Sprostá štvanice na Zemana a Babiše

 

Přátelé, chystá se velká štvanice! Štvanými budou opět Zeman a Babiš, kteří některým našim rádoby „demokratům“ a „sluníčkámm“ leží silně v žaludku.

 

V čele akce Pražské kavárny stojí opět zaprodanci Bartoška a Dyk. Zpovzdálí tahají za provázky Kalousek a Hermann, který drží kasu napěchovanou jak ze státního rozpočtu, tak i od tajemných sponzorů. Za oponou pak vše řídí ti, kteří vše sponzorují a bojí se o své nakradené miliardy.

 

Všimli jste si? Mediální příprava už začíná. Buďte ve střehu! V čele jsou televize ČT , Nova, Stohoven a další. Následují internetové zpravodajské portály, zejména SEZNAM (každý den), který jako zálohu připravuje svoji zpravodajskou televizi a dále známé deníky. Úplně v skrytu tuto kampaň podporují některé politické strany, včetně koaličních.

 

Další “Týdny neklidu“ jsou naplánovány po letním prázdninovém období v době před volbami. A to v Praze a ve všech velkých městech České republiky. Příprava je zaměřena na mladé lidi, zejména studenty, kteří mají být iniciátory a jádrem demonstrací Pro získání jejich podpory jsou nachystány dostatečně silné finanční rezervy.

 

Přátelé, nenechte se zaskočit ani zmást jejich propagandou! Šiřte pravdu a podporujte objektivnost všemi formami všude! Nejen na internetu.

 

Nedopusťme šikanování a pronásledování nejlepších a nejschopnějších lidí, které v současnosti máme!

 

Zabraňme návratu těch, kteří nás přivedli do současných s…... To již stačilo a navždy!

 

Nejlepší obranou je útok. Proto připojte co nejdříve svůj podpis pro Zemanovu nominaci na jeho mandátní listinu.

 

Seznam míst naleznete na webové adrese http://www.spoz2013.cz

 .

Přepošlete to všem! Svým přátelům, známým i neznámým a zejména nepřátelům.

 

( Také přemluvíš bábu!??. Stejně jim to nepomohlo))

 

Přišlo e-mailem