Ústavní soud v Německu se postavil na stranu odsouzeného džihádisty

a zamítl jeho deportaci do Turecka!

Politická a humanistická korektnost dosáhla v Německu dalšího vrcholu, ve prospěch džihádisty lobovaly u soudu Amnesty International a Human Rights Watch neziskovky! [CZ Titulky]

 

Federální ústavní soud Německa rozhodl těsně před začátkem našich českých prezidentských voleb, že v Německu narozený 30-letý turecký občan, který byl v roce 2016 odsouzen ke třem a půl letům za podporu a financování Islámského státu v Sýrii, nesmí být deportován ze země do Turecka, protože by mu tam mohlo hrozit nelidské zacházení nebo mučení. Soudní kauzou jsme se nezabývali, protože přednost měly prezidentské volby v ČR, ale je potřeba se nyní k tématu urychleně vrátit. Německý soud tak vydal zlomové rozhodnutí, které se do budoucna stane precedentem ve všech podobných kauzách v Německu. Všichni cizinci, kteří se dopustí na území Německa jakéhokoliv teroristického činu, nebo pokud budou podporovat nebo financovat terorismus z Německa v některé třetí zemi, nebudou nikdy deportováni do země svého původu, protože ve všech zemích, ze kterých pochází, jim teoreticky může hrozit nelidské zacházení nebo mučení. A v souvislosti s Dublinem IV si sami spočítejte, co to bude znamenat pro ostatní země v EU. Ústavní soud tak definitivně a nadobro zabetonoval právní stav, kdy Německo si od této chvíle bude muset hýčkat své vlastní teroristy, kteří budou útočit proti německým občanům a tzv. západním hodnotám, ale nikdo nebude moci tyto teroristy deportovat.

Federální ústavní soud v Německu zrušil deportaci tureckého džihádisty.

 

Maximální obranou bude uvěznění těchto teroristů v německých věznicích a jejich vydržování na účet německých daňových poplatníků. Německý ústavní soud tak de facto zcela rezignoval na ochranu veřejné bezpečnosti německého obyvatelstva a upřednostnil humanistickou nadnárodní klauzuli o ochraně lidských práv, která je podle všeho nově nadřazena i zájmům bezpečnosti, suverenity a svrchovanosti jednotlivých států a národů. Pokud někdo podporuje teroristickou organizaci, odcestuje do Sýrie a tam pomáhá a dokonce financuje bojovníky Islámského státu, tak se nemůže potom odvolávat na lidská práva garantovaná pouze a jedině civilizovanými zeměmi v Evropě a dalšími zeměmi tzv. západního světa. Politická a humanitní korektnost tak dosáhla dalšího vrcholu a opět to potvrzuje procesy autogenocidy německého národa, který už nenachází zastání nejen u své vlastní vlády, která mu nasunuje do životního prostoru arabský Islám, ale nenachází oporu už ani u Ústavního soudu.

 

Džihádista získal právní pomoc od dvou sionistických neziskovek

 

Čeho je důležité si povšimnout, to je úloha nadnárodního neziskového sektoru v celé kauze. Amnesty International (neziskovka sponzorovaná rodinou Rockefeller) a Human Rights Watch (neziskovka sponzorovaná rodinou Rothschild) poskytly tureckému džihádistovi právní pomoc u německého soudu, protože kauzu si obě neziskovky přivlastnily a udělaly z ní politickou otázku v Německu. Soudy se tím dostávají do mediálního tlaku a jednotliví soudci přestávají vykonávat svoji úlohu nezávisle, protože se bojí odvety neziskového a globalizovaného nadnárodního lobbingu. Jakýkoliv rozsudek, který by byl namířen proti Arabům, Turkům nebo obecně migrantům, by se okamžitě redukoval do mohutných pouličních demonstrací německé Antify, která funguje jako ozbrojená pěst neziskového sektoru, a to nejenom v Německu. Antifa je ozbrojeným křídlem NGO organizací i v USA, kde se v poslední době aktivizuje především na demonstracích proti lidem, kteří si připomínají padlé vojáky Konfederace.

 

Zabavené zbraně a vlajky Islámského státu.

 

Úloha demokracie v globalistickém pojetí spočívá v prosazování protinárodních zájmů proti vůli lidu a proti zájmům jednotlivých národů. Jednotlivé volené subjekty, politické strany a politici, zneužívají demokracii k demontáži národních států a k instalaci globalizovaných nadnárodních struktur řízení. Bez demokracie by tyto procesy byly nemyslitelné. Do značné míry se dá tvrdit, že demokracie je nejnebezpečnějším společenským systémem, který dokáže legitimizovat a uzákonit i ty nejbrutálnější protinárodní teze a zájmy, které by v jiném společenském systému nejen neměly šanci projít, ale byly by trestně stíhány jako vlastizrada nebo velezrada. Demokracie tak paradoxně v rukách všehoschopných politiků představuje legitimizační nástroj pro ustanovení teroru proti vlastnímu obyvatelstvu a proti vlastnímu národu.

 

Demokracie je v západních zemích nástrojem pro likvidaci národních států

 

Samotná demokracie není zdrojem těchto procesů, je to pouze zneužitý nástroj demokracie. Proto americké elity, ale nejen ony, nýbrž i globalisté, se neustále zaklínají potřebou exportu a šíření demokracie. Nikoliv pro blaho lidu jednotlivých národů, kterým je tato demokracie servírována na zlatém podnose jako svatý grál veškerého humanismu, ale kvůli tomu, aby skrze zkorumpované politické strany a politiky mohlo být skrze pokřivenou demokracii prosazováno v dané zemi portfolio politických kroků, které vedou proti zájmům a blahu národu. Kroky vedoucí k rozkradení národního majetku pod krycím označením “privatizace”, vytunelování majetků do zahraničí, ovládnutí veřejného mínění v médiích, které následně legitimizuje a zakotvuje veškeré kroky v rámci a obrazu nedotknutelné demokracie. Tyto procesy by přitom nikdy nemohly být zneužity, pokud by lid nerezignoval na správu věcí veřejných.

 

Afghánští migranti v Německu čekají na deportaci.

 

V každých volbách do parlamentu je účast ve volbách zhruba na polovině až dvou třetinách. Ovšem u voleb do krajů nebo místních zastupitelstev je účast daleko nižší a v případě voleb do Evropského parlamentu je účast u voleb někde okolo 18% nebo dokonce ještě méně. Toto je doslova zlatý sen pro řídící elity. Takto zmrzačená volební účast umožňuje unést volební proces v demokracii elitami, které řídí a financují politické strany jako loutkové nástroje. Když skoro nikdo nechodí k volbám, politici se v nich zvolí sami, za pomoci rodinných příslušníků a členů politické partaje. Potom se někdo diví, že se do EU parlamentu dostávají individua, jako je např. Jaromír Štětina nebo další protinárodně nastavení politici, kteří potom prosazují protinárodní a protilidovou politiku. Rezignace na volební proces potom umožňuje ovládnout veškerou moc a demokratické procesy v zemi úzkou skupinou lidí, kteří pracují v žoldu nadnárodních skupin.

Nebojujeme s globalizací, naše Generace X vede boj s Mileniály a Generací Z.

 

Školství je strategický resort, který politici dosud nevidí jako zbraň hromadného ničení!

 

Skončily volby prezidenta a česká zpravodajská alternativa slaví vítězství. Miloš Zeman jako prezident bude mít silný vliv a páky na Andreje Babiše a jeho vládu. Bude tím otevřen prostor k tomu, aby vláda ČR odmítla ty části Dublinského protokolu IV, které by nutily přijímat migranty z ostatních zemí EU. Nejprve musí být zajištěny hranice Schengenu a taktéž by měl existovat způsob, jakým ukončit participaci evropského neziskového sektoru na importu migrantů do EU. Jedná se o sérii komplexních kroků, kterou musí Babišova vláda iniciovat v Evropské unii jako vedoucí země protimigračního odporu v Evropské unii. Tato role je silně posílena re-elekcí Miloše Zemana do funkce prezidenta.

 

Musíme si ale uvědomit, že uvnitř ČR probíhá nebezpečný proces na 1. prioritě v oblasti školství, které produkuje nebezpečnou Generaci Z, která v budoucnu se bude snažit zakroutit krkem naší vlastní zemi a její suverenitě. Prezidentské volby odhalily, že těchto mladých voličů už bude brzy více, než té generace, která vyrostla ještě v systému předlistopadového školství, které s určitým zpožděním trvalo ještě zhruba do konce 90. let. Tato generace, která se v USA nazývá jako “Generace X” a v Československu jako “Husákovy děti”, je poslední generací v globálním světě, která byla vychovávána k pronárodním tezím a ochraně národa. Tzv. genereace “Mileniálů” (označovaná i jako Generace Y) a Generace Z už jsou vychovávány s globálním a kosmopolitním uvažováním. Veškeré projevy lásky k národu jsou příslušníky těchto generací považovány za prvky extrémismu a nacionalismu.

 

Všichni si všimněte, jak volila Praha, ale už i pás regionů, jako jsou Střední Čechy nebo Liberecko. Postupně dorůstají noví voliči z generace Mileniálů, ale hlavně lidé Generace Z, kteří mají ze systému školství potlačené pudy k ochraně rodiny a národa, ale i pohlavní identity. To se týká především Generace Z, děti narozené spolu s Facebookem a iPhonem, tzn. okolo let 2005 až 2007 a později. Tato generace doroste do volebního věku právě okolo prezidentské volby v roce 2023. Už dnes generace Mileniálů prosazuje multikulti, ale stále mají v sobě zakódovaný mechanismus ochrany rodiny a vztah k rodině. Proto i Jiří Drahoš si nedovolil příliš v kampani mluvit a podporovat homoagendu, operace a změny pohlaví u dětí, pro-choice gender témata a další globalistické teze, které ovládají dnešní mládež v USA, která nenávidí americkou historii (bourání pomníků Konfederace), nenávidí prezidenta, ale obdivují migranty, LGBT, změny pohlaví podle pocitů dítěte atd. Jakmile ale doroste v ČR Generace Z, tato témata se otevřou a budou ovlivňovat volby. Server Aeronet se bude v následujících týdnech a měsících pravidelně věnovat strategickému resortu školství v ČR a budeme probírat bezpečnostní hrozby, které představuje současný model školství pro budoucnost národa.

 

Školství je strategickým resortem, který má charakter zbraně hromadného ničení

 

Jiří Drahoš má úzké napojení na židosionistické struktury v ČR, na jaře minulého roku vyzval George Sorose, aby přestěhoval svoji Středoevropskou univerzitu z Budapešti do Prahy. Nabídl Sorosovi dokonce spolupráci s Českou akademií věd [1]. Úzké napojení Jiřího Drahoše vidíme i na Zdeňka Bakalu, který mu ve svých médiích vydavatelství Economia poskytuje mohutné PR a mediální podporu. Pokud bychom měli charakterově hodnotit Jiřího Drahoše, je to česká varianta slovenského prezidenta Andreje Kisky. Mají stejné názory na migraci, mají stejné názory na Rusko, podporují je stejné média se stejným židosionistickým kapitálem. Pražská kavárna a její havlérka vidí v Drahošovi nového koně, který jako prezident měl přivítat v Česku migranty s podobnou servilní pózou, jako bohužel čeká Slovensko, na které Evropská komise nepodala žalobu kvůli nepřijímání migrantů, jako na jedinou zemi V4, protože Slovensko již potichu souhlasilo s kvótami, jenom slovenští voliči to ještě neví.

 

Aby se tento proces nezopakoval v ČR, podařilo se nám s obrovským úsilím zvolit a protlačit na způsob mediálního buldozeru našeho kandidáta Miloše Zemana opět do funkce prezidenta a je nutné mu vyjádřit podporu i nyní po volbách. Neziskový sektor se v ČR pokusí použít v roce 2023 rakouský model prezidentské volby, dorostenecký přebor prvovoličů ze středních škol, kterých bude v roce 2023 odhadem půl milionu, může vyhrát volby, protože každý rok vyprodukuje české školství přes 100.000 středoškoláků, kteří ihned mohou jít volit. Chápete už, proč Miloš Zeman v roce 2013 zvítězil nad Karlem Schwarzenbergem o půl milionu hlasů, ale o 5 let později o víkendu už jenom o 150.000 hlasů? Chápete tu korelaci mezi počty dorůstající mládeže a úbytkem hlasů pro prezidenta, který prosazuje v ČR pronárodní zájmy? Proto je školství strategický resort a z pohledu nepřítele jde doslova o zbraň hromadného ničení národních zájmů. Lidé z Generace Z nebudou mít problém vítat džihádisty stejně, jako je dnes vítá německá politická reprezentace.

 

*České titulky ve videu v úvodu článku zapnete tlačítkem “CC” v liště videa.

-VK-

Šéfredaktor AE News