kteří formují v zemích bezvěrců základy islámu, tzn. zakládají muslimské obce. Jenže celé to má daleko hrozivější rozměr.

V Česku se pohybují bývalí operátoři Talibanu pod speciálním azylovým statusem. Přesto ale představují obrovské nebezpečí

 

Muž, který útočil arabským nožem, je ale jiná liga, protože je pod ochranou Ministerstva obrany ČR a má speciální status chráněné osoby na území ČR. Informaci máme potvrzenou již ze dvou zdrojů z okolí bezpečnostních služeb. Pracoval totiž v Afghánistánu pro české expediční sbory jako tlumočník a předtím informátor uvnitř Talibanu. Tito lidé dostávají od NATO za své služby obvykle právo na azyl, protože v Afghánistánu by jim hrozila smrt. Tento muž má v ČR tzv. doplňkovou ochranu, což je zvláštní status azylu, který nespadá do skupiny azylantů prchajících před válkou. Doplňková ochrana je forma azylu pro kolaboranty, kteří pomáhají armádám NATO v komunikaci s místními obyvateli v okupovaných zemích. Takže, najednou už je jasné, proč je okolo celé kauzy takové mlžení na mainstreamu.

Bakalův server Aktualne.cz uvedl článek, který je celý postaven jako dehonestační pamflet proti SPD v celé kauze a diskreditace dvojice, která natočila video o útoku: 
https://www.facebook.com/hnutislusnilide/videos/560186707657240/ . SPD je v článku vykreslována jako šiřitel dezinformací a autor textu Jan Wirnitzer neustále zdůrazňuje, že nešlo o migranty. Ovšem o útočnících nepřináší Bakalův server ani slovo, pouze odkazuje na tiskovou mluvčí policie, že pachatelovi s nožem hrozí až 10 let za mřížemi, dvěma jeho kumpánům 2 roky. Ihned do akce vyrazilo i ministerstvo vnitra a CTHH, které ih ned zač alo na Twitteru minimalizovat škody, okamžitě zdůraznilo, že nejde o běžence a žádné uprchlické detenční centrum v ČR nikoho nepostrádá. Celé toto divadlo je synchronizovaná obrana NATO a zahraničních misí. Vnitro, obrana i Bakalova média chtějí mermomocí utajit původ útočníka, že jde o člověka, který za odměnu, že tlumočil v Afghánistánu českým jednotkám, dostal v ČR speciální azylový status doplňkové ochrany, protože Taliban by mu v Afghánistánu podřízl krk.

 

Bakalova média jsou nástrojem na ochranu amerických zájmů v ČR

Co je další skandál, to je boxík ve Wirnitzerově článku, který označuje kauzu se znásilněnou sestrou v nemocnici Na Bulovce za hoax a dezinformaci a odkazuje na rozhodnutí soudu z letošního září, že se čin nestal. Naše redakce má ovšem jiné informace, sestře bylo vyhrožováno ze strany státních orgánů, protože Afghánec, který ji znásilnil, má tu samou doplňkovou ochranu jako útočník z Brna Znásilněná sestra, která má od té doby strach o svůj život, byla podle svých slov zděšena, jakým způsobem se k ní chovali zástupci ministerstva obrany, kteří nad Afgháncem převzali ochranu jako nad svým zaměstnancem. Kauza vyšuměla do zapomenutí, ale redakce AE News přinese v blí ;zk&eacu te; době výbušné informace o pozadí kauzy, o vyhrožování, o zametání stop v kauze, o zastrašování ženy. Začíná nám ale postupně v redakci docházet vazba mezi Bakalovými médii, vnitrem a armádou. Tento triumvirát má za úkol chránit obraz českých misí v zahraničí. Tímto propojením by se měl okamžitě zabývat bezpečnostní výbor sněmovny. Okamžitě!

A o to více by se měla SPD nyní zamyslet nad tím, jestli nebude lepší iniciovat vystoupení z NATO ihned, protože tito lidé, kteří běhají po České republice a znásilňují ženy a chtějí noži podřezávat lidi na veřejnosti, jsou do České republiky potichu importování přímo za asistence Ministerstva obrany a Ministerstva vnitra, které těmto Arabům udělují speciální azylové statusy z titulu spolupráce s Armádou ČR v zahraničních misích. Redaktoři Aktualne.cz se potom mohou skoro zbláznit, když někdo pustí na veřejnost tyto informace o arabských dárečcích, které si vozíme do ČR z okupačních misí NATO v Afghánistánu.

 

Když je sestra v pražské nemocnici znásilněna afghánským pilotem, okamžitě nastupuje vyhrožování, odposlechy telefonů, auto se dvěma muži před jejím bytem, kteří ji sledují 24 hodin denně Tyto a další skandální informace přineseme v článku, který chystáme v blízké době. České soudy posuzují tyto kauzy v klientelistickém nastavení. Na tyto lidi není pohlíženo jako na migranty nebo azylanty, ale jako na spolupracovníky českých ozbrojených sil pod titulem zájmů národní bezpečnosti. Proto byla kauza se sestrou z Bulovky shozena soudem ze stolu na povel lidí z okruhu vojenského velení NATO v Evropě.

 

To samé nejspíš hrozí i s útočníkem z Brna. Dobře si všimněte, že Bakalovy servery hledají každou příležitost, jak zaútočit na alternativu a na SPD. Veřejnost je tak manévrována do představy, že SPD lže, alternativa lže, jenom Bakalova média a CTHH mají patent na pravdu. Jenže tyto procesy nepůjde snadno odstranit, protože dokud bude ČR v NATO, tyto doplňkové ochrany (azyly) pro arabské kolaboranty s českou armádou v zahraničních misích budou udělovány i nadále. Na vině je opět české členství v NATO a servilita české armády vůči americkému velení v Evropě. Doplňkové ochrany dostávají nejen arabští tlumočníci, ale i práskači, kteří v Afghánistánu donášeli informace americké armádě, ale USA odmítly těmto informátorům udělit azyl v USA. Obvykle je to z bezpečnostních důvodů, protože informátor má problematické vazby na teroristické skupiny. Spolupráci s ním to nevadí, ale pro udělení azylu v USA je to překážka. V takových případech jsou tito lidé posunuti do náruče aliančních partnerů v NATO, aby se o ně postarali namísto USA. A jednotlivé vazalské země NATO poslušně tyto lidi přijmou.
A potom přijdou Vánoce, lidé se chtějí bavit a když Arab vidí, jak se křesťané chystají slavit narození Krista, rozhodnou se znásilnit jednu z nevěřících žen. Když se dva muži postaví na její ochranu, okamžitě Arabové vytahují nože a jdou lidem po krku. Kromě CTHH už do kauzy zasáhl i Facebook, který začal mazat videa se svědectvím o útoku. Ale to není zdaleka všechno. Na Masarykově univerzitě v Brně se už dokonce pořádají přednášky a výuka arabštiny. Brno je prostě centrem muslimských obcí v ČR se vším všudy. Výuka je v angličtině a pro studenty MU jsou zcela zdarma. Pozvánku najdete zde:
https://www.cjv.muni.cz/en/arabic-through-english-basic-course-in-modern-standard-arabic/

Tady je český překlad pozvánky:

Arabština skrze angličtinu: Základní kurz v moderním arabském jazyce

Kurz je určen a nabízen studentům z výměnných programů Masarykovy univerzity, kteří přijíždějí do Brna na výměnný pobyt v programu Erasmus a kteří mají zájem o seznámení se základy moderní spisovné arabštiny. Cílem předmětu je seznámit studenty se základními dovednostmi poslechu, mluvení, čtení a psaní. Na konci kurzu účastníci:

•zvládnou arabskou abecedu a zvukový systém, budou schopni rozlišit a vyslovit všechny arabské zvuky a budou schopni aplikovat některé základní gramatické kategorie (osoba, pohlaví podstatných jmen a zájmen, čísla atd.)
•porozumí základním otázkám v interakci s učitelem v interakci s vrstevníky a velmi jednoduchým individuálním rozhovorem; (Poslech)

•budou schopni odpovědět na jednoduché otázky a účastnit se interaktivních úkolů s učitelem nebo se svými vrstevníky;

•budou schopni číst a chápat velmi jednoduché a krátké texty (jak samohláskované, tak i bez samohlásek), které obsahují slovní zásobu a gramatické struktury, které se naučili; (Čtení)
•budou schopni vytvářet velmi jednoduché věty založené na slovní zásobě a gramatických strukturách.Úroveň: Začátečníci

 

Frekvence: 1 přednáška (90 minut) týdně, 12 týdnů za semestr

Kdy: Středa 16: 00-17: 30 Kde: Seminář (213), Centrum jazykového vzdělávání Masarykovy univerzity,
Komenského nám. 2

Zdarma pro studenty MU
Přednášející: Eva Složilová, kontakt: 
111587©mail.muni.cz

Takže, jak sami vidíte, Brno se připravuje na islamizaci mnohem rychleji než Praha, ale Bakalova média budou dále a dále rozvracet bezpečnost České republiky, nejen obhajobou a odsouváním útoku v Brně do plytké roviny definice a rozdílu mezi migrantem a azylantem s doplňkovou ochranou, ale budou i manipulativně očerňovat svědecké výpovědi svědků a doplňovat je lživými paralelami a odkazy na znásilněnou sestřičku z Bulovky. Vysoké školy importují do ČR islám stejně a možná rychleji, než to umí neziskový sektor. Chybí bezpečnostní dozor nad vysokými školami v ČR, chybí komise pro posuzování bezpečnosti grantů a přijímaných peněz ze zahraničí. Na toto všechno na Aeronetu upozorňujeme už velmi dlouho. Včera osvobodili ná ;siln&ia cute;ka a umlčeli sestřičku z Bulovky, před Vánoci přišel první útok nožem. Teď už jenom se děsit a čekat, kdy dojde k prvnímu bombovému útoku. Arabů je v ČR dost, mnozí z nich pracovali pro Taliban, než přeběhli k Američanům a nakonec získali doplňkovou ochranu v ČR. Jak dlouho si toto občané nechají líbit? Jak dlouho jim bude trvat, než pochopí, že členství v NATO je cestou k nasunování džihádistů a bývalých operátorů Talibanu, kteří dnes pobývají na území České republiky. Česko snese opravdu všecko?

 

Sdílejte prosím tento článek na sociálních sítích a v emailech, ať se lidé dozví, jakým způsobem se dostávají nebezpeční Arabové do ČR. Vážení čtenáři, již předem Vám přeji veselého Silvestra a úspěšný Nový rok 2018. Díky za Vaši celoroční podporu AE News, morální i finanční, za Vaši ochotu pomáhat alternativě a šířit necenzurované zpravodajství v České republice a sdílet naše články. Všichni jste součástí naší velké rodiny. Moc Vám za to děkujeme!

-VK-
Šéfredaktor AE News

29.12.2017

Zdroj: https://aeronet.cz/news/v-brne-utocili-arabove-napojeni-na-ustredi-muslimskych-obci-muneeba-alrawiho-co-pohledavaji-v-cesku-mame-exkluzivni-informace-stopy-vedou-k-vojenskym-misim-v-afghanistanu/