Takto vede volební kampaň jeden výtečník

Sprosté útoky nejen na osobu pana prezidenta, ale nyní i atak obviňující Hrad z dětského porna a z držení kokainu. Varovali jsme výtečníka vícekrát, ale bez úspěchu. Vzhledem k tomu, že neustále napadá prezidenta republiky, pana Miloše Zemana, lze nyní usuzovat, že fandí druhému kandidátu, panu J. Drahošovi.
Domníváme se, že pan J. Drahoš, je-li tak slušný, jak se o něm říká, by takové "služby" svých stoupenců odmítl nebo by se od nich distancoval. Zřejmě neví, jaké má fandy v terénu. Ale třeba i k jeho sluchu a zraku informace o tom i k němu dojdou. Věříme v to. Tady již nejde o volební kampaň, zde jde, jak jsme přesvědčeni, o pomluvu nejen prezidenta republiky, ale celého Hradu, dětské porno a kokain, to jsou mimořádně tvrdá obvinění.

Vážený pane , jistě víte, jaká je Vaše občanská povinnost. Dejte podnět příslušnému státnímu zastupitelství k zahájení trestního řízení. Když rozšiřujete po republice obrázky s takovým textem, musíte být pevný v kramflecích. Pak to pro Vás nebude problém. Pokud to neuděláte, sám můžete být stihán. Věděl, nepověděl. Jestliže to je jen Vaše obvyklá pomluva, pak vzniká otázka Vašeho stíhání za pomluvu. Volební boj ve slušné demokratické společnosti probíhá zcela jinak, než Vy ho vedete. Prezident republiky je podle Ústavy ČR hlavou státu. Stáhněte ten Váš odsouzeníhodný "obrázek, fotomontáž“. Je to ve Vašem zájmu. Snad to i takto pochopíte.

Nechceme zatím onoho výtečníka jmenovat. Má možnost sám odstranit vše, co by mohlo vést k podezření ze spáchání trestného činu. Může jít více než o pomluvu. Ale o tom mohou rozhodnout pouze příslušné justiční orgány. My chceme vést jen dále slušnou volební kampaň za zvolení pana M. Zemana prezidentem republiky i na druhé volební období. Jiné ambice nemáme. Znovu a znovu vyzýváme ke slušnosti ve volební kampani. Věříme, že se k nám onen výtečník nakonec připojí. Jakékoliv zásahy na internetových stránkách bychom i my velmi nelibě nesli.
-red.