Štváči Masaryk a Beneš

 

Česká televize to vtlouká do hlavy už nejméně popáté v opakovaném paskvilu o posledním Habsburkovi, o kterém zase přejícně tvrdí, že byl českým králem. Ač Čechy nevítaným, nebyl prý jen z časových důvodů v Praze korunován. Neměl čas, vedl válku! V rozporu s dokumenty se ale tvrdí, že byl mírotvorce. Do omrzení opakovaným promítáním dokumentárního zmetku známých tvůrců tohoto stylu Pernese (scénář) a Fuksy (režie) ČT navozuje dojem, že TGM s Benešem byli spolu se Srbskem původci a hlavními štváči, kteří zapříčinili s proradnými agenty Bělehradu vznik Velké války. Na rozdíl od Srbska rozbíjeli Rakousko-Uhersko vlastizrádně ze zahraničí beztrestně. Zatímco Srbsko trestal Karlův otec válkou. Že tím Franz Josef rozpoutal Velkou válku s téměř 40 miliony oběťmi na životech a že zůstal s německým kaiserem Vilémem nepotrestaným válečným zločincem není v dokumentu ČT ni zmínky.

 

Najde se konečně už někdo z politiků schovávajících se za obraz Masaryka, z těch, kteří odhlasovali pokrytecky dokonce zákon o tom, že „Beneš se zasloužil o stát“, aby pozvedl hlas žalující ČT za porušování zákona šířením lží, falšováním historie, okrádáním nás o vlastní dějiny a náš domov? Pokud se tak brzy a s důrazem nestane, budeme svědky jen dalších lží na obrazovce ČT.

 

V nehorázné podobě to ČT předvedla už také v novém dokumentu „1945: Krvavý mír“ (31. 7.). Krvežízniví Češi tam jsou podáni jako zločinci a obviněni z genocidy. I tento dokument zatemňující paměť falšováním dějin stačila ČT již zopakovat (2. 8.).

 

Jak dlouho budeme ještě muset trpět národní ponižování? Už je nejvyšší čas, aby se konečně někdo z politiků důrazně ohradil a zodpovědní činitelé učinili přítrž svévolně pokračující demontáži Česka na obrazovce i v dalších médiích pod patronací Bělobrádka/Hermana a jejich spolku přátel „milých krajanů“.

 

Josef Ondrouch , Haló noviny, 30.8. 2017, str. 14

Přišlo e-mailem