Tak nám zastřelili demokracii, paní Millerová

PAKO- 29.1.2018

 

„…Mám-li prohrát, dej, abych dovedl stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.“

Je nasnadě, že dámský krejčí svůj prefabrikát na Hrad nedosadil. A to vsadil na opravdu dobrého koně – seriózního vědce, veskrze slušného člověka, za kterého ho považuji – už jen z toho důvodu, že dokázal vstát a poblahopřát. Slušné chování je jeho devizou a zároveň velkým minusem. Pouze ze slušnosti neposlal do prdele Michala Plátýnko Horáčka, který jakoby nahlas říkal „Nedostal jsem se na Hrad dveřmi, zkusím to oknem.“ Myslím, že ani darované miliony nevyrovnaly averzi mnoha lidí vůči tomuto pánovi. Přímo bych řekl, že mu tenhle frajer volby prohrál.

Slušnost však chybí mnohým jiným. Chyběla „pořadatelské službě“ – fanouškům, kteří rozbili (asi hodně s chutí) hubu pár „novinářům,“ kteří se snažili z profesionálního hyenismu natočit bezvládného kolegu. Nechápu ani žádné jiné oslavy, juchání a už vůbec ne vtípky a posmívání se člověku, kterému dalo hlas 2,7 milionu lidí – v podstatě se tihle prosťáčci smějí i těmto lidem. A to není dobře.

Stejně tak není dobře, kolik lidí začlo plivat na druhou polovinu voličů, i když od některých to není zase takové velké překvapení.

Jako první přispěchala se svou troškou do mlýna antizemanovská údernická dvojka Fendrych-Lipold, kteří se opravdu snažili. Na serveru BAKtuálně.cz se objevily hodinu po vyhlášení výsledků elaboráty o době temna, konci demokracie a další zvratky, které ti dva dokázali během hodiny sepsat a vydat . U těchto dvou žoldáků pera se není čemu divit. Stačí se podívat na jejich články dva tři roky dozadu, oni snad o ničem jiném než o Zemanovi jako o ďáblovi psát neumí.

Že prohru neunesl soudruh v Kristu Miroslav Kalousek, je nasnadě. Z pohodlí křesla domova mě k volební urně dovedla právě veřejná podpora páně Kalouska panu Drahošovi. Opakuji, že proti panu Drahošovi nic nemám, bohužel jako člověk veskrze slušný by se stal obětí těchto šíbrů a obávám se, že jeho působení na Hradě by skončilo kromě jiného konečnou a definitivní tečkou za možným stíháním našeho nejslavnějšího krejčího či našeho nejlepšího ministra financí všech dob.

V tuto chvíli sleduji z masochismu televizní debatu naší nejslavnější bukvice s hipstery, „objektivními novináři“ a samozvanými politology z nějaké soukromé univerzity produkující další zbytečné politology a hnus začíná kapat zpod obrazovky. Zeman je prezentován jako ztělesnění zla, z ČT24 zaznívají informace o konci demokracie, 2,8 milionu těcch blbějších voličů se rozhodlo nedemokraticky. Až se obávám, že ČT24 vlastně šíří poplašnou zprávu. Už se jen zvráceně těším na to, kdo první vysloví jméno Putin.

Závěrem si dovolím polemizovat se sociálními inženýry, kteří postavili model voliče Miloše Zemana tak, že jde o důchodce, či člověka chabého rozumem, člověka bez zaměstnání či blbečka na sociálních dávkách. Jste vedle. Jsem vysokoškolsky vzdělán, živí mne produkty mé hlavy, vlastním dům, vychoval jsem dva vysokoškolsky vzdělané daňové poplatníky (kteří volili profesora Drahoše a já je kvůli tomu nepřestal mít rád – a věřím, že ani oni mne), rodina užívá dva automobily, jejichž stáří dohromady není ani osm let, dovolím si pěknou dovolenou. A to všechno prosím za své.

Ono ponižovat lidi s jiným názorem, než které hlásá mainstream, se nevyplácí. Vzkazem pro naše hlídače pravdy a lásky je jednoduchý: Mlčící většina včera promluvila. Uvědomte si to. Demokracie není o tom, že nosič jiného názoru je blbeček, se kterým se nebudete bavit. To, co vám připravilo „porážku,“ je vaše nadutost. Vnímejte, co říkají druzí, a zkuste naslouchat. A zkuste pochopit důvody, proč má ten druhý jiný názor. Možná pak výsledek volby prezidenta nepřijmete jako porážku, ale jako ponaučení. A možná pochopíte, že svět nerozděluje nějakej strejda na hradě, ale vaše vlastní myšlení.

http://dfens-cz.com/tak-nam-zastrelili-demokracii-pani-millerova/

Přišlo e-poštou