USA odhlasovaly zákon pro vyhlášení obchodní války do posledního Rusa.

Konec nadějí i pro všechny lokaje, kteří doufali, že budou alespoň sbírat drobky

 

Napsal/přeložil:  Vincent Pribula

13. srpen 2017

Blogy a komentáře

 

Současné vládnoucí korporátní elity EU jsou v těžké situaci. Ekonomické sankce, které USA uvalily na Ruskou federaci, nařizují zaprodaným elitám a všem poskokům USA podílet se na ekonomické válce proti Ruské federaci. Vojenský pakt NATO úspěšně dokončuje obkličování ruských hranic, a tak další fází bude pokus o ekonomické zhroucení Ruska a následné vojenské doražení.

 

Nářek průmyslu a energetických koncernů je oprávněný. Ztráty v miliardách na podílech obchodních transakcí s Ruskem a povinnost odebírat zkapalněný předražený plyn z USA, je těžká rána jak ve zlém snu.

 

Spojenec, hlavní hegemon v NATO, vrchní velitel NATO – USA, bude dusit ekonomiku svým spojencům. Jen se to musí správně politicky a hlavně s připomínkou „západních hodnot“ masám v EU protektorátu vysvětlit.

 

Čekají nás dojemné televizní debaty a osvětové přednášky. Hlavně politici a další bojovníci a bojovnice z neziskovek budou se vší dojemností a přímo s hereckým nasazením vysvětlovat nutnost připojení se k ekonomické válce s Ruskou federací.

 

Pokud máte správné nástroje propagandy, dokážete lidi snadno semknout pro cokoli. Semknuti proti ruským hrozbám – nakoupíme zbraně amerických koncernů, a to převážně ty útočné.

 

Poskoci, pro které slunce vychází na Západě, mají první pochybnosti a velmi, velmi opatrně, ale stále z ohnutého hřbetu, mírně protestují. Dlouholeté špehování a odposlouchávání spojenců ze strany USA splnilo účel. Přes silácké výkřiky politických špiček se nic nestane a nakonec s radostí uvalí sankce spolu s USA.

 

Hlavní média čekají na instrukce, jak informovat, a tak se brzy vymyslí, co se masám podhodí. Je tu Týden oslav barevných radostí a opojení z různosti. Málokdo tuší, jaké hysterii propadají korporátní magnáti při počítání ztrát. Je možné, že jistou částku kompenzací dostanou od daňových poplatníků, ovšem sanovat stovky miliard, na to už musí být odvaha i drzost.

 

Paul C. Roberts, poradce prezidenta Reagana, podává vysvětlení a poukazuje na enormní nebezpečí kroků současného Deep State a neschopnost prezidenta Trumpa: Patrně zešíleli a opravdu tu válku s Ruskem chtějí stůj co stůj.

 

Vzdejte se, vydejte ropná pole Sibiře a odevzdejte své jaderné zbraně pod naši kontrolu!

 

Odevzdejte terminály plynovodů a poklekněte před USA. Zavažte se do konce časů být věčnými vazaly. Dosadíme do správy ruských zdrojů takovou vládu, která bude pracovat ve prospěch USA a na úkor Ruska.

 

Ze všech stran jsme vás vojensky obklíčili, poštvali jsme proti vám i Slovany. Nemáte žádné spojence krom totalitní Číny a Kima. Vyhráváme v informační válce a jsme s neomezeným kapitálem schopni zaplatit ve vaší Moskvě státní převrat.

 

Koupíme si vaše poslance a jejich manželky i děti, úspěšně jsme vytvořili z mladé generace ne muže a ne ženy, a tak budete postupně vymírat. Každý stát se již podvolil vůli USA, nač ten vzdor?

 

Bude kapitulovat Ruská federace před USA a paktem NATO?

 

Vyhladoví USA s EU ruské miliardáře, kteří sami provedou převrat?

 

Plán je to odvážný a v historii válčení o území a zdroje efektivní. Dnes je ovšem i početní přesila tupou masou bez srdce. Rusové mají velké území, zbraně a – velké srdce. Schválení sankcí ze strany USA je pravděpodobně koncem mírové dohody jaderných velmocí.

 

Proč se z USA stalo monstrum toužící po válce s Ruskem a proč již odhodily masky?

 

Nikdy o rovné podmínky nešlo, ekonomika zadlužených USA je již v trilionech dolarů. Vyhnout se scénáři ekonomického kolapsu a oddálení pádu, který postihl bývalý SSSR, se dá na čas odložit – díky permanentnímu válčení v nekonečných válkách a zbrojní výrobě.

 

Zachrání USA jen velká válka, nebo jsou to konspirace?

 

Jak se bránit a jak se dá jednat s banditou, který na mne uvalil sankce a poštval mé spojence? O čem a s kým má smysl jednat, když jste v nerovném postavení a v ekonomicky oslabení? Má vůbec smysl jednat u jednoho stolu s masovým vrahem a nechat se poučovat o morálce? Možná by postačily odvaha a vzor Izraele. Se zločinci se prostě nejedná a neustupuje, ale bojuje!

 

Ve dnech připomínky největší masové popravy civilistů v Hirošimě a Nagasaki, USA zákonem vyhlásily ekonomickou válku Ruské federaci. Vyznavači nukleárního boha tento čin masové vraždy obhajují a počítají údajné ušetřené ztráty mrtvých vojáků USA. Je to ta nejodpornější obhajoba masové vraždy na civilním obyvatelstvu.

 

Ne vojáky či vojenské objekty, ale spící ženy a děti zahubily dvě atomové bomby. Tento ohavný čin je válečný zločin a ten si USA ponesou do konce časů.

 

Šestého srpna 1945 dopadla na Hirošimu atomová puma. 66 000 lidí zahynulo okamžitě, dalších 150 000 na následky ozáření. Nagasaki: 60 000 zavražděných civilistů. Tak obrovská čísla počtu zavražděných civilistů vezmou zdravě uvažujícímu jedinci slova a zanechají dlouhé ticho na přemýšlení.

 

Jaká bude politická reakce na novou ekonomickou situaci a migraci v celé EU?

 

Vše, co bude důležité, se politici odváží sdělit až po volbách. Až budou opět zvoleni, až se opět usadí a začnou vládnout. Poté se s klidem prosadí, co bude nadiktováno. Slibem nezarmoutíš – bude společné volební heslo. Je to pro politiky velmi těžké a vyčerpávající, musí vlastním lidem slibovat nebe na zemi a přitom vědět, že se tak nikdy nestane.

 

Naděje, že jim dojde, že opět začínají překážet a jsou omezující brzdou lidské svobody a kreativity svobodného uvažování, pohasíná.

 

Vincent Pribula